Community Status Updates
Amphilyki → Anyparktos
Ωραίο το cosplay σου Χρίστο αλλά δεν έχω δει το anime από το οποίο προερχόταν! Θύμισε το μου να τσεκάρω την ομοιότητα σας!:try: Πάντως ήσουν cool! :bike:
Jul 01 2008 00:16
Anyparktos → Amphilyki
Domo(=thanx) for the avatar comment!Θα τα πούμε εκεί λοιπόν...Εγώ έχω ένα ψιλοcosplay in mind:kawaii:
Jun 30 2008 18:39
Amphilyki → Anyparktos
Θα έρθουμε στο cosplay, απλά δε θα κάνουμε cosplay :( Δεν είχαμε καμιά καλή ιδέα! Φαντάζομαι ότι εφόσον τελειώνεις Δευτέρα απόγευμα θα έρθεις και εσύ, οπότε θα τα πούμε εκεί! Ωραίο avatar παρεπιπτόντως! :P
Jun 30 2008 14:17
Anyparktos → Amphilyki
Arigato gozaimasu!Ναι,εγώ θα καίγομαι λιγάκι μέχρι δευτέρα απόγευμα και μετά τέλος!Θα έρθετε εσείς στο cosplay?(btw,μπορείς να απαντήσεις στα profile comments κανοντας view conversation και μετά reply :))
Jun 29 2008 01:48
Amphilyki
Γειά σου Χρίστο! :) (ευτυχως που μου είπες έγκαιρα για το ι γιατί θα το έγραφα σίγουρα με η). Καλά είμαι, μόλις τελείωσε η εξεταστική... Εσείς έχετε ακόμα μου είπε ο IlPalazzo! :P Τί κάνεις, καιρό έχουμε να τα πούμε! Χρόνια πολλά και για προχθές!
Jun 28 2008 15:55
Anyparktos → Amphilyki
Αντωνίτσα τι φκιάνς?Ο Χρίστος είμαι ο συμφοιτητής του Γιάννη!(ναι το χρι με γιώτα long story!)
Jun 27 2008 21:59
Adventurer → Amphilyki
Το αποφασισες να γινεις αρχαιολογος και αρχισες τις ανασκαφες;;
Οπως σου ειπα, αν θελεις τα κρατας, αφου μολις επιστρεψει ο σκληρος μου μου ειναι πολυ ευκολο να τα ξανακατεβασω:drink:
Jun 20 2008 16:19
Amphilyki → Adventurer
Γιάννη-τσαν! βρήκα τα Azumanga Daioh! Μπορώ να στα δώσω πίσω τώρα (με μερικούς μήνες καθυστέρηση... σιγά... :>)!
Jun 19 2008 23:24
donald13 → Amphilyki
Ωραια τοτε! Αν πεσει στο ματι σου τιποτα πιασαρικο λατινικό κανε ενα κοπο και στειλε ενα πμ!
Jun 18 2008 00:28
donald13 → Amphilyki
Εχω φετιχ με τις ωραιες εκφρασεις! Προσεξα οτι σπουδαζεις φιλολογια και λεω κατι ψαγμενο λατινικό θα ειναι και ετσι μοι κινησε την περιεργεια!! Ευχαριστω για το λινκ!
Jun 18 2008 00:03
Amphilyki
Αν σε ενδιαφέρει και θέλεις να το ψάξεις περισσότερο είναι και ποίημα του Καβάφη!
[url]http://www.kavafis.gr/poems/content.asp?id=161&cat=2[/url]
Χαίρομαι πάντως που το πρόσεξες! :)
Jun 17 2008 23:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed