Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ayame → red pyramid
check kanashimi no belladonna!
And since last time I visited the rose garden they have made a great reorganisation of topics- have you seen it?
You haven't answered to me yet about what I questioned you last time...
Δεκ 30 2008 18:27
ayame → Erisadesu
το ξέρω πως από θεματολογία είναι άσχετο, αλλά παραγεμισμένο με συμβολισμούς και είναι πραγματικά ένα απ τα ελάχιστα άνιμε που είναι anti-drug- coz it's a drug by itself (ask red pyramid and look the thread as well)
Δεκ 25 2008 21:31
Erisadesu → ayame
χαχα εγώ νόμιζα ότι ήσουν στην Θεσσαλονίκη
σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα μάλλον
δεν πειράζει, λοιπόν και εμένα μου αρέσει ο μακότο,
για το anime Που είπες το κοίταξα λιγό στο anidb αλλά δεν έχει και πολύ σχέση με αυτά που συζητάμε, δεν υπόσχομαι οτι θα το δώ. :P
Δεκ 25 2008 19:50
ayame → Erisadesu
Καλά Χριστούγεννα! Να έρθω σε προβολή λίγο χλωμό, μιας και μένω Ρόδο. (και τα εισιτήρια καίνε τα ευλογημένα!)
Για την ταινία- ξαναδέστη και πες μου. Διότι αυτή που κάνει την αποκατάσταση του πίνακα είναι η θεία της. Τώρα μάλλον κι η ίδια θα σπουδάσει κάτι τέτοιο μιας που του έδωσε υπόσχεση ότι θα φροντίσει ο πίνακας να βρεθεί και στην εποχή του.
Για το ΘΕΟ Σινκάι: έχω δει τις περισσότερες ταινίες του, αλλά δεν ήταν τόσο Σφίγγα. Αν θες να κάνεις σύγκριση μπερδεμένων καταστάσεων , γιατί δε βλέπεις Shoujo Kakumei Utena?
Δεκ 25 2008 18:32
Erisadesu → ayame
lol εσύ θα με κάνεις να ξαναδώ την ταινία λολ,
κανονικά δεν θα έπρεπε να σε απαντήσω για να σε αναγκάσω την επόμενη
φορά που θα βγούμε όλοι μαζί να έρθεις και εσύ.
λοιπόν....
Δεκ 24 2008 22:47
ayame → Erisadesu
σορρυ αλλά πρέπει να μαι βλάκας γιατί ειλικρινά δεν "έπιασα" το νόημα. στον πίνακα είναι μια γυναίκα που αγκαλιάζει 4 γηίνες σφαίρες(?)- ε, και?και αν οι δυο τους δεν βρεθούν σα φυσικές παρουσίες, εσύ πώς το εννοείς ότι θα βρεθούν? και αν δεν είναι έτσι τι νόημα έχουν τα λόγια της μακότο?
Δεκ 24 2008 19:59
Erisadesu → ayame
ayame σχετικά με το κορίτσι που πήδαγε τον χρόν Kukuku δες ξανά το τέλος
και δώσε περισσότερη έμφαση στον πίνακα.
νομίζω ότι ο chiaki αγαπούσε πάντα αυτό τον πίνακα χωρίς να ξέρει γιατί
στο τέλος θα καταλάβεις γιατί. δεν ξέρω αν θα σου λυθούν οι απαντήσεις αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις μερικά πράγματα.
το να βρεθούν δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα συναντήθουν ξανά σαν φυσικές παρουσίες.
Δεκ 21 2008 14:33
ayame → Dante80
Μια ερώτηση (συγγνώμη για την ενόχληση) : το tokikake το έχεις δει σωστά; Κατάλαβες από ποια εποχή ήρθε ο Chiaki; Κι η Μακοτο στο τέλος τι θα κάνει στ μέλλον; Νομίζεις ότι είναι δυνατόν να ξαναβρεθούν στο μέλλον; Ή κι οι δυο ήξεραν ουσιαστικά ότι το αντίο θα ήταν για πάντα;
Για το ef melodies- τελειώνει επόμενη βδομάδα- εγώ το λάτρεψα πάντως. Δε νομίζω να απογοητεύσει ούτε εσένα
Δεκ 19 2008 13:43
Dante80 → ayame
Το ζώον, τώρα το είδα το μήνυμά σου...Τ_Τ
[url=http://isohunt.com/torrent_details/10034935/human+crossing?tab=summary]Human Crossing | human crossing | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url]
Εδώ θα το βρεις με διπλή γλώσσα (ιαπωνικά, αγγλικά) και αγγλικούς υπότιτλους. Έχει λίγους seeders, αλλά μπρος στα κάλλη τι ο πόνος...^^
Δεκ 02 2008 12:33
ayame → Dante80
συγγνώμη για την ενόχληση πάλι, αλλά είμαι απελπισμένη να βρω αγγλικούς υπότιτλους για το human crossing -καμιά ιδέα πού θα βρω? μονο μεταγλωττισμένο το χω βρει
Νοέ 23 2008 11:39

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται