Community Status Updates
Nerethil → dennisuke
Τώται δαιν ξέρο τη εννωησ λολ χαχα...XD
Προφανώς/δυστυχώς συμμερίζομαι την άποψη σου. Με εκνευρίζει ώρες ώρες η σκοτωμένη ελληνική που βλέπω απο άτομα εδω μέσα( και γενικά στο internet) αλλά τι μπορείς να κάνεις?
Oct 07 2008 20:03
dennisuke → Nerethil
Επιτέλους, ένα άτομο που μιλά και γράφει σωστά την ελληνική γλώσσα. Είμαστε δυσεύρετοι, άμα πετύχεις κανέναν πες του να κάνουμε κόμμα :P. Με όλα αυτά τα ορθογραφικά λάθη που βλέπω εδώ :dazed: φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τους σωστούς τύπους και θ' αρχίσω να γράφω λανθασμένα. Όχι thread για μαθήματα ιαπωνικών αλλά για μαθήματα νεοελληνικών πρέπει να κάνουμε πρώτα. Δεν ήθελα τίποτα ιδιαίτερο, μόνο να πω αυτό, να το βγάλω από μέσα μου :drink:
Oct 07 2008 19:46
ximura buttosai → Nerethil
με λενε yoh,ναι μου αρεσουν τα anime και βλεπω κιριως το bleach και αλλα πολλα,εσυ τι anime βλεπεις
Sep 08 2008 13:52
GkLoc → Nerethil
Οντως,Το Ειδα Πριν Απο Λιγο,Μην Ασχολεισε Με Τον Τυπο,
Εξαιτιας του ξερεις ποσα Warning εχουμε φαει,
Ηρθε εδω περα απλως για να φαει Ban,που πρεπει οπωσδηποτε!!
Μα Αν ακομα σου σπαει τα νευρα,Παντα υπαρχει και το PM(Personal Message)
Eκει μετεδωσε του το μυνημα σου Οπως Θες!!!
Jul 31 2008 23:51
Nerethil → GkLoc
Ρε συ! Ο τύπος πήγε και έβρισε την κοπελίτσα μέσα στη μούρη της. Μιλάμε αυτά που είπε ήταν άκρως προσβλητικά! Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, έστριψε το μάτι μου
Jul 31 2008 23:48
GkLoc → Nerethil
OMG,τι εγινε με τον Chief CHips και του τα εχωσες ετσι???
ΥΓ-Καλυτερα να εγραφες PM!!(μην πιαστει σε κανενους ματι)
Jul 31 2008 18:33
Nerethil
→
Chief_Chips
Δεν ξέρω τι είδους παιδικά τραύματα έχεις, αλλά μιας και δεν σε έβρισα στο thread, θα σε βρίσω εδώ. Πας καλά αγόρι μου? Τα πιστεύεις αυτά που λες? " αλλά κάτι εμανουέλλες(κανονικά μόνο με πιάτα πρέπει να ασχολούνται)". Σκέψου λίγο πριν πας να γράψεις Μ!^@$ς. Λες και εσύ, επειδή είδες 2 ταινίες παραπάνω και διάβασες το killing joke είσαι αυτόματα ειδήμον. Μάθε οτι δεν είσαι ξεχωριστός, δεν είσαι υπεράνω και πάνω απ'όλα, δεν είσαι "ψαγμένος". Ζώον είσαι και μάλιστα με περικεφαλαία!
Jul 31 2008 11:29
GkLoc → Nerethil
A Sorry αλλα ετσι που το διαβασα μου φανηκε σαν ο tracker που σου εδωσα να ηταν αθλιος,και ζητουσες απεγνωσμενα απο αλους βοηθεια!!
τεσπα,No Harm,btw,πρεπει να κατεβασεις Media Player Classic για να παιξει,Αλλo ενα hint!
Jul 29 2008 04:19
Nerethil → GkLoc
Μην ταράζεσαι GKLoc ανακάλυψα τι βλακεία είχε γίνει. Δεν έφταιγε ο tracker για το επεισόδιο που δεν δούλευε, εγώ είχα κατεβάσει το Mp4 αρχείο και δεν έτρεχε καλά στον WMP. Δεν είπα οτι είσαι άσχετος (πως θα μπορούσα, αφού με βοήθησες τόσο πολύ έτσι κι αλλιώς?) Τέσπα... Μάλλον πάω για ύπνο...Κλείνουν τα μάτια μου
Jul 29 2008 03:55
GkLoc → Nerethil
nerethil ο tracker που σου εδωσa ειναι ο μοναδικος μεχρι τωρα,στα παλια ειναι λιγο λογικο να πηγαινει καπως αργα,εχεις σταματησει στο 338 ειμαι σιγουρος,οποτε κατεβασετα απο εκει,παντως μην νομιζεις οτι ειμαι τιποτα ασχετος απο τετοια,αμα υπηρχε καλυτερο θα στο εδινα,αυτα,καλη συνεχεια με One Piece!
Jul 29 2008 03:44
GkLoc → Nerethil
Λοιπον,Μου φαινεται εχεις σταματησει στο 338 επεισοδιο!!!
Θα μπορεσεις να κατεβασεις τα υπολοιπα απο Instantz,και θα βρεις τον tracker τους Εδω!
[url=http://tracker.anirena.com/g.php?g=330&page=3]AniRena :: Torrent Tracker[/url]
Ελπιζω να βοηθησα!
Και,Πως να μην αναγνωρισω τον Goten?Αφου ειμαι πολλυ καμμενος με Dragonball,Βεβαια Αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι Βετζετα,αλλα απο οτι βλεπω,εσενα ειναι Goku,Το Burst Limit αν και εχει λιγους χαρακτηρες,Ειναι πολυ καλο παιχνιδακι,Αμα εισαι μεγαλος φαν,Να το παρεις!
Αυτα,Τα λεμε!
Jul 22 2008 13:48
Nerethil → GkLoc
Nerethil is now a member of the One Piece Social Group
Ναι η αλήθεια είναι πως μετά απο λίγη σκέψη (και λίγο κράξιμο απο άλλους χρήστες) κατάλαβα οτι μάλλον βιάστηκα να κρίνω και αποφάσισα να τα πάρω όλα πιο χαλαρά. Αν μπορείς να με βοηθήσεις, να συνεχίσω το One Piece, το τελευταίο επισόδειο που είδα ήταν εκείνο με τον βάρδο σκελετό που σκάει μύτη στο πλοίο, εξηγεί τι συμβαινεί και φεύγει. Ποιο επισόδειο ήταν?? Ποιοι το κάνουν sub τώρα?
Όσο για dragonball... WOOHOOO! Κάποιος αναγνώρισε τον Goten! Μέχρι τώρα όλοι μου οι φίλοι νόμζαν πως είχα βάλει τον Goku μικρό. Μου φαίνοταν εν τω μεταξύ τελείως άκυρο να τους μπερδέψεις. Τέλος πάντων, να μην στα πολυλογώ, λατρεύω το dragonball. Έδω κι ένα μήνα προσπαθώ να μαζέψω κανα λεφτό να πάω να πάρω το παιχνίδι για Ps3 μπας και δω λίγο Goku στην οθόνη μου, γιατί αν περιμένω να τα κατεβάσω, σώθηκα...
Jul 22 2008 09:04
GkLoc → Nerethil
Xε,Χε,Μαρεσε Πολυ ο Λoγος που το σταματησες το οne piece!!
LOL,Τωρα ειδα το Thread,Οχι,Δεν σε εκανα Add για αυτο,Ειπαμε!!
Απλως ναι,αυτο που λες στο thread το ενιωθα και εγω οταν πρωτοηρθα,Ομως μην σε παιρνει κατω,Διοτι με τον καιρο θα συνηδιτοποιησεις οτι Στο Forum υπαρχουν πολυ Καλα Παιδια,Εγω τωρα ειμαι ενα Μηνα Ενεργο μελος,Ομως παλια που ημουν μεσα,Ηθελα τουλαχιστον 2 εβδομαδες για να μπω στον ρυθμο του Forum,σε αυτο με βοηθησανε και τα [EMAIL="Γ@μ@τ"]Γ@μ@τ[/EMAIL]@ παιδια που σου λεω!!!
Ελπιζω να νιωσεις καλυτερα στο Forum,και ο λογος που σε εκανα Add ειναι οτι θελω να γνωρισω πιο πολλους Fan του One Piece,και αμα δεν ειναι Fan,να τους κανω,Παντως μιας και ειδα οτι σου αρεσει το FMA,ειπα να σε ρωτησω κιολας,Επισης,Ρυχαριστω Για το Link!!!
GkLoc Invites You To [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"]One Piece Social Group![/URL]
Ελπιζω να μπεις!!!
Αυτα,See U Around Nakama!!!
και μιας και ειδα οτι εχεις Avatar Goten,Εχεις Το Dragonball Σε Ιδιαιτερη προτιμηση??Διοτι Εγω Ειμαι Τρελος Φαν!!!
Jul 22 2008 02:06
Nerethil → GkLoc
Ελπίζω να μην με έκανες add λόγω συμπόνειας απο το "[URL="http://www.anime.gr/forums/../off-topic/4991-%F4%EF-18-7%25-%E5%E4%FE-%EC%DD%F3%E1-%E5%DF%ED%E1%E9-%EC%40%EB%40%EA%E5%F2-new-post.html"][B]το 18,7% εδώ μέσα είναι...[/B][/URL]" thread. Κατα τ'αλλά, ευχαριστώ και προχωρώ στα εξής...
To Fullmetal Alchemist είναι εκπληκτικό anime, και σου προτείνω να το ξεκινήσεις άμεσα. Αν δεν μπορείς να το πάρεις απο κάποια αλυσίδα (γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς link) μπορείς να το κατεβάσεις πάντα απο το link που σου στέλνω σε pm. Από One Piece έχω δει αρκετά ωστέ να το λατρέψω αν και έχω μείνει πίσω καμμια 20αρια επισόδεια (απο τότε που σταμάτησαν να κάνουν sub οι vegapunk). Σκεφτόμουν να συνεχίσω αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που έχω μείνει :P
Jul 21 2008 14:43
GkLoc → Nerethil
Οh,Hello Nerethil!!!
Καινουργιος Βλεπω,Λοιπον,ο Λογος της επισκεψης μου ειναι,Μιας και ειδα οτι το Full Metal Alchemist ειναι Favorite Anime Σου,Ειπα να Σε ρωτησω λιγο γενικα για την σειρα,και επισης αμα εχεις κανενα Καλο Link,θα με βοηθουσες πολυ,Θελω να την αρχισω!!!
btw,εχεις δει καθολου One Piece???
Γραψε μου Εντυπωσεις(Αμα εχεις δει)!^^
Jul 21 2008 14:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed