Jump to content

Community Status Updates

Photo

KyuubiNighteyes

Αν ηταν πολυ ευγενικη τοτε σίγουρα με την καζουκο μίλησες ;) στο lang-lab αφου δεν εχουν μαζευτει μέχρι τωρα ατομα δεν πιστευω να γίνει τμήμα,οποτε μην έχεις τύψεις θα περιμένουμε αν ειναι μερικές μερες και αν δεν γίνει τμημα,παμε καζουκο :)
Jan 24 2009 11:03
Photo

NighteyesKyuubi

Πήρα τηλ τελικά. Στο Language lab πάλι τα ίδια μου είπαν. Χρήματα:435€ σε 3 δόσεις. Στο άλλο πέτυχα κάποια που μιλούσε σπαστά Ελληνικά. Λες να ήταν η ίδια; Ήταν πολύ ευγενική όποια και να ήταν. Θα γίνουν 1 πρωινό τμήμα και 1 απογευματινό. Πρέπει να πάμε από κει να συμπληρώσουμε μία αίτηση. Δεν μου κάθεται καλά πάντως να πάω να την συμπληρώσω και αν εδεήσουν να κάνουν τμήμα στο άλλο να πω ότι άλλαξα γνώμη. Χρήματα:470€, 120 στην αρχή και τα υπόλοιπα σε 3 δόσεις. Αν και στο Language lab είναι λιγότερα τα χρήματα, στο άλλο κάνουν όμως αποκλειστικά Ιαπωνικά. Έχω μπερδευτεί εντελώς.:bahhh:
Jan 23 2009 20:01
Photo

KyuubiNighteyes

η καζουκο απ'οσο γνωριζω εχει σπουδασει ιαπωνικη φιλολογία στην Ιαπωνία και ο φιλος μου την θεωρεί κορυφη.Αν δεν γινει τελικα τμημα στο lang-lab μαλλον θα πάω εκει
Jan 23 2009 17:18
Photo

NighteyesKyuubi

Οπότε στο Language lab σου είπαν τα ίδια με μένα. Ήθελα να δω αν θα γίνει τμήμα εκεί και μετά να πάρω στο άλλο, αλλά αφού έχεις τέτοιες πληροφορίες θα πάρω αν είναι τηλ σήμερα και εκεί. Απλά για το Language lab, εκτός ότι είναι λιγάκι πιο φτηνά τα δίδακτρα, έχει πέσει και τόση διαφήμιση εδώ μέσα...Ο φίλος σου, είναι ικανοποιημένος από την Καζούκο;
Jan 23 2009 14:58
Photo

KyuubiNighteyes

στην ταμακι πηγα και μου είπαν [B]αν[/B] μαζευτούν ατομα θα ξεκινήσει φεβρουαριο.Η κυρια καζουκο θα κανει σίγουρα τμήμα ὅπερ ξεκινάει και αυτο τον φεβρουαριο,η καζουκο μαζευει πάντα άτομα και επειδη κανει μάθημα νομιζω μεχρι σε 7 αν καποιος παει μετα τον φεβρουάριο μπορει να μην τον δεχτει (συμφωνα με αυτα που μου εχει πέι ενας φίλος που πηγαίνει στην καζούκο) ;)
Jan 23 2009 13:31
Photo

NighteyesKyuubi

Ξέρεις, απάντησες καταλάθος στο προφίλ σου.:congrats: Κι εγώ περίμενα μήνυμα...:hahaha: Δηλαδή σου είπαν ότι θα γίνει σίγουρα τμήμα; Εγώ άφησα το τηλ μου στο Language lab αλλά δεν με πήραν ακόμα. PS. Γυναίκα είμαι.:if:
Jan 23 2009 03:23
Photo

Kyuubi

ναι φίλε μου ενδιαφέρομαι απλα μου ειπαν αρχίζει απο φεβρουάριο!
Jan 21 2009 18:58
Photo

NighteyesKyuubi

Γεια σου. Είχαμε μιλήσει στο thread των Ιαπωνικών. Ενδιαφέρεσαι ακόμη για μαθήματα; Έκανα καινούργιο ποστ μήπως και ενδιαφερθούν κι άλλοι, γιατί έχω μια ανησυχία ότι δεν θα μπορέσει να γίνει τμήμα.
Jan 20 2009 17:41
Photo

iristellaKyuubi

Χεχε όντως έχω καεί ελαφρώς (i m starting to scare myself XD). Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος εύχομαι και ότι επιθυμείς!!! Να περάσεις καλά τις γιορτές και πάντα να είσαι χαρούμενος!!!
Dec 31 2008 18:30
Photo

Kyuubiiristella

α ρε Ιριστέλλα δεν πιανεσαι πουθενα..εχεις κανει διδακτορικο πάνω στο θέμα :riiight: καλη χρονια παντα με υγεια,αγάπη,ευτυχια και χαρά σε 'σενα και ολους σε αγαπουν και αγαπας!
Dec 31 2008 17:59
Photo

RiDeLub → Kyuubi

Ηι Just to inform. To manga ως Weekly Shounen Jump περιοδικό βγαίνει στην Ιαπωνία κάθε Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι κανονικά αυτό που διαβάζουμε εμείς την Παρασκευή (ως έτοιμο chapter) βγαίνει στην Ιαπωνία την ερχόμενη Δευτέρα (δλδ το 423 που θα διαβάσουμε στις 31/10, βγαίνει στην Ιαπωνία στις 3/11). Τα spoiler και τα LQ/MQ raw (που βγαίνουν την Πέμπτη) εμφανίζονται νωρίτερα από άτομα που έχουν "μέσα" στα εκδοτήρια ή στα πωλητήρια των manga, όπου τα manga φτάνουν 3-5 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. Θεωρητικά όλα τα spoiler είναι fishy μέχρι οι γνωστοί providers να βγάλουν τα επίσημά τους, επειδή απέχουν αρκετές μέρες από τα spoiler μέχρι το manga publication. Ελπίζω να βοήθησα,μιας που ρώτησες.
Oct 28 2008 20:55
Photo

iristellaKyuubi

Kαλη επιτυχια και σε σενα!!! Για τον pain ναι και εγω αυτο πιστευω. Το θεμα ειναι ποιους θα στειλει στον αλλο κοσμο πριν απο αυτον. Anw απο την στιγμη που εστειλε τον pervy εγω ειμαι ικανοποιημενη.^^
Sep 25 2008 13:39
Photo

Kyuubi

εμενα 2 μου εχουν μεινει και ευτυχως δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικά απο αποψη διαβασματος.Καλη επιτυχια για αυριο και καλα αποτελέσματα!!!!!! οσο για το φιλαρακι σου τον pain να ξερεις οτι λιγα ειναι τα ψωμια του :p :p :p :D
Sep 25 2008 13:30
Photo

iristellaKyuubi

Διαβασμα εχω αλλα ειπα να μπω λιγο και να ποσταρω για να κανω ενα διαλειμματακι....^^ Ειχα καιρο να μιλησω στο manga thread και ειπα να μην με ξεχασετε (lol ΧD).. Aυριο τελειωνω ευτυχως και θα ξεκουραστω λιγο ετσι^^... Εσυ πως πας? Ελπιζω ολα καλα!!!
Sep 25 2008 13:18
Photo

Kyuubi

thanks! θα την βρω σε λίγο καλυτερη αναλυση και θα στην στειλω ;)
Jul 08 2008 11:59