Community Status Updates
iristella → Mad_Hatter
pats pats. Daijobou. Θα παρουμε την δόση μας από τρολλάρισμα από τον anno eventually,.
May 19 2010 23:10
iristella → The Tragic Prince
6os τόμος FMA και τολμώ να πώ ότι έχω κλ*σει στο γέλιο. Το ήξερα ότι μιλάγαμε για απίστευτη σειρά αλλά πραγματικά χτες βράδυ ξύπνησα τους γονείς μου από τα χάχανα.
Το κοντοπίθαρο απολειφάδι και ο ντενεκές ο ξεγάνωτος τα σπάνε. Αλλά πιστεύω το είχες προβλέψει ήδη ότι για τον Roy θα αναπτύξω μια συμπάθεια. Και ο Envy είναι γλύκας.
May 19 2010 15:32
Anakin Skywalker → iristella
Πω πω!! Τον έχεις καταθάψει τον κακομοίρη!!
Τελειώσα και το Ludwig Κakumei δε σου είπα. Αρκετά καλό θα έλεγα αλλά θα το προτιμούσα σε κάφρικης μορφής anime.
May 19 2010 13:38
iristella → Anakin Skywalker
Ε ντάξει όσο να ναι που και που θύμιζε λίγο "ανθρωπο της βροχής" με τη συμπεριφορά του. XD
May 19 2010 12:33
Anakin Skywalker → iristella
Αυτιστικός ο Brandon; Χαχαχαχαχαχα.......Είμαι απαράδεκτος! Τώρα το είδα.......
May 19 2010 11:48
phm → iristella
Lol τώρα το είδα το vm. Και έβαλα τον Λευτέρη να μου πει ποιο είναι το καινούριο πρόσωπο :P
May 14 2010 03:20
iristella → phm
Αν αναρωτιέσαι ποιός έιναι αυτός ο Shiroe με το gay avatar που σου κάνει request στο steam search no more. Αν θες κάνε με add να παίζουμε παρέα. XD
May 13 2010 19:19
iristella → DeathGuard
Σου απαντάω σε vm γιατί άνοιξες ενδιαφερουσα συζήτηση μεν άσχετη με το θέμα του thread δε.
Στα πλαίσια των πολεμικών συγκρούσεων έχουν αναπτυχθεί από την αρχαιότητα κάποιοι κανόνες διεξαγωγής του πολέμου. Ναι σωστά διαβάζεις. Ακόμη και κοινωνίες οι οποίες ήταν πολύ πιο πίσω σε θέματα είχαν θεσπίσει μεταξύ τους κανόνες ώστε να διατηρείται μια ισορροπία.
Κοινως είναι πάγια αντίλληψη ότι στον πόλεμο δεν επιτρέπονται τα πάντα. Ολόκληρος ο κλάδος του διεθνούς δικαίου των ενόπλων συγκρούσεων αποδεικνύει αυτό ακριβώς. Επομένως το να σκοτώνει ένα κράτος αμάχους εν καιρώ πολέμου αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου ακριβώς όπως είναι παραβίαση το να καταπιέζεις μια ομάδα εν καιρώ ειρήνης.
TL:DR μην ψαρώνεις από δυτικές ανεπτυγμένες κοινωνίες που εμφανίζονται ως κοιτίδες του πολιτισμού και του ελεύθερου πνεύματος ενώ την ίδια στιγμή σκοτώνουν κόσμο θεσμοθετημένα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Το τι κάνει μετράει.
May 13 2010 19:04
FallenSpiritGR → iristella
i totally agree with you i think i am gonna get that one and start playing after paneladikes Power!!! xD
May 13 2010 04:36
iristella → FallenSpiritGR
Όχι μία φορά πληρώνεις. Και ναι το Orange box γενικότερα αξίζει κατά την ταπεινή μου γνώμη. ^^
May 13 2010 01:21
FallenSpiritGR → iristella
let me ask about somethink........................................
λέω να αρχίσω Team Fortress 2 άλλα είδα ότι πληρώνεις.... είναι ανά μήνα??
και το game αξίζει η τζάμπα θα πάνε τα Money money money???? ^^
May 13 2010 01:08
iristella → Anakin Skywalker
Πουλάκι μου δεν διαφωνούμε πουθενά. ΧD Ίσα ίσα στα καλά το βάζω το ότι χωρίς να τους θεωρώ τέλειους τους χαρακτήρες μπόρεσα και τους πόνεσα και τσαντίστηκα για πάρτυ τους. Αλλά όταν βλέπω τον Brandon και κάνει σαν το αυτιστικό και την άλλη να στενοχωριέται τι να του πώ, μπράβο κάμαρι μου είσαι για το MIT και να χαρώ? ΧD
May 12 2010 23:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed