Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Yunancy → Nerethil

[B][COLOR=purple]LOl βασικα σε προστεσα για να σε ρωτησω απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ σου...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thr-pori.gif[/IMG][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Θεωρεισ προχωριμενη ωρα το 11.53?λολ χαχαχ υπαναρα..εγω σηκωνομαι απο τισ 8 το πρωι λολ...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG][/COLOR][/B]
Δεκ 08 2008 20:44
Φωτογραφία

Nerethil → Yunancy

Hola! Ελπίζω να μην φανώ πολύ αγενής ρωτώντας : Σε ξέρω απο κάπου?(και πριν απαντήσεις βάλε στο μυαλό σου οτι παρά το προχωρημένο της ώρας, μόλις ξύπνησα)
Δεκ 08 2008 11:53
Φωτογραφία

mono → Nerethil

oui,mon cherie...je suis d'accord...mais pourquoi?
Δεκ 08 2008 05:23
Φωτογραφία

Nerethil → mono

Mono-san, tu es magnifique! Merci beaucoup!
Δεκ 07 2008 14:26
Φωτογραφία

Nerethil → Samuryan

Hai φίλος!!! Δεν ήξερα πως γράφτηκες εδω πέρα!! Λογικά θα κοιμάσε αλλά μόλις ξυπνησεις, αν μπεις εδω μέσα πάρε ένα τηλέφωνο (σπιτι πάντα)
Οκτ 27 2008 10:54
Φωτογραφία

Samuryan → Nerethil

τι λέει ρε luffy? καλά? για πες μου λίγο, ποιος κέρδισε στο διαγωνισμό σκαλιών, γιατί δεν θυμάμαι... (btw κάνε με add)
Οκτ 27 2008 03:40
Φωτογραφία

Orion19 → Nerethil

Χα χα. Έπρεπε να πω "και κάπου αλλού σε ξέρω". Και βέβαια σε θυμάμαι καλά, αλλά σα να έχω δεί το όνομά σου και αλλού. Και το έψαξα. Υπάρχει Nerethil στο greektvsubs ανενεργός οπότε μάλλον το είχα δεί το όνομα σε λίστα μελών όταν έψαχνα άλλους. Χε χε. Λύθηκε το "μυστήριο". Πως τα πας εσυ;
Οκτ 20 2008 14:27
Φωτογραφία

Nerethil → Orion19

Ori-san.... Ελπίζω να μην σκέφτεσαι το One Piece social group στο οποίο ήμασταν κι οι 2 (και με ξέχασες κιόλας). Αν δεν έχεις μπερδευτεί, τότε όχι, δεν έχω Xbox 360 (ps3 owner), δεν είμαι στο gamelife.gr (αλλά thx που μου είπες πως υπάρχει το συγκεκριμένο site, θα γραφτώ άμεσα) και δεν είμαι στο greektvsubs (αλλά είναι ένας κολλητός μου) Ήμου φανατικό μέλος του CoS forums, αργότερα του KingsCross.net (I was there for the rp) Επίσης ήμουν στο Dragonball.gr/AnimeXclusive.com Τέλος το άλλο forum στα οποία ήμουν γνωστός ήταν το comicworld.gr Αν δεν με ξέρεις ούτε απο εκεί, θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε real-life situations...
Οκτ 20 2008 10:42
Φωτογραφία

Orion19 → Nerethil

Δε μου λες... Μήπως έχεις Xbox360; Μήπως είσαι στο gamelife.gr; Μήπως είσαι στο greektvsubs; Κάπου σε ξέρω...
Οκτ 20 2008 03:00
Φωτογραφία

Nerethil → the_second_child

Είμαι λίγο αργός, μην με παρεξηγείς:emptyonexg1:. Ευχαριστώ λοιπόν (τρίτη φορά, μα τώρα ξέρω το γιατί). Να μπαίνεις πιο συχνα πάντως (μπας κι ακούσω καμμια καλή κουβέντα εδω μέσα:hahaha:).
Οκτ 11 2008 01:51
Φωτογραφία

the_second_child → Nerethil

[B]lawl Εννοώ πως σπάνια μπαίνω πια γιατί γίνεται χαμός, αλλά βλέποντας το comment σου "αναγκάστηκα" να μπω, για να σε συγχαρώ, γιατί για μια φορά lately, είδα post που έβγαζε νόημα. Κατάλαβες τώρα? "^^[/B]
Οκτ 10 2008 07:46
Φωτογραφία

Nerethil → the_second_child

Ευχαριστώ, μα δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς :frozen: :nod2:... Αλλα και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Οκτ 10 2008 00:09
Φωτογραφία

the_second_child → Nerethil

[COLOR=RoyalBlue][B]Είσαι ο λόγος που μπήκα στο anime.gr μετά απο κάτι χρόνια για να ποστάρω κάτι. "^^ Ενδιαφέρον το post σου στο thread για το death note άρθρο. ^^[/B][/COLOR]
Οκτ 09 2008 19:16
Φωτογραφία

Nerethil → mono

Χίλια συγγνώμη αγαπητή Mono, δεν το ήθελα! Γενικά με την κατάσταση που επικρατεί στο internet, έχω υιοθετήσει την άποψη του ότι όλοι είναι aρσενικoi, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου(απο το γνωστό "there are no girlz on teh intrawebs") .:nod: Και πάλι συγγνώμη! (και μπράβο σου που είσαι λογικός άνθρωπος. Always a pleasure to meet one)
Οκτ 09 2008 17:15
Φωτογραφία

mono → Nerethil

βρε nerethil χαιρομαι που με θεωρεις λογικο ανθρωπο...αλλα να...ειμαι και κοριτσακι και αυτο το ο mono με πληγωσε...lol
Οκτ 09 2008 15:42