Community Status Updates
Ephialtes → endless_inspiration
βεβαια και εχω διαβασει το manga, πριν διαβασω το manga δεν μου αρεσε καθολου ο Itachi
Jul 14 2008 11:40
endless_inspiration → Ephialtes
itchi ftw!!!
ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες στο manga του naruto!!!!
εχεις διαβασει καθολου manga;;;
Jul 14 2008 11:33
endless_inspiration → Zoro
ουουουουουουουου.......που σου αρεσει η misa-misa-πατσαβουρα!!!
αλλα βεβαια αρεσει σε ολα τα αγορια............
Jul 14 2008 11:26
iristella → endless_inspiration
Δεν συμπαθιεται αυτο το ατομο με τιποτα....... Δινει ασχημο ονομα στις ξανθιες και στις γυναικες γενικοτερα.......... Πιστευω ειδες τι συζητηση εχει πεσει με τον zoro πανω σε αυτο το θεμα. Εγω την διατριβη μου την εχω κανει πανω στο θεμα "misa amane γιατι την μισουμε"....... Απορω ομως πως στο poll η πλειοψηφια ειχε θετικη γνωμη (για ονομα του Kira δλδ).........
Jul 14 2008 00:09
Zoro → endless_inspiration
Βασικα καθαρα για επιδειξη σου βαλα τα κεντηματα μας!!:hihi2:
Καλα εκανες και δεν τα διαβασες,μην μου παθεις τπτ!!:nanana:
Θελει πολυ αντοχη και τρελα για να τα γραψεις/διαβασεις....εγω και η iri-chan φαινετε την εχουμε...μην μολυνουμε κι αλλα υγιη ατομα!!:P
Ναι,ηδη ξερω τι ψηφισες,οπως και ξερεις τι ψηφισα εγω!!;)
{γεγονος παραμενει οτι νικαμε εμεις οι fans:bleh:}
Και η iri-chan τα ιδια πιστευει παντως με σενα και εχουμε κανει τις καλυτερες πλακες στο θεμα(καπως ετσι γνωριστικαμε βασικα!)...αρα ας πω...
Να ναι καλα η Misa!!!xDxD:wooi2:
Jul 13 2008 22:37
endless_inspiration → iristella
iri-chan χαιρομαι που βρηκα και αλλη που δεν συμπαθει τη misa-misa-πατσαβουρα και γενικα αυτο τον τυπο γυναικας!!!!:puke::puke::puke:
στο poll εχω ηδη ψηφησει(οπως πληροφορησα και τον zoro-kun) το αναμενομενο..........
το poll εξαλλου δειχνει οτι πλειοψηφουν τα ατομα που την μισουν.......
αρα η κοπελια ειναι αντιπαθητικη και δεν ακουω αντιρησεις!!:oo:
Jul 13 2008 20:43
1)αγαπητε zoro εχω ψηφησει ηδη στο poll και νομιζω οτι ξερεις τι ψηφησα...:hehehe::hiding_something:
2)εσυ τι ψηφησες;οτι ειναι συμπαθητικη να μαντεψω....
3)τι σε εκανε να πιστεψεις οτι θα καθομουν να διαβασω τα posts-μεγαθηρια(οπως τα αποκαλεις και εσυ);;;;;;;;;
για ονομα του θεου δεν βαριεσται να τα γραφεται και να τα διαβαζεται;
εγω παντως βαριεμαι:uhh:.........................
Jul 13 2008 20:35
Χεχε εγω την βρηκα συμπαθητικη και γλυκουλα και δεν την αντιπαθησα καθολου,αλλα σε αυτο το θεμα εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια γιατι ανοιγουν παντα πολλες συζητησεις και ακουγονται πολλες αποψεις!!
Αν τσεκαρεις το προφιλ μου,δες τι απαντησε πανω απο σενα η iristella!
Χαρη στην διαφωνια μας για την Misa γνωριστηκαμε και καναμε τοσες αστειες κουβεντες,οποτε σε αυτο το θεμα ακουω ολες τις αποψεις πια και δεν αντιλεγω!!:P
{καλα,και γενικα,σεβομαι ολες τις αποψεις,απλως αλλου καθομαι και ανοιγω συζητησεις με σεντονακια posts ενω στο θεμα αυτο τωρα πια τα πα ολα και δεν ασχολουμαι πια...}
Οτι πιστευεις εσυ για την Misa πιστευει κι αυτη και επισης της αρεσουν πολυ ο Sasuke(αν και πιο πολυ ο Itachi) και ο Zoro....αρα μια χαρα θα τα πατε πιστευω;)
Αν δεις [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5.html"]εδω[/URL],ανοιξαμε ολοκληρη συζητηση παλια και στο τελος,παρ οτι ειμασταν πλειοψηφια που την υποστηριζε,η iristella μας "τσακισε" ολους με το [URL="http://www.anime.gr/forums/193394-post215.html"]σεντονακι[/URL] της!!
{αμα σε αφηνει εκπληκτη,μαθε οτι εγω εκανα ενα ακομη μεγαλυτερο στο death note thread,[URL="http://www.anime.gr/forums/201453-post1961.html"]αυτο[/URL]!!:bleh:}
Sorry για το ψωνιο mode,αυθορμητο μου ρθε!!:P
Και απο τοτε δεν της ξαναπαω κοντρα στο θεμα,χιχι συμφωνουμε πως διαφωνουμε και γελαμε με τις αποψεις μας!!
{την λεω Misa που κ που και νευριαζει..μην το δοκιμασεις!!}
Αρα αν θες ψηφισε στο poll μου και ασε την αποψη σου,ελευθερα!
Οπως ειδες ειμαστε και οι 2 πολυ καλοι στο "ραψιμο" και γι αυτο,ειδικα για θεματα περι Death Note που ειναι η αγαπη μας{ρωτα την ποιους προτιμα απο την σειρα!:P} και ετσι οποτε θες να ρωτησεις κατι για την σειρα δεν θα βρεις καλυτερη πηγη!!
Ειμαστε και οι 2 αρκετα εξπερ μιας και την ειδαμε πολυ προσεκτικα και την θυμομαστε καλα και επισης εγω εχω αναλυσει και σε μεγαλο βαθος τις 2 τανιες{που σου προτεινω να δεις ανεξαρτητου ερμηνειων οπως ειπα;)}και αυτη τωρα πια αρχιζει και ειδικευεται και στο manga!!
Παντα οτι χρειαστεις σε μας!!!
Συνεχισε και το One Piece και πες μου αποψεις...θα κανω το ιδιο με το Naruto!!
Αυτα,οπως ειδες,ηδη σου απεδειξα ποσα ειμαι ικανος να γραψω αν θελω!!
[το αποδεικνυει το vm αυτο!!:hahaha:]
Τα λεμε οταν μπεις αν ειναι,BB!!:gotit:
Jul 13 2008 19:02
sorry που σου απανταω τωρα!!!!
τωρα ξυπνησα....:yawn2:
θα τις κατεβασω(τις ταινιες) και οταν βρω χρονο θα τους ριξω μια ματια....
η misa-misa ειναι επιηκως αθλια,τη μισησα απο την πρωτη στηγμη γιατι μου τη σπαει ο τυπος αυτου του κοριτσιου(δλδ αυτο του σπαστικου-χαζοχαρουμενου-βλαμμενου-θυληκου-που-τρεχει-σαν-σκυλακι-διπλα-στο-Light)
η γνωμη μου αυτη ειναι και σε ποιον αρεσει....
η δικια σου πια ειναι;;;
Jul 13 2008 12:35
Sorry που επανερχομαι αλλα κατι αλλο...λες σ'αρεσε το τελος του ανιμε...ΟΚ τοτε δεν ξερω αν θα σ'αρεσουν οι ταινιες...συνηθως τις προτεινω σε ατομα που δεν αρεσε το τελος του ανιμε,αλλα αν μπορεις δως τους μια προσπαθεια...ολοκληρες παραγραφους εκανα στο thread για να τις υποστηρηξω...απλα αγνωησε τις ερμηνειες;)
Κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω και τερμα...η Misa πως σου φανηκε?
Την συμπαθησες ή την μισεις??
{χεχε να ξερες τι συζητησεις εχουν ανοιχτει στο θεμα:hehehe:}
Jul 12 2008 23:46
οκ!!!
πιστεψε με θα αλλαξεις γνωμη για αυτον αργοτερα(πολυ αργοτερα)
καληνυχτα!!!!!
Jul 12 2008 23:44
Χεχε δεν πειραζει,αλλη φορα:P
Χαιρομαι που σ'αρεσει γιατι οντως ειναι κορυφη το ατομο!
Για τον Sasuke δεν εχω να πω πολλα,εχω δει 12 επεισοδια μεχρι στιγμης και απο την ομαδα των 3(εξαιροντας Κakashi φυσικα:P)ειναι ο αγαπημενος μου κι εμενα μεχρι τωρα μ'αρεσει πιο πολυ απο τον Naruto,αλλα ειναι αρχη ακομη και δεν ξερω αν θα αλλαξω αποψη πιο κει!
Παντως οπως ειδες τον εβαλα και σε avatar για να την σπασω σε ενα ατομο που δεν τον θεωρει καλο:hehe:
(αν και θα ξαναβαλω Zoro συντομα!)
Αλλα μεχρι τωρα φοβερος,τον βρισκω τον αντισοιχο του Zoro στην ομαδα του Naruto,πιο σοβαρος και ξερει τι να κανει στις δυσκολες καταστασεις!
Αυτα,περισσοτερα οταν δω κι αλλα!!
Κι εσυ τα ιδια,οταν δεις κι αλλα επεισοδια πες εντυπωσεις!!^^
Τεσπα,παω γιατι εχω να κανω ακομη ενα πμ,τα λεμε συντομα:)
Παντα οτι θες να ρωτησεις για καποια σειρα/links και μπορω να βοηθησω,ελα σε μενα!;)
Jul 12 2008 23:39
sorry α;λλα στο εστειλα ηδη
ο zoro ειναι θεος και δεν υπερβαλω...
εχει κορυφαιο στυλακι(σχετικα με τα 3 σπαθια)και το βλεμα του ειναι ολα τα λεφτα[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/blingeyetf9.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/adorexu7.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/6f428754.gif[/IMG]
για πες μου τωρα εσυ για τον sasuke που ηταν( μεχρι να διαβασω τα τελευταια manga)o αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!
Jul 12 2008 23:31
endless_inspiration
sorry α;λλα στο εστειλα ηδη
ο zoro ειναι θεος και δεν υπερβαλω...
εχει κορυφαιο στυλακι(σχετικα με τα 3 σπαθια)και το βλεμα του ειναι ολα τα λεφτα:blingeye2::awww::lovulovu:
για πες μου τωρα εσυ για τον sasuke που ηταν( μεχρι να διαβασω τα τελευταια manga)o αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!
Jul 12 2008 23:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed