Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Franklin

Ηi Franklin-swannnn!!!!!!! τι κάνεις;;;;;
Nov 02 2008 00:49
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ωραία τα σκιτσάκια σου!!!!!!!! Να σε ρωτήσω κάτι..... Το bleach στα καινούρια επεισόδια είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα;;;; (δεν έχω δει γι' αυτό ρωτάω) το anime του naruto το σταμάτησες;;;;
Nov 02 2008 00:43
Photo

tsintori → Glaurung

Hi.... Μήπως είσαι ο πρώην haku;;;; Τα σπάσει το setaki σου.....
Nov 02 2008 00:31
Photo

tsintori → Zoro

Σίγουρα θα το συνεχίσω dude. Απλώς το να βλέπω ένα ep τη βδομάδα είναι λίγο μλκια....Τέσπα συνέχισε και εσύ το naruto, θα παορωθείς σαν τον Gk... See ya και καλό μήνα btw...
Nov 02 2008 00:16
Photo

Zoro → tsintori

Κατάλαβα,να το συνεχίσεις γιατί είναι από τα καλύτερα,από πλευρά φαντασίας για μενα,arcs ^_^ Για την μπάρα μπήκα σε invisible mode,ώστε να μην φαίνετε πότε είμαι μέσα και πότε όχι(να μην ξέρεις κανείς πότε και από που θα του ρθει:hehehe:)...βασικά η iri το έκανε πρώτη και της έκανα παράπονα και για σπάσιμο είπα να μπω κι εγώ,για λίγο αρχικά,αλλά τελικά μου άρεσε και είπα να το κρατήσω,προσωρινά τουλάχιστον(ίσως στο μέλλον αλλάξω). Εσύ όμως μην το αλλάξεις,καλό είναι να ξέρουμε πότε οι υπόλοιποι είναι μέσα:P Πάντως ψήνομαι πολύ να συνεχίσω naruto,αφού τελειώσω 2-3 σειρές που θέλω να δω....αν όλα πάνε καλά,x-mas το χω ξαναπιάσει! Αυτά,τα λεμε tsi-kun:bye:
Nov 01 2008 22:19
Photo

tsintori → Zoro

Ειμαί ακρίβως στην είσοδο προς το sky island αλλά θα το συνεχίσω κατά τα Χριστούγεννα διότι δεν προλαβαίνω να βλέπω.... Αλήθεια η μπαρά που γράφει τα last visit και λοιπά που πήγε;;;;
Nov 01 2008 21:31
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

Να σαι καλα :D
Oct 31 2008 14:02
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

καλά η pic στο hokage thread είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!
Oct 31 2008 13:53
Photo

tsintori → red pyramid

Xρόνια πολλά!!!!!!!
Oct 28 2008 00:16
Photo

GkLoc → tsintori

no its not,dont worry...NOT!! Ναι ειναι,και πιστευω ηδη το καταλαβες,ομως ενταξει,δεν το θεορω μεγαλο Spoiler,ετσι αμα ηταν τοτε ειναι spoiler και καθε φορα που βαζει ενας τον Goku SSJ,διοτι ειναι μετεπειτα μορφη,
Oct 24 2008 12:46
Photo

tsintori → GkLoc

Hope your sig is not a spoiler!!!!!
Oct 23 2008 22:34
Photo

tsintori → GkLoc

Ωραία αν είναι να ξαναξεκινήσεις πήγαινε κατευθείαν στο manga.......
Oct 22 2008 21:48
Photo

GkLoc → tsintori

οχι,το παρατησα στα Φιλλερς,και ουτε καν πιστευω αξιζει να το συνεχισω,αμα καποια μερα μου ερθει θεια εμπνευση θα το συνεχισω... Τωρα εχω ακομα να δω Bleach,Gintama,Hajime No Ippo...οποτε στο μελλον ισως το ξαναπιασω παλι...
Oct 22 2008 21:47
Photo

tsintori → GkLoc

Τελείωσες το naruto;
Oct 22 2008 21:45
Photo

Zoro → tsintori

Ε,με προδίδουν,νταξ,υπερβολές...επειδή κάνω χαρούμενη συμφορουμήτισσα με εικόνες του αγαπημένου της είδους animanga πάει να πει ότι μ'αρέσουν και μενα? κουφή λογική:nosey:
Oct 22 2008 21:41