Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Getekid

Βασικά στο anime και βία αναφερόμουν σε πρώτη φάση. Τώρα για το Anime και θρησκευτικό περιεχόμενο δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι αλλά σε περίπτωση που θες να ανοίξεις κατι τέτοιο καλό είναι να προσέξεις πάρα πολύ το πώς θα το παρουσιάσεις. Όσο για το Saikano το μοναδικό θλιβερό στην όλη υπόθεση ήταν ότι έκατσα και το είδα όλο όπως και το OVA. Απλά απαίσιο από όλες τις απόψεις. Δες το Grave Of the Fireflies καλυτερα.
Dec 10 2010 03:36
Photo

iristella → Hollister

Στείλε μου link για το tyrant σε Pm pls. T^T
Dec 10 2010 00:43
Photo

iristella → Lord Leon

amsn is for the penis T^T
Dec 09 2010 23:37
Photo

Lord Leon → iristella

εν κχιερω βρε ψυχη μ, τι ν σ πω; 2 φορες το κανα. Δοκιμασε εσυ μηπως με μπλοκαρει κανα σπαμ φιλτερ.
Dec 09 2010 23:35
Photo

iristella → Lord Leon

Γιατί δεν μου βγάζει ένδειξη ότι με έκανες Αdd? :S
Dec 09 2010 23:24
Photo

Lord Leon → iristella

Well, I'm proud of you. Rachmaninof should be a piece of cake. Ok, I did that. What's next captain?
Dec 09 2010 23:20
Photo

iristella → Lord Leon

yes I can. I have very long toes. ^^
Dec 09 2010 23:09
Photo

Lord Leon → iristella

Yes I can. Can you clean your ears with your toes?
Dec 09 2010 23:05
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Hello :D Ποια ενόχληση; ^_^ Βασικά δεν είναι ακριβώς σετ, είχα άλλο icon που συμπλήρωνε το σετάκι. Το παρακάτω [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/TheDrumsdrumspcticon.jpg[/IMG] Απλά αποθηκεύοντας εικόνες από το Cromartie High School αποφάσισα να το αλλάξω και να το κάνω και λίγο χριστουγεννιάτικο, και του έβαλα και το σχετικό σκουφάκι. Όσο για την signature ήταν μία εικόνα από την μπάντα The Drums, που της έριξα λίγα εφφέ και την έκανα signature. Μου είχες πει στην anime.greek ^_^ Σε ευχαριστώ πολύ! :awww:
Dec 09 2010 22:49
Photo

Getekid → iristella

Γειά, ήθελα να απαντήσω χθες, αλλά δεν έκατσε... Δεκτό πάντως το όλο θέμα. Αν και στο blog του ο ίδιος έκανε ένα moderating στα comments που γίναν και αυτά που έχουν μείνει μια χσρά συζήτηση αποτελούν. Εφόσον υπάρχουν, όμως, οκ. Πέρα από το thread "Anime και βία" υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο thread που να λέει πχ. για θρησκευτικές επεκτάσεις ή σεξουαλικό περιεχόμενο; Α, και κάτι άλλο. Είδα σε ένα σημείο έλεγες για το Saikano. Το έχω κατεβάσει ψάχνοντας κάτι θλιβερό. Όντως δεν λέει;
Dec 09 2010 21:58
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Ηey τι γίνεται? Sorry για την ενόχληση but I had to ask από που το πήρες το νέο set XD? Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζεις. :3 Σου είπα χρόνια πολλά btw? Aν όχι επειδή είμαι και λίγο ξεχασιάρα στο λέω τώρα. Xιλιόχρονη. Όσο για το most annoying character που έλεγες πιο κάτω ντάξει αυτό θέλει δική του ξεχωριστή διοργάνωση γιατί είναι ΤΟΣΟΙ μα τόσοι πολλοί.
Dec 09 2010 21:38
Photo

iristella → Lord Leon

Could you pls add me in your msn? :3
Dec 09 2010 20:58
Photo

Anelisiristella

Άκου το πάνω πάνω κομμάτι! [url]http://terrible-thrills.tumblr.com/[/url]
Dec 09 2010 08:58
Photo

iristella → didimakia

Μπορεί να έληξε. Κάποια μπαινουν με timer.
Dec 09 2010 01:03
Photo

didimakia → iristella

Εγω γτ θυμαμαι οτι ειχα φαει? Anyway οπως θες εσυ :D
Dec 09 2010 00:52