Community Status Updates
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Για να βγάζεις καινούριους χαρακτήρες. Π.χ "νίκησε 5 συνεχόμενες φορές με τον Neji στην ομάδα σου"...
Nov 17 2008 11:18
Εφτιαξα και εγώ (για την ακριβεια ο αδερφός μου)....
Φάση έχει αλλά μου τη σπάνε μερικές αποστολές..
Nov 17 2008 00:08
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Και βεβαια ρε! αλλα εχω καιρο! μπαινω ομως που κ που! ειμαι και στην κλαν xxxburninhellxxx με λενε!
Nov 16 2008 21:39
Glaurung → tsintori
ναι και ευχαριστώ:D
εσύ κανένα νέο ? καλό μήνα με την ευκαιρία :)
Nov 02 2008 18:44
To bleach παιζει σε στυλακι βαρετο και ξενρωτο. οπως ειναι και το μανγκα.. Το ναρουτο ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΜΠΟ!!!!!!
ασε κι εγω χθες πρωινατικα ιταλικα , σημερα πρωινιατικα διαγωνισμα αλγεβρας.. πφφφ
Nov 02 2008 13:14
Zoro → tsintori
Έγινε μαη φρεντ,θα το συνεχίσω αφού ξεφορτωθώ κάποια ανιμε που προηγούνται για μενα(γιατί μετά μου αρέσει να ασχολούμαι μόνο με αυτό,όταν έρθει η ώρα,και όχι με άλλες σειρές παράλληλα και,μιας και είναι πολλά eps+το manga,γι αυτό το άφησα λίγο τώρα...μετά θέλω να πιάσω και Bleach βέβαια).
Anw αυτά λοιπόν,καλό μήνα και σε σένα,θα τα πούμε:byejg9:
Nov 02 2008 07:03
Άσε shit inside!!!!!
Είναι και μια μλκια μάθημα το ΑΟΔΕ που είναι.........
Αλλά τι να κάνουμε:canthelp:.
Τα bleach θα τα δω όλα το καλοκαίρι μαζεμένα και ήθελα να ξέρω σε τι στυλάκι συνεχίζει.....
Το naruto στα τελευταία επεισόδια δεν το έχουν φτιάξει πολύ στα τελευταία ep;;;;
Nov 02 2008 01:10
Να σαι καλα!!
Καλο το ανιμε του bleach αλλα γενικα το βαρεθηκα. Ειμαι στο τσακ να το σταματησω..
Το ναρουτο δεν κοβεται :P
Ολα καλα εσυ? Διαβασμα κλασσικα?
Nov 02 2008 01:03
tsintori → Franklin
Εγώ έχω πήξει στο διάβασμα. Damn Πανελλήνιες:roar:......
Κατά τ' άλλα καλά..
Εσύ;;;;
Nov 02 2008 00:57
Franklin → tsintori
Γειααα! Καλα ειμαι :) Χθηκαμε τελειως... Πηζω λιγακι αλλα ενταξει περναει ο καιρος :P Εσυ πες μου νεα!
Nov 02 2008 00:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed