Jump to content

Community Status Updates

Photo

meidei → iristella

Δεν σημαίνει βέβαια ότι σταμάτησα να πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθούμε κοινούς κανόνες ορθογραφίας αν θέλουμε να συνεννοηθούμε.
Dec 31 2010 17:21
Photo

iristella → meidei

Έκανες τέτοιο πράγμα???? ο,Ο Οκ κόψε τα ψόφια. Ποιός είσαι και τι έκανες στον πραγματικό meidei? T^T
Dec 31 2010 16:30
Photo

meidei → iristella

Εννοούσα που από [URL="http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=113"]συμβουλές ορθογραφίες[/URL], στο τέλος [URL="http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=130"]απενοχοποίησα[/URL] την μη-ιστορική ορθογραφία.
Dec 31 2010 16:27
Photo

iristella → meidei

[QUOTE=meidei;459100]Που άλλαξε στρατόπεδο, ε;[/QUOTE] δεν.σε.πιάνω.εδώ. :P Eννοείται για πλάκα το έλεγα i hope you didn't get it the wrong way
Dec 31 2010 16:02
Photo

Bumble → iristella

oh! thank you dear :D ,you too..stocking(<3) FTW..:P
Dec 29 2010 13:15
Photo

iristella → Bumble

Also did I mention that you have great taste in characters? XD Cross <3
Dec 29 2010 04:46
Photo

Bumble → iristella

thaaanks!:)
Dec 29 2010 03:13
Photo

iristella → Bumble

Καλά έκανες. Εμείς γι αυτό είμαστε εδώ. To serve and protect που λέει ο λόγος. Ναι με τα post πάει, και συγκεκριμένα όσα γίνονται στον anime/manga section. Τα post στο community bar δεν μετράνε.Have fun Και καλώς ήρθες. your friendly neighbourhood moderator ;)
Dec 29 2010 03:07
Photo

Bumble → iristella

Γεια,να σε ρωτήσω κάτι,αφτί η μπάρα που λέει starting πώς γίνεται 10% κ.τ.λ ανάλογα με τα ποστ πάει..?(δεν ηξερα που να ρωτήσω και είπα να πω εσένα που είσαι moderator..:P)
Dec 29 2010 03:04
Photo

iristella → Serestrum

[LEFT][B]  /l、 ゙(゚、 。 7  l、゙ ~ヽ  じしf_, )ノ[/B][/LEFT]
Dec 28 2010 22:50
Photo

Serestrum → iristella

[CENTER][SIZE=6][COLOR=Black][B]I FIGHT FOR THE NOMS!!![/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [CENTER][IMG]http://i.min.us/ib7pxS.jpg[/IMG] [LEFT]κρρρ~ [/LEFT] [/CENTER]
Dec 28 2010 20:20
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Δεν νομίζω να μην μου αρέσουν γιατί είχα κάποια από αυτά στο μάτι, αλλά πάω και βλέπω ακυρότητες τύπου Kage Kara Mamoru αντί αυτά που θα με αρέσουν xD Εξάλλου έχω δει τι σειρές βλέπεις οπότε <3 Ευχαριστώ πολύ! ^Ο^ Χεχε, οκ! Εγώ θα σε κάνω, το θέμα είναι να σου έρθει η αίτηση γιατί μου κάνει βλακειούλες το msn συνήθως =ρ
Dec 27 2010 19:05
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Τιποτα, τίποτα. Ελπίζω να σου αρέσουν. ^w^ Thanks και για το compliment and I love your new set. <3 Btw αν θες κάνε με add msn (το έχω στο profile μου).
Dec 27 2010 15:33
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις στο αδελφικό site :3 Από ό,τι φαίνεται πρέπει να τα πάρω όλα σβάρνα. Βέβαια πρώτα πρέπει να κατεβάσω το Terra E, Ergo proxy, Boogiebop Phantom. Βέβαια το τελευταίο μου φαίνεται αρκετά βαρύ για κάποιο λόγο. Όσο για το Aoi Bungaku, ίσως θα είναι το τελευταίο από αυτά που θα δω. Είχα μεταφράσει τα 3 πρώτα επεισόδια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη. Οπότε τελευταίο =p Μάλλον θα αρχίσω Ayakashi και Mononoke πρώτο, που είχα φάει πρήξιμο και από την αδερφή μου να τα αρχίσω για να κάνει και αυτή rewatch μαζί μου xDDD Τα mecha ίσως τα αφήσω για αργότερα. Πρέπει και να τα κατεβάσω κάποια :3 Σε ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις! Επίσης υπέροχη η profile pic σου! :lovulovu:
Dec 27 2010 14:59
Photo

odiniristella

Thankies~ Οσο για το τελευταιο, δεν ειναι τιποτα, 8 μηνες μεινανε:damn:
Dec 27 2010 10:12