Community Status Updates
iristella → croco~boy
Δεν χάθηκα. Always here. Ναι περίοδος διαβάσματος atm. Εσύ όλα καλά?
May 31 2010 01:00
croco~boy → iristella
Btw που χαθηκες εσυ? Χρονια κ ζαμανια!! Διαβαζεις γ την εξεταστικη η μπααααααα?? Τι αλλα νεα?
May 31 2010 00:42
Tea-chan → iristella
Απογειώνεται αργότερα... το μόνο κακό είναι ότι η μεταφράσεις δε τραβάνε. Γιατί αργότερα είναι απλά epic!
May 30 2010 18:49
iristella → Tea-chan
Ναι διάβασα τα 10+ πρώτα. Γλυκούλι φαίνεται με ωραίο αrt και γενικά αρκετά καλή δουλειά για web comic. Δεν μπορώ να πώ ότι πετάω την σκούφια μου αλλά δεν θα το απορρίψω κιόλας. :3
May 30 2010 18:06
iristella → Bachatron
Bachatron για να απαντήσεις σε κάποιο μέλος πας στο profil του και απαντάς εκεί, ή μέσω του View Conversation.
Το report button είναι για να αναφέρεις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ομάδα. Δεν έχει σχέση με τα vms.
Καλή συνέχεια.
May 30 2010 15:01
iristella → godlike_efre
One post deleted στο one piece latest chapter ως offtopic. Οποιεσδήποτε ενστάσεις σου μπορείς να τις εκφράζεις στους moderators με vms ή pms τα thread δεν είναι το κατάλληλο μέρος.
Από εκεί και πέρα :
[quote]Ti carry on people και πιπες. Απογοητευτικα με αυτη την πολιτικη απεναντι μας , (οχι οτι ειμαι και φανατικος του σιτε δεν χανετε τπτ). Σημασια εχει τι θελουν οι περισσοτεροι που μπαινουν σε αυτο το forum και οχι το τι θελετε εσεις οι mods. Διαφορετικα οταν απογοητευσετε πολλους θα το βρασετε το site. Ειτε θα δημιοργησετε ενα sticky με τιτλο one piece latest discussion + general discussion, η θα αναγκαστειτε να σβηνετε posts γιατι προφανως για πολλους εδω μεσα ειναι το Μονο μερος που συζητανε για το OP.[/quote]
Actually no δουλειά μας είναι να σιγουρεύουμε ότι διεξάγετε ομαλά και παραγωγικά η συζήτηση στα threads σύμφωνα με τους κανόνες στους οποίους[B] έχετε όλοι συμφωνήσει[/B] με την εγγραφή σας όχι να κάνουμε χατήρια σε αυτούς που φωνάζουν πιο δυνατά (που σε καμία περίπτωση δεν είναι οι πολλοί). Το θέμα με τις υποθέσεις έχει ενοχλήσει ΠΟΛΥ κόσμο στο παρελθόν και έχει αποτελέσει πολλάκις αφορμή για εκτροχιασμό συζητήσεων.
Τhreads για τελευταίες εξελίξεις και γενική συζήτηση υπάρχουν stickied στο subforum. Τα περί υποθέσεων που είναι και το ζητούμενο τα εξηγήσαμε ήδη αναλυτικότατα. Εχουμε λάβει υπόψιν μας αυτά που λέτε μέχρι να βρούμε τρόπο να τα υλοποίησουμε χωρίς να γίνει ένα thread υποκατάστατο του msn δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σίγουρα πάντως συμπεριφορές που παρατηρήθηκαν δεν βοηθάνε.
Eλπίζω να σε κάλυψα.
May 30 2010 06:00
Nighteyes → iristella
Ευχαριστώ!
Ασε, θεός ο "master" και ο διευθυντής. Μετά από κάπου 80 chapter που τα έπιασα από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι, είναι να μην κοντεύω να αλλάξω όνομα, πόσο μάλλον set.:P Και να σκεφτείς ότι δεν είχα βγάλει ποτέ την Balsa ως τώρα...
Δεν έκανα τίποτα εγώ, έτσι όπως τα βρήκα σχεδόν είναι. Είχα δει άπειρες καλές σκηνές, και είχα εντοπίσει κάτι καλό και με τους 2 αλλά το έχασα και δεν μπόρεσα να ξαναβρώ την σελίδα.
Τι σου κάνουν τα έγχρωμα manga τελικά...Το λεγα γω ότι θα μου άρεσαν πιο πολύ έτσι.
May 29 2010 23:24
iristella → Nighteyes
Tι γαμάτο σετάκι είναι αυτό? Και ω διαβολική σύμπτωση πριν λίγο ξεκίνησα το NOBLESSE και αμέσως μετά είδα το set σου. Τα σπάει.
May 29 2010 22:55
iristella → Night Wizard Seal
Eγώ 250 την βλέπω.
Και εννοείται σε μένα την δίνεις το paypal. Περαιτέρω πληροφορίες σε ιδιωτική συζήτηση. ^^
May 29 2010 20:38
Night Wizard Seal → iristella
Γκούχ γκούχ...
Εσείς madam Ειρήνη από Buck-Tick πώς πάτε;
(για να μυήσω και άλλους :hypno:)
May 29 2010 20:38
Night Wizard Seal → iristella
Χμμμ την επιταγή μου σε ποιόν την δίνω; εε....εεε paypal T_T.
:P
Σε ρωτάω γιατί στον υπολογιστή μου την δείχνει ύψος νομίζω 290κάτι.
Αλλά αφού είναι τζιτζί, who cares ;
May 29 2010 20:34
iristella → Night Wizard Seal
Διαστάσεις: Check
Μέγεθος : Check
Smexyness factor: Check.
Τζιτζί είσαι. ^^ Εγκρίνω.
(5 euros η διάγνωση δέχομαι με αντικαταβολή paypal και κάνω και άτοκες δόσεις)
May 29 2010 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed