Community Status Updates
Black Kaiser → iristella
Καλά, και εγώ για το teh_lulz σε ρώτησα καταρχάς, και μου απάντησες πιο σοβαρά απο ότι περίμενα. Θα μου πεις ήταν ψιλοάσχετη smartass ερώτηση ή απλά δεν έχει όρεξη να απαντάς σε ανοησίες. :sadist:
[SIZE=2]Αλλά :
Δεν μπορείς να βγάλεις όμως το συμπέρασμα πως τα δύο άτομα ψήφισαν για πλάκα μόνο και μόνο επειδή δεν δικαιολόγησαν την άποψη τους, σωστά ? Αν ψηφίσεις σε ένα poll μια επιλογή με την οποία εσύ συμφωνείς αλλά δεν την ποστάρεις κιόλας δεν σημαίνει ότι ψήφισες για teh_luz. Εξάλλου δεν ξέρεις καν αν τις επόμενες μέρες κάποιος τελικά θα γράψει γιατί ψήφισε αρνητικά.[/SIZE]
Δηλαδή αν σου έλεγα "Κάντο unlock, θέλω να ψηφίσω "οχι" και να γράψω την δικαιολογία μου γι'αυτό θα το ξεκλείδωνες ? :twisted:
May 22 2010 11:45
Black Kaiser → iristella
[QUOTE]Είναι μια τελείως υποθετική συζήτηση που βασίζεται πάνω σε ένα ερώτημα με αυτονόητη απάντηση (aka: Ναι)[/QUOTE]
To γεγονός ότι ψήφισαν 2 άτομα "όχι" στο poll δεν αναιρεί την παραπάνω δικαιολογία όμως για το κλείδωμα του thread για την Animax ?
:p
May 22 2010 11:15
iristella → Serestrum
Guys εμένα δεν θα με παίζει κανείς? I ll be a lonely little pyro? *puppy eyes*
May 21 2010 01:05
iristella → Nozomu
Στείλε pm σε έναν adminstrator μαζί με το νέο nick το οποίο θέλεις να αποκτήσεις. ^^
Κάθε γράμμα κοστίζει 100 euros από τα οποία τα 30 θα πάνε σε μένα.
May 21 2010 00:14
Nozomu → iristella
Iri-chan 8ελω μια τεραστια σαν τον Παγκαλο χαρη... Βασικα σε ποιον μπορω να απευ8υν8ω (με το αναλογο "δωρο" :P ) για να αλλα3ω το name μου? EEEEE φανταστικη moderator? *slourp* xD
May 21 2010 00:08
Black Kaiser → iristella
Nαι, σαν σκάκι ένα πράγμα. Eίδες τι κάνει το fanboyλίκι ?
May 20 2010 20:22
iristella → Anelis
Υπήρχε περίπτωση η ξενέρωτη η Helena να κάνει κάτι με τον Damon? Yπήρχε περίπτωση να ξεκολλήσει από τον μούχλα?
Εγώ με το που το είδα αυτό και το πώς τον έπαιζε και το τι απάντηση έδωσε στην θεία της είπα οκ αυτή είναι η Catherine.
May 20 2010 18:07
Anelis → iristella
Πώς πώς ΠΩΣ το κατάλαβες;!! Εγώ ήμουν oblivious μέχρι λίγο αφού του έκοψε τα δάχτυλα....η πόρνηηη!!!
Εντωμεταξύ με τους λυκάνθρωπους ήταν ότι να 'ναι, last minute add κ έτσι
May 20 2010 11:27
mono → iristella
Και εγώ δεν το πιστεύω ότι ήσουν ξύπνια μέχρι τις 8 το πρωΐ :roar:
Έπαθες εγκεφαλικό ε? Εγώ να δεις όταν είδα το φιλί, αλλά ηρέμησα μετά :kakaka: Καλά θα τα πούμε αναλυτικά όταν με το καλό ξυπνήσεις :P
May 20 2010 09:19
iristella → Anelis
Ι am speechless. Πραγματικά καταστράφηκα απόψε.... T^T
Να δω πως θα περασουνε οι τέσσερεις μήνες. Μπήκαν και οι λυκάνθρωποι στη μέση μια χαρά. Φασκελωκουκούλωστα εν ολίγοις.
Και το κατάλαβα ότι ήταν η Cathrine από την πρώτη στιγμή. *φουσκώνει από περηφάνεια*
May 20 2010 07:04
iristella → mono
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε. I mean what is this I don't even.....
May 20 2010 07:01
Mad_Hatter → iristella
Και τι trollarisma θα ειναι αυτο XD
Εντομεταξυ για μας που εχουμε διαβασει τα spoilers η ανυπομονισια ειναι πιο μεγαλη.
May 19 2010 23:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed