Jump to content

Community Status Updates

Photo

Didi → Matu-san

[COLOR=Plum][I][B]Ματαθίας ο τελευταίος των Ξύπνιων!όταν όλοι οι άλλοι γλαρώνουν,όταν όλοι οι άλλοι ροχαλίζουν,όταν το σαλάκι τους τρέχει στα μαξιλάρια ο Ματαθίας είναι εκεί!!!Συνεχίζει να βλέπει την ταινία μεχρι τέλους ακάθεκτος , αγέρωχος και ξύπνιος! και μας ξυνάει και στο τέλος..=Ρ[/B][/I][/COLOR]
Nov 02 2009 23:36
Photo

Didi → Matu-san

[I][B]Tadaima Matu-san! (=^.^=)[/B][/I]
Sep 29 2009 20:44
Photo

Matu-san → Didi

Okaeri nasai!!
Sep 28 2009 22:51
Photo

Wabbit → Matu-san

Lol, θα προτιμούσα να μην είχε γίνει αυτό. Δεν ήταν αντιπροσωπευτικό του party νομίζω. Θέλω να πώ, απλώς έδειξαν μια κοπέλα από όλο το πάρτυ, θα ήταν καλύτερα να είχαν βάλει φώτο από περισσότερα cosplay. Ένα σωρό φώτο τραβήξανε. lol Τεσπα
Sep 20 2009 02:55
Photo

Matu-san → evaofadawn

Πράγματι η Ρένα έτσι όπως αλλάζει συμπεριφορά, είναι αρκετά τρομακτική. Απο την μια είναι το αθώο ανυπεράσπιστο loli, και την αμέσως επόμενη είναι μια σχιζοφρενής με επικίνδυνες προεκτάσεις...
Sep 20 2009 00:00
Photo

Matu-san → Wabbit

Άντε τυχερούλα, έγινες γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσω του ταχυδρόμου!! :)
Sep 19 2009 23:45
Photo

evaofadawn → Matu-san

ναι ναι, να πάρεις χοντρά ρουχάκια! χμ, οπότε να το δω κ το Και ε? θα το δω! κοίτα, ένα από τα πράγματα που με φρικάρουν τελείως είναι αυτές οι αλλαγές στο χαρακτήρα, κ στο Higurashi γίνονται συνέχεια.. ειδικά αυτή η Ρένα, πόσο creepy, τη μία να μιλάει γλυκανάλατα κ την άλλη να ουρλιάζει με τα μάτια αγριεμένα!! άσε ρε, μου σηκώνεται η τρίχα με την κοντή!
Sep 17 2009 15:29
Photo

Matu-san → evaofadawn

Το ξέχασα πως η Γερμανία έχει πιο κρύο καιρό από εμάς!! Με βλέπω να ψοφάω από το κρύο! Δεν στεναχωριέμαι που θα χάσω το πάρτυ, έτσι κι αλλιώς έχουν να γίνουν πολλά ακόμα! Το Kai δίνει κανονικότατες απαντήσεις για όλα τα θέματα που σου δημιουργεί η πρώτη σειρά. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε τρομάζει τόσο!!! Και εγώ βράδυ την έβλεπα με κλειστά φώτα, αλλά δεν έπαθα τίποτα! (Οκ μόνο μια φορά τρόμαξα, επειδή έπεσε ένα κουτί που δεν είχα βάλει καλά στο ντουλάπι! :D)
Sep 17 2009 15:08
Photo

evaofadawn → Matu-san

α, Γερμανία, τι ωραία!! :congrats: έχω πάει 3 φορές ως τώρα, γτ έχω οικογενειακούς φίλους στο Dusseldorf κ κοντά στη Koln, αλλά έχω πάει κ Bonn κ Berlin! καλή εποχή σου έτυχε επίσης, γτ πιο μετά παίζει πολύ κρύο!! καλά να περάσεις λοιπόν, κ μη σε νοιάζει για το πάρτυ, αυτά ξαναγίνονται όλη την ώρα! στο Higurashi no Naku Koro ni Kai όντως δίνει απαντήσεις, ή είναι λίγο φλού? η αλήθεια είναι ότι το βλέπω μόνο απόγευμα γτ αν το δω βράδυ δε θα μπορώ να κοιμηθώ....:OMG3:
Sep 17 2009 10:56
Photo

Matu-san → evaofadawn

Εγώ δυστυχώς το επόμενο πάρτυ θα το χάσω. Θα πρέπει να πάω σε μια εμπορική έκθεση στην Γερμανία με τον πατέρα μου. Το αστείο είναι πως αυτό είναι το δεύτερο στην σειρά πάρτυ των sakura που θα χάσω! Θα τους δημιουργήσω τη λαθεμένη εντύπωση ότι έχω κάτι μαζί τους και δεν πάω στα πάρτυ τους!!! :) Το παρήγορο είναι πως η μουρμούρα που άκουγε ο πατέρας μου για χρόνια, έτσι ώστε να πάω και εγώ μαζί τού στην Γερμανία ( ο πατέρας μου έχει πάει αρκετές φορές στο παρελθόν σε αυτή την έκθεση), έπιασε , καθώς επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να γνωρίσω Ιάπωνες, μιας και η έκθεση είναι παγκόσμια. Χαίρομαι που σου άρεσε το higurashi (και που κάποιος είδε κάποια σειρά που να του το προτείνω!!!). Όπως κατάλαβες προσφέρεται για αρκετές δόσεις τρόμου και αγωνίας! Να ξέρεις πως έχει και συνέχεια, το higurashi no naku koro ni kai, όπου μας δίνουν απαντήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Hinamizawa (ναι, και εδώ έχει αρκετές δόσεις τρόμου και αγωνίας! :D)
Sep 16 2009 22:46
Photo

evaofadawn → Matu-san

χεχε όχι βέβαια! άσε που το βρίσκω ενδιαφέρον να με μπερδεύουν με όπλο!!!!:kill4u: τι νέα? εγώ, μετά το πάρτυ, έχω κατεβάσει ένα σωρό ιδέες για cosplay! :riiight:πάντως, για την επόμενη φορά δεν με βλέπω να προλαβαίνω αυτό που θέλω, οπότε θα έρθω με extravagant white gothic lolita συνολάκι, του οποίου έχω τα περισσότερα στοιχεία -φόρεμα, ζακετάκι, παπούτσια, κάλτσες κ καλσόν- κ τώρα μένουν τα μπιχλιμπίδια: γάντια, τσόκερ κ ότι άλλο. θα είσαι εκεί σε αυτό στις 10 οκτώβρη? p.s. : άρχισα να βλέπω το Higurashi κ είμαι στο 8. έχεις απόλυτο δίκιο να το συγκρίνεις με X-files, είναι η ίδια προσέγγιση. Έχει πολύ καλό development κάθε φορά! κατά τ' άλλα, φοβάμαι....:frozen:
Sep 15 2009 17:16
Photo

Wabbit → Matu-san

Egw thnx gia to accept Matu-san!
Sep 15 2009 13:28
Photo

Matu-san → Wabbit

Thanks για το friend request! Mikuru beamu!!!!!
Sep 15 2009 12:48
Photo

Matu-san → evaofadawn

Το nick σου το μπέρδεψα με ένα όπλο από το παιχνίδι gears of war (λέγεται hammer of dawn), και εξαιτίας αυτού, νόμοιζα πως και το nick σου ήταν κάπως έτσι! Δεν πιστεύω να μου κρατάς κακία? :D
Sep 15 2009 12:46