Jump to content

Community Status Updates

Photo

aboumonkey → Night Wizard Seal

Το τέλος δεν είναι αλλαγμένο απλά το anime δεν τελειώνει, έχει ανοιχτό τέλος και απλά συνεχίζει η ιστορία στο manga.
Jun 10 2009 15:22
Photo

Night Wizard Seal → aboumonkey

Τίποτα...Δηλαδή και αυτό είναι όπως το κλέιμορ ??Ή απλά τελειώνει στο τσάπτερ 50,εννοω τελειώνει αλλά δεν είναι αλλαγμένο το τέλος έτσι???Κανονικό αλλά τελειώνει...
Jun 10 2009 14:35
Photo

To manga βγάζει chapters όποτε να' ναι. Παλιά ήταν μηνιαίο αλλά ο mangaka ασχολείται παραπάνω με το Air Gear οπότε αργεί να βγάλει καινούργια. Το manga έχει φτάσει τα 20 volumes και τα 124 chapters. To anime σταματάει στο chapter 50. Τhanks for the friend request!
Jun 10 2009 14:29
Photo

Ρε συ να σε ρωτήσω κάτι...Το τένζου τένγκε το άρχισα και εγώ,αλλά το μανγκά συνεχίζεται??ή έχει τελειώσει???Γιατί το άνιμ είναι μόνο 20κατι εισόδεια....
Jun 10 2009 14:05
Photo

Βασικα η ιστορια ειναι που εξελησεται μετα(μετα ειναι ολο τοζουμι αλλα τεσπα)Οντως το τενζου τενγκε θα το εβλεπα και εγω και το ειχα ξεχασει αλλα τωρα που μου το θημησες ,θα το δω μολισ τελειωσω το κουροκαμι:)(μεχρι εκει που εχει βγει ...
Jun 09 2009 09:09
Photo

Γενικά όσα martial arts anime έχω δει μου άρεσαν. Ippo, Tenjou tenge, Kenichi(δε βάζω όσα έχουν καθαρά supernatural powers μέσα). Λέω να ρίξω και μια ματιά στο Grappler Baki. Τελευταία έχω πορωθεί με το manga του Tenjou Tenge. Έχει όσα θέλω από ένα martial arts anime/manga. Καταπληκτικό σχέδιο, ωραίες μάχες, πολύ καλή ιστορία, συμπαθέστατους χαρακτήρες και όμορφες γυναίκες. Έχει και κάποιες ερωτικές σκηνές που πλησιάζουν Hentai αλλά το βάζω στα συν. Μόνο αρνητικό είναι ότι τα scans δεν είναι και πολύ καλά και αν προσθέσεις σ' αυτό και το ότι ο mangaka χρησιμοποιεί περιεργη γραφή σε κάποια σημεία(ιαπωνικά ποιήματα), οπότε θέλει λίγο ψάξιμο στη wikipedia και να γυρνάς μπρος-πίσω τις σελίδες για να καταλάβείς τι παίζει πλήρως(μετά το vol 14 κυρίως). Είναι φοβερά διασκεδαστικό και το anime και το manga του Τen ten.:congrats: To Kurokami το άρχισα με πολλές προσδοκίες, γιατί είχα δει το υψηλο rating του manga στο mangaupdates αλλά το άφησα στο τρίτο επεισόδιο, γιατί πέρα από τη μάχη στο πρώτο επεισόδιο, το υπόλοιπο μου θύμισε και σεναριακά αλλά και από άποψη χαρακτήρων το Shakugan no Shana που δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Jun 09 2009 00:53
Photo

Σορυ για το διπλο,δν ξερω πως το εκανα(χεχεχε)
Jun 08 2009 22:47
Photo

Να σε ρωτησω σου αρεσουν τα martial art???Εγω τρελεαινομαι και μου εχεις θυμησει κατι ανιμ που ελεγα να τα δω και δν τα εβλεπα(χεχε)Αν θες αλλο ενα να δεις ειναι το kurokami προσφατο ανιμ και ongoing ειναι αρκετα ωραιο :)
Jun 08 2009 22:45
Photo

Να σε ρωτησω σου αρεσουν τα martial art???Εγω τρελεαινομαι και μου εχεις θυμησει κατι ανιμ που ελεγα να τα δω και δν τα εβλεπα(χεχε)Αν θες αλλο ενα να δεις ειναι το kurokami προσφατο ανιμ και ongoing ειναι αρκετα ωραιο :)
Jun 08 2009 22:45
Photo

aboumonkey → iristella

Aπλά αυτό που βλέπεις στα anime γενικά σε κάτι το φανταστικό, δύσκολα θα το δεις και στην πραγματική ζωή παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως σε διασκεδάζει και σου αρέσει μία τραγική ιστορία στην οθόνη ή στο χαρτί αλλά ποτέ δε θα ήθελες να την ζήσεις, έτσι παρόλο που συμπαθείς μερικούς χαρακτήρες στην οθόνη, κάλλιστα μπορείς να τους αντιπαθήσεις irl.(Βλέπε Dexter) Υπάρχει μεγαλή διαφορά μεταξύ οθόνης/βιβλίου και πραγματικότητας. Όσο βρίσκομαι στη θέση του θεατή μπορώ να κρίνω διαφορετικά, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να δω καποια πράγματα με άλλο μάτι, παίζει ρόλο αυτή η μη άμεση σχέση μου με τα γεγονότα, ότι τα βλέπω σαν παρατηρητής. Δε λέω κάποιους κακούς χαρακτήρες θα τους συμπαθούσα και irl όπως τον Light.
Jun 05 2009 15:08
Photo

iristella → aboumonkey

Εάν μπορείς να συμπάσχεις με ένα άτομο σε μια ταινία και να αποδεχτείς τους λόγους των πράξεών του πως είναι δυνατόν νσ μην κάνεις το ίδιο και στην πραγματική ζωή στην ακριβώς ανάλογη κατάσταση? Δεν πιστεύω ότι στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι νιώθουμε έλξη μόνο για τις τέλειες προσωπικοτητες. Αντίθετα αγαπάμε τους γύρω μας (φίλους, συγγενείς etc.) με τα πάθη τους, και τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι με πάθη είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες από τους φαινομενικά τουλάχιστον τέλειους χαρακτήρες. Βάση κρίσης για τα πάντα γύρω μας αποτελούν πρώτα από όλα τα προσωπικά μας πιστεύω και δεδομένα. Αυτά παραμένουν αναλλοίωτα έστω και αν αλλάζει το πεδίο πάνω στο οποίο βρίσκουν εφαρμογή. (πχ στο παράδειγμα που έδωσες για το σκοτώνει κανείς δολοφόνους και όχι αθώους υπάρχει αντανακλώνται κάποιες πεποιθήσεις. Αν στην πραγματική ζωή υπήρχε κάτι το ανάλογο δεν θα πέρναγαν και εκεί?) Αναφορικά με τον Light του έχω αναγνωρίσει το γεγονός του οραματος και το ότι δεν επεδίωκε μόνο το προσωπικό όφελος όπως θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε κάνει. Το μέχρι που έφταναν οι καλές του προθέσεις όμως φαίνεται ήδη από το επεισόδιο 2 που κάνει και τον πρώτο του μη εγκληματικό φόνο. Όπως επίσης προσωπικά τουλάχιστον μου φαίνεται ανούσιο να σκοτώνεις ανθρώπους που ήδη πληρώνουν για τα εγκλήματά τους. Δεν τον θεωρώ κακό αλλά ούτε και καλό. Είναι απλά ένας άνθρωπος με προτερήματα ΚΑΙ ελαττώματα στον οποίο δόθηκε μια δύναμη πιθανότατα μεγαλύτερη από ότι μπορούσε να αντέξει. Η χρήση της αντιπροσώπευε όλα τα καλά και τα κακά τα οποία έκρυβε σαν προσωπικότητα.
Jun 05 2009 11:55
Photo

aboumonkey → iristella

Ήθελα να δείξω με το post ότι και οι καλοί σε anime/ταινίες κτλ κάνουν πράξεις που irl δεν θα ήταν αποδεκτές και ότι το πως τελικά κρίνω κάποιον δεν βασίζεται μόνο στις πράξεις του αλλά και στο για πιο λόγο τις κάνει, ποιες οι περιστάσεις και ενάντια σε ποιους τις κάνει(άλλο σκοτώνω αθώους, άλλο δολοφόνους). Φυσικά και δε θα ήθελα δίπλα μου κάποιον που έχει ξεπεράσει τις όποιες αναστολές του στο να σκοτώσει,αλλά αυτό δε με εμποδίζει σε ένα έργο fiction να συμπαθήσω/ να μου αρέσει κάποιος που το κάνει. Για να το πάρω και αλλιώς ποτέ μου δεν θα ήθελα για φίλο ένα whiner όπως ο Shinji στο EVA, αλλά στη συγκεκριμένη σειρά τον συμπάθησα γιατί οι αντιδράσεις του ήταν ρεαλιστικές (wtf piloting a mech against unknown creatures). Τώρα για το αν λες το Light καλό, μπορώ να πω ότι μέχρι να αρχίσει να σκοτώνει όσους έμπαιναν στο δρόμο του είχε καλές προθέσεις. Τέσπα γενικά προτιμώ να βλέπω χαρακτήρες με πάθη για αυτό και στο Death Note για μένα Light>L[spoiler]>Melo>Near[/spoiler]
Jun 04 2009 22:42
Photo

iristella → aboumonkey

[quote] Ο Light στο Death Note επίσης.[/quote] τoν Light δεν τον λες καλό με την καμία.
Jun 04 2009 21:50
Photo

Radagast → aboumonkey

Τις ταινίες να δεις. Τα shorts παραθέλουν ιδιαίτερο γούστο και απαιτήσεις για να αρέσουν...
Feb 10 2009 22:35
Photo

aboumonkey → Radagast

To atama yama το είδα,τις άλλες δύο ταινίες όχι αλλά τις έχω στα υπόψιν για όταν θα έχω την κατάλληλη διάθεση για να τις δω.Από studio 4C εχω δει πολλά από τα shorts του και δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.
Feb 10 2009 22:24