Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → red pyramid

Πραγματικά εχω απορία να δω τι θεωρείς εσύ fanservice..... On second thought το παίρνω πίσω, δεν θέλω να μάθω ,έχεις αρχίσει και με τρομάζεις:hahaha::hahaha::hahaha:. Προφανως είμαι μικρό και αθώο ακόμη:emptyonexg1:
Jun 18 2009 01:09
Photo

iristella → Ankaa

Nαι με έψησες τολμώ να πω αρκετά. Πολύ ωραίο video και πολύ ωραία μουσική. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το τολμήσω. Για τί κονσόλα είναι?
Jun 18 2009 01:07
Photo

red pyramid → iristella

Αν αυτό αποκαλείς fanservice, sorry αλλά έχουμε εντελώς διαφορετικά standards :P :P :P Χμ, poor uke was poor indeed, αλλά για να μην αδικούμε και τον καημενούλη τον seme, τα ήθελε ο κώλος του (μεταφορικά και μή *τραλαλαλα*) του άλλου. Όλο νάζια του έκανε και όλο τον πληγωμένο του έκανε, ενώ εκείνος του έριξε χυλόπιτα πρώτος όταν ήταν μικροί. Ε, αν ήσουν και εσύ στη θέση του καθηγητή (ΜΟΡΦΗ) δε θα πείραζες το κ**παιδό να μάθει να μην απορίπτει τον αγαπημένο σου μαθητή? :P τέλος, ξαναδιαβάζοντας αυτά που έγραψα συνειδητοποιώ ότι πρέπει να πάω για ύπνο, γιατί δε ξέρω τι άλλο είμαι ικανός να γράψω βραδιάτικα (αχ, αυτά τα yaoi).
Jun 17 2009 02:42
Photo

iristella → red pyramid

Lol! Τα μεγάλα πνεύματα.... Ρε συ τι λες για το fanservice.... Πως δεν είχε. Απλά το είχε ΟΛΟ μαζεμένο. Στο τελευταίο chapter my nose bled. Πάντως τον λυπήθηκα τον uke με τα ψυχολογικά καψόνια που του κάνανε. If i were in his place would have beaten the crap out of everyone. Ή ακόμη χειρότερα θα έκανα αντίποινα από πείσμα xDDDD . (Ναι είμαι κομματάκι ζηλιαρόγατα).
Jun 17 2009 02:34
Photo

red pyramid → iristella

Holy shit, αυτό διάβαζα μόλις τώρα!! :0 Καλό ήταν μωρέ αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν είχε αρκετό fanservice :( :( :( χαίρομαι που σου άρεσε, υπόσχομαι να επιστρέψω με άλλη πρόταση κάποια στιγμή, ίσως αφότου διαβάσω το crimson spell.
Jun 17 2009 02:13
Photo

iristella → red pyramid

I finished my Paranoid next door neighbour.... Εριξα πολύ γέλιο xDDDDD. Thanks for the suggestion i enjoyed it. ^w^
Jun 17 2009 02:04
Photo

Ankaa → iristella

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=9mot3YI4INk[/URL] Song ;) αξίζει ... btw έχει και Kingdom Hearts video :p (γιατί έχω την εντύπωση οτι εσένα θα σου αρέσει το game xD ? )
Jun 16 2009 22:13
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

i think its ok now
Jun 14 2009 11:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

oki θα το εκανα ουτως η αλλως σημερα
Jun 14 2009 11:02
Photo

Dark_Venus → iristella

Bασικά και γώ εχω εξεταστική...θα δείξει :) Καλη επιτυχία.
Jun 12 2009 21:39
Photo

iristella → Dark_Venus

Glad to see that you like monster. Θα το τελειώσεις πιο σύντομα απο εμένα βέβαια λόγω εξεταστικής μου οποτε περιμένω να ακούσω γνώμες και εντυπώσεις. Καλές προβολές εύχομαι.
Jun 12 2009 20:54
Photo

JiraiyaSannin → iristella

Καλως σας βρηκα και thx για την απαντηση..δεν την παλευω αλλο με τον goku για avatar:unlucky::kakaka:
Jun 12 2009 13:15
Photo

Orion19 → iristella

Χεχε. Στο "M" είμαι. Το διάβασα ήδη. Κατα λάθος βέβαια :uhh: Οτιδήποτε με tragedy στο τίτλο το αποφεύγω σα τα shota. Δε λέω, ωραία, αλλά δεν αντέχω τέτοια. Me is too damn emotional :deadga6:
Jun 12 2009 01:43
Photo

iristella → Orion19

Ori chan ..... όποτε βρεις χρόνο διάβασε το [URL="http://www.mangafox.com/manga/ame_nimo_mayuwanai/"]αυτό[/URL] και[URL="http://www.mangafox.com/manga/matsugo_no_yume/"] αυτό..[/URL].. Soooo sweet and touching T^T Είναι πραγματικά συγκλονιστικό πόσο καλές ιστορίες μπορούν να έχουν κάποια oneshot.
Jun 12 2009 00:21
Photo

iristella → JiraiyaSannin

Kαλησπέρα και καλώς ήρθες. Δεν κάνεις κάτι λάθος το forum αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα avatars τις τελευταίες ημέρες το οποίο προσπαθούμε να διορθώσουμε. Στόχος μας είναι να επανέλθει το forum στο κανονικό το συντομότερο δυνατόν.
Jun 11 2009 21:21