Jump to content

Community Status Updates

Photo

Revaniristella

το εκανα ηδη αυτο αλλα δεν πηρα καμια απαντηση [QUOTE=matassos;431540]/facepalm αφου το θες ετσι.. Ναι, πρεπει να σταματησει το bleach, οσο παραπανω συνεχιζετε τοσο παραπανω υποτιμα τη νοημοσυνη των λιγων φαν που απεμειναν..:canthelp: (δεν εχω προβλημα να σβησει καποιος admin αυτο το ποστ σαν σπαμ, δεν μπορεσα να κρατηθω..)[/QUOTE] Τωρα θες να μου πεις οτι αυτο το post πηρε απαντηση, δεν ηταν spam, και δεν προσεβαλλε κανεναν? αν θελετε να σας σεβεται το userbase του forum πρεπει να το σεβεστε και εσεις δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με την χουντα του anime.gr καντε delete ο,τι θελετε αφου δεν εχετε humor
Sep 26 2010 18:51
Photo

iristellaRevan

[QUOTE=Revan;431716]Γιατι εγιναν delete τα post μου, ενω τα posts των Matassos και Mikami εμειναν αθικτα? Εριξα τοσο πολυ το επιπεδο με το να πω στο Matassos οτι του κολλαει ενσιμα ο Oda? Ας μου απαντησει καποιος υπευθυνος πως γινεται ο Matassos να βγαινει και να λεει πως οποιος παρακολουθει Bleach εχει χαμηλη νοημοσυνη και οτι προσβαλλει και ολους τους υπολοιπους με το να ειναι fan του και να την βγαζει λαδι, ενω οποιος αστειευεται να διαγραφονται τα posts του.[/QUOTE] Στον matassos δόθηκε απάντηση μέσα στο thread σε αυτά που έλεγε. Τα δικά σου post δεν ήταν προσβλητικά ήταν απλά spam. Παρόλαυτά το thread δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να διατυπώσεις παράπονα. Next time pm/vm μέλος της ομάδας να σου εξηγηθεί.
Sep 26 2010 18:45
Photo

The Tragic Prince → iristella

[url]http://anime.gr/forums/member.php?u=9537[/url]
Sep 25 2010 16:26
Photo

iristella → unagi

Lol Karma is a bitch isn't it? XD
Sep 25 2010 14:33
Photo

unagi → iristella

Ohh the epicness... lol τον Nowaki έκραξα ότι είναι γυναικούλα και βρήκα σαν και αυτόν... θέλω σεμινάριο αυτογνωσίας τωρα.
Sep 25 2010 13:24
Photo

iristella → unagi

Χεχ τι εννοείς βρήκα? Ι made that!!! Σοβαρά τώρα το ήξερα εδώ και χρόνια το τεστάκι. Εγώ είχα βγεί badass uke. Εdit: ΩΩΩΩΩΩ Chibi seme είναι ο Nowaki btw. Edit2: Ταιριαζουμε XD
Sep 25 2010 13:19
Photo

unagi → iristella

[QUOTE=iristella;431313]Παίδες και παιδούλες δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Όλοι ξέρουμε ότι [URL="http://www.semeuke.com/quiz.php"]ένας μόνο [/URL]εγγυημένος και αξιόπιστος τρόπος υπάρχει για να δείς αν κάποιος είναι seme ή uke.:hahaha: [/QUOTE] Lol πως το βρήκες αυτό...; Εγώ βγήκα Chibi Seme [URL="http://www.semeuke.com/sgk.php?action=result"]http://www.semeuke.com/sgk.php?action=result[/URL]
Sep 25 2010 13:13
Photo

Lord Leon → iristella

arigato! θα το τσεκάρω
Sep 25 2010 12:55
Photo

unagi → iristella

Thanks Iri-chan. Το είχα κάνει drop, αλλά τώρα το μάλλον μου αρέσει, για το hardcore S&M μου φαίνεται πλέον απαραίτητο για την πλοκή, μου αρέσει που οι χαρακτήρες εξελίσσονται ακόμα και κατά την διάρκειά ενός τσάπτερ! Και ότι είναι ενδιαφέρον από ψυχολογική άποψη το μάνγκα. Ναι όμως στην αρχή είχα φρικάρει.
Sep 25 2010 02:19
Photo

iristella → unagi

[B]Anime Start/End Chapter[/B] Starts at Vol 1, Chap 1 (1st season); Vol 5, Chap 1 (2nd season) Ends at Vol 4, Chap 5 (1st season); Vol 11, Chap 1 (2nd season) Aλλά δεν είναι απόλυτο καθώς κάποια πραγματάκια έμειναν απέξω. Plus read Junjou mistake που είναι side story. Επίσης glad to see the thread doing well it is very interesting. Τώρα για το hoshi no yakata ελπίζω να μην σου ματώνουν τα ματάκια μόνο.
Sep 25 2010 02:05
Photo

unagi → iristella

Δώσε θάρρος στον χωριάτη... :P Αν μπορείς πες μου μέχρι ποιο τσάπτερ που πάει το ανιμέ. In other news το πρώτο μου thread πάει καλά:o ααα και [SIZE="1"]ξανα άρχησα το hoshi no yakata[/SIZE].
Sep 25 2010 02:00
Photo

iristella → unagi

Nαι αλλά δεν υστέριαζε όπως ο Hiroki πχ που ήταν ο ορισμός της γυναικούλας. And if you read the manga and see him in his more "private " moments you ll see how greatly you are mistaken. Ας πούμε απλά ότι ο Hiro ένα Α δίκιο που δεν του έδινε πολλά θάρρητα το είχε.
Sep 25 2010 01:53
Photo

unagi → iristella

Λέω γυναικούλα με την άποψη ότι ήταν πολύ παρορμητικός και συναισθηματικός, και έτρεχε πίσω από το Hiro-san. Τώρα που το ξανασκέφτομαι το τελευταίο παίζει...
Sep 25 2010 01:48
Photo

iristella → unagi

[quote]Ο Μίσακι δεν ήταν ακριβώς "γυναικούλα" πιο πολύ θα χαρακτήριζα [B]έτσι τον Nowaki[/B][/quote] No, not a chance in hell. Δεν λες γυναικούλα τον Νοwaki με τίποτα. ο.Ο
Sep 25 2010 01:31
Photo

matassos → iristella

μα ναι, δεν μπορει να εχει καποιος αποψη για κατι που δεν εχει πληρη ενημερωση (εκτος και αν ειναι το 658 επισοδειο ποκεμον!) οντος ο εκνευριστικος fanboysμος ειναι σε πολες σειρες, του one piece πιστευω ειναι απλα στο φορουμ εδω (ισως ποσταρουν οι πιο ψαγμενοι), αλλα σε γενικοτερα πλαισια πιστευω ναρουτο και bleach και κυριως death note για να φανταστεις δεν μπαινω ποτε σχεδον να διαβασω τα latest episode discussion και γενικη συζητηση του one piece γιατι μου τη σπαν αυτα που λεγονται, με το one piece εχω δεσμο xD δεν γουσταρω να μου χαλαν την φαντασια οι αλλοι, τις προβλεψεις, τα πιστευω για τον καθε χαρακτηρα, ο οντα εχει φτιαξει ενα πανεμορφο κοσμο (που αν και εχει αρκετες κλισε ιστοριες τις ενωνει αριστοτεχνικα) και δεν μου αρεσει να χωνετε ο καθενας, οπωτε ελαχιστες φορες συζητω γι αυτο (μονο για το ποσο τελειο ειναι) οσο για το bleach το ειχα δει περιμενοντας κατι καλο, απογοητευτικα και στη συνεχεια το συζεχιζα απλα απο περιεργια το ναρουτο παλι μια του υψους μια του βαθους, ξεκινησε ωραια αλλα μετα ενω ειναι σχετικα καλο εχει χασει αυτη την ομορφια του παλιου ναρουτο.. ε ναι 450 επισοδεια, αν μη τι αλλο πρεπει να σε τραβα το ανιμε για να το δεις, ενω το bleach 150 επισοδεια καθαρα και το μανγκα που κραταει λιγοτερο διαβαζετε ακομη πιο ευκολα (και αξιζει περισοτερο)
Sep 25 2010 00:14