Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → Amphilyki

Hey honey!Mπες msn λιγο :*
Nov 16 2008 21:20
Photo

Zoro → Amphilyki

Ναι ναι όλο,τι καμένος fan θα ήμουν αλλιώς?:P (και με τι μούτρα θα έδινα συμβουλές?xD) Ναι,ακόμη μέχρι σήμερα ongoing είναι να σκεφτείς,από το 1989 απ όσο θυμάμαι και ο mangaka το πάει τελείως με το πάσο του,μας είχε παρατήσει εδώ και 3-4 μήνες και επιτέλους έβγαλε το καινούριο chapter σήμερα!! Γενικώς όμως κάθε μήνα βγάζει νέο και έτσι όπως το πάει έχει τόσο πολύ ζουμί ακόμη που,το λιγότερο,θέλει ακόμη 5-10 χρονάκια για να τελειώσει,στανταρ ;P Υπομονή και κουράγιο με την σχολή λοιπόν,μόλις ξεκλέψεις χρόνο συνέχισε το manga γιατί είναι pure awesomeness,ειδικά για Grifisu fangirls;) (και όχι μόνο γι αυτό,η ιστορία είναι top!) Αυτά βασικά,όπως είπα έλα ρώτα με όποτε χρειαστείς τπτ:gotit::byejg9:
Oct 24 2008 01:08
Photo

Amphilyki → Zoro

Έχω διαβάσει μέχρι το 3ο volume και θέλω να το προχωρήσω, αλλά με έχει φάει η σχολή, έχω πόσες εργασίες και δεν προλαβαίνω... Ούτε anime προλαβαίνω να δω αυτές τις μέρες. Χάλια. :deadga6: Εσύ το έχεις διαβάσει όλο; Συνεχίζεται ακόμα, έτσι;
Oct 24 2008 00:56
Photo

Zoro → Amphilyki

Το manga πως πάει,το συνεχίσαμε?;)
Oct 24 2008 00:47
Photo

Zoro → Amphilyki

Βασικά στο manga ξαναγυρνάει σε μια ακόμη πιο kawai μορφή από αυτήν της αρχής,άρα εγγυημένα θα κάνεις (ακόμη) μεγαλύτερα nosebleeds πιο κει:nbleed:;) Τουλάχιστον χαίρομαι που υποστηρίζεις και τον Guts ακόμη,τόσο respect character κρίμα να μην παίρνει credits...αλλά φυσικά και ο Grifisu πολύ καλός,άρα δώσε ελεύθερα τόπο στις αρέσκειες σου:P
Oct 17 2008 02:37
Photo

Amphilyki → Zoro

Ναι, μάλλον bishie fangirl είμαι τελικά... :wooi2: Το παραδέχομαι! Αφού είναι kawai!!! :nbleed: Θα είναι πολύ κουλ σαν δαίμονας ο Griffith, ανυπομονώ να τον δω ξανά στο manga! Μου έλειψε! Και οι macho καλοί είναι. Πόσο μάλλον ο Guts! :riiight:
Oct 17 2008 02:30
Photo

Zoro → Amphilyki

Ρεεε αν και μετά το 25 δεν τον αντιπάθησες,πιστεψέ με και όλο το manga να διαβάσεις θα σ'αρέσει ακόμη....bishie fangirl δλδ huh?? Ts ts,προτιμώ πιο πολύ τους macho guys στυλ Guts,sry:canthelp: (αλλά κι αυτός φοβερός για κακός βέβαια;))
Oct 17 2008 02:14
Photo

Amphilyki → Zoro

Griffith ftw! :blingeye2:Δεν έχω διαβάσει όλο το manga ακόμα για να τον αντιπαθήσω! Καλός και ο Guts, τον πάω κι αυτόν πολύ, αλλά... Griffith.:oo:
Oct 17 2008 02:11
Photo

Zoro → Amphilyki

Κάψιμο Griffith βλέπω:P Που είναι ο Guts,οεο?:roar:
Oct 16 2008 21:20
Photo

Zoro → Amphilyki

Έτσι ακριβώς,κρίμα να χαλαστείς να τα διαβάζεις online,τα κατεβάζεις και τα βλέπεις με την ησυχία σου;) Πάντως σου προτείνω να διαβάσεις όλη την ιστορία που είδες στο ανιμε ξανά και από το manga,γιατί σε μερικά σημεία διαφέρουν και είναι κρίμα να μην τα δεις κι αυτά μιάς και προσφέρουν αρκετά,απλώς πρωχόρα γρήγορα όσα είναι ακριβώς ολόιδια με το ανιμε. Και μετά απ αυτό θα δεις την συνέχεια που τόσο αναμένεις,που είναι τόσο καλή όσο και τα προγούμενα...:P Κι εγώ έβαλα rez τον L,αλλά δεν τον βλέπω να ξανανασταίνεται δυστυχώς:sigh2:...παραέβαλαν πολλοί τον/την osaka και αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε τον φίλο μας πίσω...:emptyonexg1: Anw αυτά,χάρηκα που σε βοήθησα λοιπόν και όποτε ξαναχρειαστείς,στην διαθεσή σου:tensai:
Oct 14 2008 10:59
Photo

Amphilyki → Zoro

Γειά και πάλι Zoro! Ευχαριστώ για τα links. Πολύ καλύτερα από το να το διαβάζω κατευθείαν από το Internet. Κατεβαίνουν και γρήγορα, μια χαρά. Προς το παρόν έχω διαβάσει το πρώτο volume, όταν προχωρήσω κι άλλο θα σου πω πως μου φαίνεται! Ανυπομονώ να φτάσω στο σημείο μετά την έκλειψη. Το anime με άφησε σε φοβερή αγωνία! :nanana: Παρεπιπτόντως, σήμερα είναι rez day. Έβαλα για τον L, αλλά φοβάμαι και πως να αναστηθεί θα τον σκοτώσουν σε 2-3 γύρους... :zetsubou: Θα στενοχωρηθώ πολύ αν τον δω να ξαναπεθαίνει... Όταν βιώσα το θάνατό του στo anime για 2-3 μέρες υπέφερα από κατάθλιψη... Τέλος πάντων, θα κάνουμε πάλι αγώνα να μείνει στο ζωή αν αναστηθεί! Τα λέμε! Arigato και πάλι για τη βοήθεια!:gotit:
Oct 13 2008 23:17
Photo

Zoro → Amphilyki

Γειά σου και σένα Amphilyki!^^ Φυσικά και μπορώ να σε βοηθήσω,όπως είπα ότι χρειαστείς έχεις μπροστά σου μέγα μανιακό της σειράς,όπως και επίσης L fan:tensai: {btw we need a good rez,vote for him όταν έρθει η μέρα:hahaha:...προπαγάνδα ftw:P} Τώρα όσο για την σειρά είναι τέλεια όπως σου πα ήδη και μην αποθαρρυνθείς στην αρχή που ίσως πιο πολύ θα σε μπερδέψει παρά ενθουσιάσει,άντεξε μέχρι το volume 3 ή 4 και εκεί ξεκινάει το παρελθόν του Guts και μέχρι να τελειώσει είναι φοβερό,αν και βασικά ήδη το είδες στο ανιμε,αλλά έχει μερικά extras στο manga...από κει και πέρα συνεχίζει από το τέλος της έκλειψης,αυτά που δεν είδες στο ανιμε και βλέπουμε τι απέγινε ο Grifisu-sama που σ'αρέσει:wis: Έχω 2 πολύ καλά links για direct download και σου συνιστώ λοιπόν να κατεβάσεις την σειρά και όχι να την διαβάσεις online: [URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]1[/URL] [URL="http://www.animea.net/forums/f26/berserk-all-volumes-up-date-mu-21211/#post291582"]2[/URL] Το πρώτο είναι direct download,αλλά τα μεσαία volumes δεν μεταφράστηκαν καλά,ενώ το 2ο είναι με megaupload και σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις αυτό γιατί είναι πιό καλά μεταφρασμένα τα volumes. Αυτά,σαν φτάσεις σε κάποιο καλό σημείο αν θες πέρνα να μου πεις πως σου φαίνετε η σειρά,καλή ή κακή....και ότι απορίες έχεις,στον sensei:'D Τα λέμε >_<
Oct 12 2008 18:55
Photo

Amphilyki → Zoro

Γειά σου Zoro! :hi: Μπορείς να με βοηθήσεις με το Berserk το manga; Από που είναι καλύτερα να το δω; Διάβασα λίγο από εδώ, αλλά δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι [url=http://www.thespectrum.net/manga_scans/berserk/]SPECTRUM NEXUS · Manga Scans · Berserk[/url] αφού μου πετάει διαφημίσεις από αριστερα και δεξιά και δεν μπορώ να τις μπλοκάρω επειδή είναι σε flash player... :bahhh: Θα μου πεις μπορώ να διαβάσω το thread για το manga, αλλά έχουν γράψει 30 σελίδες και βαριέμαι να ψάχνω στο χάος τους! :hahaha: Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Oct 12 2008 18:22
Photo

Amphilyki → Anyparktos

Γειά σου Χρίστο-κουν! Έμαθα ότι ο IlPalazzo σου κόλλησε τη γρίπη του στο d&d! Και στην Ειρήνη... Περαστικά!:nod2: Εγώ πιστεύω ότι τη γλίτωσα, αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Επί την ευκαιρία... Γιατί τόσα hurt στον καημένο τον L;! :try:
Oct 08 2008 00:25
Photo

Amphilyki → Ianus

Αν μπεις έγκαιρα (που δε το νομίζω αλλά αξίζει η προσπάθεια) δώσε το smite στον Lelouch, γιατί αλλιώς παίζει να το φάει η Haruhi...
Oct 03 2008 14:25