Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → iristella

You're welcome!Είναι αρκετά τα "brother something" οπότε λογικό κάπου να μπερδευτείς.:hehehe:Ελπίζω να σου αρέσει.
Dec 16 2010 23:47
Photo

iristella → DarkElf

I was under the impression that I had read this. Oh well θα το ξανακοιτάξω. Μικρό το κακό. XD Thanks.
Dec 16 2010 23:45
Photo

DarkElf → iristella

Brother x Brother. Ένα από τα πιο ωραία yaoi που έχω διαβάσει.Ongoing και δυστυχώς το scanlation αργεί πάρα πολύ.Αξίζει να το διαβάσεις.Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν έμαθα ότι ο mangaka είναι άντρας!
Dec 16 2010 23:38
Photo

iristella → DarkElf

Sig from where? o.O
Dec 16 2010 23:33
Photo

iristella → Shiro_Tamori

Νο multiple posts dear. Use the edit button please. Για το thread του Dokuhime λέω.;)
Dec 16 2010 02:54
Photo

iristella → kostas1410

[URL="http://www.bakabt.com/152031-uchuu-no-kishi-tekkaman-blade-h264-g-p.html"]there[/URL] you go dear. Βέβαια άλλη φορά καλύτερα να ρωτάς στο κατάλληλο thread aka [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267"]Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga;(ρίξτε πρώτα μια ματιά στο πρώτο post)[/URL] για download info. Εχει και τρία OVAκια και μια δεύτερη season (που imo μην την δεις δεν αξίζει καθόλου). Είσαι τυχερός γιατί πρόσφατα το έβγαλε το group που σου έδωσα σε τέλεια ποιότητα. Το λάτρευα και εγώ όταν παιζόταν και κατάλαβα ότι έλεγες αυτό από το πρώτο post. Anw αν χρειαστείς τίποτε άλλο στείλε μου vm (στο δικό μου profile) ή pm. Okie?
Dec 16 2010 00:29
Photo

laraska → iristella

τελικα εχεις τιποτα ?
Dec 13 2010 19:27
Photo

Night Wizard Sealiristella

Μια χαρούλα, εδώ προσπαθώ να επιβιώσω. Σχολείο, κατεύθυνση και λίγο ακόμα να τελειώσω και τα προφορικά στο προφ να ηρεμήσω τελείως. Κατα τ'άλλα καλά. Απτόητος. :)
Dec 13 2010 13:07
Photo

Napster → iristella

Ναι αλλα μην το πεις πουθενα αυτο με το Naruto. >.< xD Μεχ...ακομα δεν αρχισαμε, μπηκες κατευθειαν στο ψητο (σου). :P Of course. Για το 20th Century Boys εχω ακουσει τα καλυτερα λογια (εδω να μου πεις και για το Naruto τα καλυτερα εχω ακουσει xD) γι' αυτο το αρχισα. [spoiler]Υ.Γ. Αρκετα, ειδικα στο 10ο volume που τον βρισκει ο Shuuya. :( [/spoiler] To sequel του Battle Royale αξιζει να το αρχισω? Ενα μεγαλο respectu στην manga list σου. *_* Βλεπω πως ειναι τα αγαπημενα σου manga τα 20th Century Boys και Battle Royale. o.O Thank you, θα τα τσεκαρω και τα 3 manga που μου ειπες.
Dec 13 2010 09:39
Photo

iristella → Napster

You are awsome like Naruto too XD. Though I can give you boys love title and you ll actually like it since you like psychological horror mangas i won't :P. Το 20th century boys θέλει λίγο καιρό να μπεις στο κλίμα αλλά μετά πραγματικά δεν θα μπορείς να σταματήσεις. Check Eden: An endless world και το Parasyte. Θα σου αρέσουν πιστεύω. Ps: How much did you cry for mimura?
Dec 13 2010 01:23
Photo

Napster → iristella

amsn και emesene? Πρωτη φορα τα ακουω. xD Το Battle Royale το εχω ηδη λατρεψει. Μου αρεσουν τα Psychological + Horror manga ειδικα αμα ειναι με παιχνιδια. :) Το 20th Century Boys το ειχα ξεκινησει μαζι με το Battle Royale, ειχα διαβασει τα πρωτα 2 chapters και απο τα 2 manga, και οποιο θα μου αρεσε περισσοτερο εκεινο θα συνεχισα. Το πρωτο chap. του 20th Century Boys ηταν φανταστικο αν και στο 2ο δεν τρελαθηκα και τοσο. Το Battle Royale ομως ηταν τουμπανο, ΟΛΟ το πρωτο volume. Και ετσι αυτο σκοπευω να τελειωσω πρωτα. Αλλα 5 volumes μου εμειναν. Αυτο εννοειτε, το Naruto δυσκολα συγκρινετε σε ποιοτητα. ;) Και εχω account στο MAL. [URL="http://myanimelist.net/profile/Kogarashi"]Here[/URL]. ^.^ (Δε πιστευω να μου δωσεις κανα....εχμ πως τα λενε....yaoi..?...) ~_~ xD Το nick ειναι απλα awesome just like Naruto. ;)
Dec 13 2010 01:05
Photo

iristella → Napster

Well γενικά ακούω ότι το msn παρουσιάζει προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Εμένα πχ σε μια φάση μου ξεπλόκαρε όλους τους blocked και έτρεχα μετά XD. Γι αυτό και έχω αλλάξει σε amsn και emesene και εχω βρει την υγειά μου. Το Battle Royale είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις. Θέλω να βρώ και τα βιβλια some time soon. Τώρα για το 20th century boys τι να πω. Ντάξει δεν είναι και Naruto, αλλά παλεύεται. Να το ξεκινήσεις :P. Κάνε και κανά MAL account να κρατάς λίστα με αυτά που διαβάζεις/βλεπεις (να σου δίνω και εγώ κανένα άμα θες *ματάκια*). Glad you liked the nick. XD
Dec 13 2010 00:55
Photo

iristellaAnelis

Eπειδή δεν έχω κάτι as awsome να σου ποστάρω επιστρέφω στο παλιό καλό bishonen fest που είναι ο τομέας μου και ξέροντας πόσο σου αρέσει το P&S i present you this. [URL=http://img600.imageshack.us/i/b03bcceaf086123ae73a1b9.jpg/][IMG]http://img600.imageshack.us/img600/8154/b03bcceaf086123ae73a1b9.th.jpg[/IMG][/URL]
Dec 13 2010 00:49
Photo

Napster → iristella

Δε πειραζει, σε λιγο καιρο θα αλλαξω setακι και θα με βαθμολογισεις. (αμα προλαβεις :@) xD Το msn μου τα εχει παιξει λιγο γιατι σημερα που μπηκα ειχα blocked 3 users τους οποιους δεν ειχα κανει ποτε block. :P Ας τα λεμε καλα, προσπαθω να τελειωσω το Battle Royale αλλα οσο το διαβαζω, αλλο τοσο [I]επικοτερο [/I]γινετε. Θελω να το τελειωσω για να συνεχισω ενα αλλο μεγαλο/ποιοτικο (οχι οσο το Naruto αλλα την παλευει) manga, το 20th Century Boys. Εσυ? Ολα good? Napsteronion? o.O...COOL! Thank you! Ωραιο name.:himitsu:
Dec 13 2010 00:44
Photo

iristella → Napster

Χαίρομαι που σου αρέσει Napsteronion dear. Ήθελα να σε βαθμολογήσω εγώ εσένα αλλά με προλάβανε. ~uguu~ Btw για κάποιο λόγο ενώ σε βλέπω online δεν με αφήνει να σου στείλω μην. στο msn. :S Αnw όλα καλά?
Dec 13 2010 00:40