Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

τιποτα βρε............ Nice av btw!!!!!!
Νοέ 22 2008 17:35
Φωτογραφία

GkLoc → endless_inspiration

Χιλια Ευχαριστω Endless~Chaaaaaan~!!^^
Νοέ 22 2008 17:32
Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ................. :hbd:
Νοέ 22 2008 17:26
Φωτογραφία

the goblin → endless_inspiration

Νοέ 15 2008 15:44
Φωτογραφία

endless_inspiration → the goblin

vampire knight, rosario to vampire (αν και ειναι παραπολλα τευχη),bakuman........ διαλεγεις και παιρνεις....
Νοέ 15 2008 15:42
Φωτογραφία

μπορεις να μου πεις κανα καλο manga να αρχισω να διαβαζω:orly:
Νοέ 15 2008 15:39
Φωτογραφία

εγω τωρα βλεπω code geass και soul eater και διαβαζω naruto:bike:
Νοέ 14 2008 21:10
Φωτογραφία

βλεπω vampire knight!!!!! διαβαζω rosario to vampire ,naruto ,code geass(το τελειωσα),bakuman.......... εσυ;
Νοέ 14 2008 20:59
Φωτογραφία

καλα και εγω τωρα τα κεφια καλυτερα που ξαναεφτιαξε το anime.gr ,τη βλεπεις/διαβαζεις αυτον τον καιρο:wis:
Νοέ 14 2008 20:56
Φωτογραφία

καλα μορε!!!! εσυ; πως πανε τα κεφια;;;;
Νοέ 14 2008 20:48
Φωτογραφία

πως παει,καλα;:tensai:
Νοέ 14 2008 20:45
Φωτογραφία

endless_inspiration → Neuro

βασικα δεν προλαβαινω με τιποτα αυτη την περιοδο!!!!! αν και εχω ενα σκιτσο που νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για αυτο που θελετε!!!!! αλλα δεν εχω σκανερ........
Νοέ 13 2008 21:13
Φωτογραφία

Neuro → endless_inspiration

Λοιπόν για να αρχίσουμε επιτέλους το manga μας! Έχω προτείνω ο καθένας μας να κάνη αν θέλει character design στους χαρακτήρες ή χαρακτήρα που πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σαν κακό ή καλό χαρακτήρα! Ο ήρωας μας είναι από μια χώρα που θυμίζει την Ιταλία στην εποχή τις αναγεννήσεις άλλα πάντα με ένα ποιο φανταστικό και αφιερωμένο τρόπο άρα τα ρούχα του άνετα μπορούν μόνο να είναι εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή! Η κοπέλα ζει στην χωρά τον ξωτικών άρα τα ρούχα τις είναι ενδεώς φανταστικά βασισμένα σε αυτά που βλέπουμε συνήθως να φορανε τα ξωτικά, βεβαία να μην είναι υπερβολικά γυμνό π.χ. μόνο εσώρουχα βαλτέ και κάτι παραπάνω για αρχή! Άλλη μια σιμώσει ο ήρωας μας μετά φορεί ρούχα τον ξωτικών άρα δεν πειράζει να έχει και λίγο ποιο φανταστικά ρούχα αργότερα , ώμος προτιμώ να είναι εμπνευσμένα από την αναγέννηση δηλαδή την εποχή που έζησε ο Leonardo da Vinci, Rafaelo, Michelangelo και πολλοί άλλοι παντός ψάξτε λίγο και μην τα αφήστε στην μύρα τους! Κάτι ακόμα όσοι ενδιαφέροντα να δημιουργήσουν και άλλους χαρακτήρες να μου στείλουν pm ώστε να τους στύλο με e-mail τις σιμώσεις για τις χώρες! Για ποιο πολλές πληροφορίες επίσης στείλτε μου pm ή κοιτάξτε στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5808-manga-project.html"]εδώ[/URL]!
Νοέ 02 2008 22:18
Φωτογραφία

γεια:tensai:
Νοέ 01 2008 16:51
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

Που σαι κοπελαρα μου? Εκανα ενα Update Στο fan art fan fic περνα να μου ξαναπεις γνωμη --> [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5782-my-%D3%EA%E9%F4%F3%DC%EA%E9%E1.html#post254588"]link[/URL]
Νοέ 01 2008 13:23