Community Status Updates
Matu-san → GeRi
Τι σημαίνει η υπογραφή μου...
Ένα Σάββατο βράδυ ήμουν με κάποια παιδιά από το forum στο Μοναστηράκι, έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού.
Εκεί που συζητάμε για το που να πάμε, ακούμε δύο τύπους να φωνάζουν. Κοιτάμε προς το μέρος τους, και βλέπουμε μια παρέα 4 παιδιών 2 αγόρια και 2 κορίτσια 15-16 χρονών μάξιμουμ, πιθανότατα ΕΜΟ. Ήταν τα δυο αγόρια που φώναζαν και χαστουκίζονταν μεταξύ τους. Νομίζαμε πως τσακώνονταν για τις κοπέλες που ήταν μαζί τους (και καλά, μου έφαγες την γκόμενα). Στο επόμενο δευτερόλεπτο ο καυγάς κοπάζει, και αγκαλιάζονται χαιδεύοντας ο ένας το κεφάλι του άλλου.
Φυσικά, έχουν γίνει θέαμα σε όλο τον κόσμο που περνά απο εκεί.
Εγώ, επειδή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί στον κόρακα αυτοί οι τύποι μια τσακόνονται και μια αγκαλιάζονται, γυρνάω στην παρέα και τους ρωτάω "Τι στο yaoi συμβαίνει?". Όλοι μας σκάμε στα γέλια αμέσως!
Απο τότε έχει γίνει η ατάκα σήμα κατατεθέν μου!
Dec 15 2008 00:14
GeRi → Matu-san
γειααα....να σου πω....τι σημαίνει yaoi??
ξέρεις αυτό που έχεις στην υπογραφή σου.
Dec 12 2008 17:23
RiDeLub → Matu-san
Hi!
About the teaser. Δεν λέει και τίποτα αλλά αν θες να το δεις άστο να παίζει έτσι κοφτά και όταν φορτώσει όλο, πατάς replay και στο ξαναδείχνει κανονικά.
Είναι λίγο σπαστικό μέχρι να φορτώσει (εγώ έκλεισα τα ηχεία), αλλά όλα ok μετά
Dec 07 2008 14:05
Melkor → Matu-san
μαλιστα. λοιπον, αν δεν δεις προκοπη, μου λες και στο στελνω. ΝΑΙ , ειναι ΤΟΣΟ καλο...
Sep 24 2008 09:51
Matu-san → 1oneiromono
Την είδα την photo.
Καλό είναι να μην την βάλεις. Άσε αυτή που έχεις ήδη.
Jun 30 2008 21:59
1oneiromono → Matu-san
αν θες ριξε μια ματια στο gallery μου,radom pics αν σαρεσει καμια για αβαταρ.Επισεις δες και πες μου , νομιζεις οτι καλυτερα ειναι να μην βαλω την pic. που σου ελεγα της Konata στο αντισοιχο group??
Jun 29 2008 18:48
Animesuki → Matu-san
Το ονειρο που εβλεπες ισως να σημαινε οτι ειχες ενα προβλημα απο το οποιο δεν ηξερες πως να βρεις λυση η να ξεφυγεις.Προφανως το οτι ισουν δεμενος σημαινε οτι δεν μπορουσες να κανεις κατι για το προβλημα και οτι εισουν στην μεταφορα με δεμενα χερια.Τωρα αυτο με τον πνιγμο θα σημαινε και κατι κακο, παραδειγμα οτι με το προβλημα που εχεις δεν θα τα καταφερεις η κατι τετοιο.Επισης μπορει να σημαινε και υπερβολικο ανχος.Τωρα το οτι ξεφυγες θα σημαινει κατι σαν απελευθερωση και απο τα δεσμια στο ονειρο και απο τα δεσμα της πραγματηκοτας πχ του προβληματος.Το οτι περασες την λιμνη χωρις να πνιγεις θα σημαινει οτι σου εφυγε το ανχος και τα προβληματα.Οτι σου γραφω το ερμηνευσα μονη μου γι'αυτο θα λεω και πολλες βλακεις.Παντως εκανα οτι μπορουσα.
Jun 17 2008 11:50
zweistein → Matu-san
k esu me to krasaki tou tsou?
kala re paidia, toso a8lio videaki k to exei dei oli i ellada pia? :P
Jun 13 2008 01:18
Tamaki → Matu-san
[COLOR=#a6310c]spam παντού!
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/1756/moe20070618118209709342wh8.jpg[/IMG]
γεια σου Matu-san!!
[/COLOR]
Jun 10 2008 23:00


This status update has reached the maximum number of replies allowed
