Community Status Updates
iristella → meidei
Vampire Hunter D από[URL="http://www.tokyotosho.info/details.php?id=161915"] εδώ[/URL] και Aoi Bungaku από [URL="http://www.bakabt.com/150433-aoi-bungaku-masterpiece.html"]εδώ[/URL]. Kαι στα δύο προσωπικά είχα γίνει a puddle of tears από το πόσο heart warming και πανέμορφα ήταν.
Jul 07 2010 02:08
iristella → zade
[QUOTE=zade;408342]
Ακριβώς ότι είπε παρακάτω η Iristella (που έχει στην υπογραφή την λέξη bukkake[COLOR=Lime]*[/COLOR]) ,αυτό πιστεύω κι εγώ.
[....]
[COLOR=Lime]*[/COLOR]You didn't see that cuming ,did you?:slash:[/QUOTE]
The bukkake is a lie.*cries* :cry5::cry5::cry5:
Δεν υπάρχουν πονηρές υπογραφές, μόνο πονηρά μυαλά (αν και αμφιβάλλω αν θα ξαναδώ την υπογραφή μου με το ίδιο μάτι:hihi2:)
Jul 07 2010 02:02
meidei → iristella
Μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχω πολύ σχέση με άνιμε που έχουν να κάνουν με βαμπίρ όποτε θα τα μπέρδεψα.
Κοίταξα και για το arc του Aoi Bungaku που έγραψες και πράγματι φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή. Από που το κατεβάζω ωστόσο;
Jul 07 2010 01:55
iristella → meidei
Το Vampire Hunter D στέκει ανετότατα μόνο του. Επίσης δεν βασίζεται σε σειρά αλλά μόνο σε μια προγενέστερη ταινία που είναι αυτοτελής. Μάλλον το μπερδεύεις με το Blood:the last vampire που πάνω του βασίζεται η σειρά Blood+.
Πάντως σκέψου και αυτό που σου έλεγα για το Run Melos arc του Aoi Bungaku (2 επεισόδια είναι τελικά όχι τρία).
Jul 07 2010 01:48
Loke → iristella
νια νια νια ΝΙΑ, εδω υποννοεις οτι εγω υπαρχει περιπτωση να αρχισω One [B]Piss[/B] pffff
για τον opening μιλαγα!
Jul 06 2010 19:08
iristella → Loke
Nope i wasn't. They are retarded at best and I am suprised you cannot see it. Και όταν λέμε OP εννοείς One piece? You mean Usopp? XD Well you certainly can't call him a man but girls are braver and smarter than that. XD
Και μη μου πεις ότι άρχισες οne piece. o.O
Jul 06 2010 17:43
Loke → iristella
κοιτα μονο στο πρωτο επεισοδιο αναφερθηκαμε οποτε .... απλως πρεπει να παραδεχτεις οτι ησουν λαθος! BAZINGA!
θυμησε μου στο OP δεν εχει μια femal sniper? ( ανεβηκα αθηνα και δε τα εχω φερει τα επ T_T )
Jul 06 2010 17:38
iristella → Kenny
Ωχ κουράγιο ρε συ. Και καλή δύναμη.
Και όχι μόνο έναν πολλούς θα σκοτώσω. ^^
Jul 06 2010 17:19
Kenny → iristella
Τί να κάνω, έχει πέσει διάβασμα του ελέους. Σήμερα είμαι λίγο λάσκα, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. T__T
Σκότωσε έναν enemy spy και για μένα. XD
Jul 06 2010 17:17
iristella → Kenny
Που είσαι βρε? Εφυγες και έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου.:cry5:
Όσο για το background έκανα κάτι πειράματα δεν μου βγήκαν, τσαντίστηκα και τα έβγαλα όλα. Θα βάλω άλλο όταν μου φύγει το tsunderiasma.
Jul 06 2010 17:09
iristella → Loke
Κοίτα δεν θα τα χαλάσουμε στο αν η Rei και ο Takashi είναι μυαλά για το MIT. Eίμαστε ακόμη στο πρώτο επεισόδιο. Κάτσε να δούμε και τα υπόλοιπα και θα δούμε ποιός θα είναι αυτός που θα λέει "I told you so" :P
Μετά πάντως το Homage στο 28 days later περιμένω cameo από τον Shawn.
Jul 06 2010 15:56
Loke → iristella
τι να σωσω καρδια μου, αφου μια χαρα τα πα, απο κει και περα αμα εσυ θελεις να οδευεις στο μονοπατι της αρνησης ..... θα σου δωσω φαι για το δρομο !
right, i think.
Jul 06 2010 06:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed