Community Status Updates
Dante80
→
Kyuubi
Δυστυχώς είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή. Καλά κόλλυβα, ζωή σε λόγου μας...
Mar 06 2009 20:20
Kyuubi
→
Dante80
καταλαβαινεις η δεν καταλαβαινεις τι λέω; μην με κανεις και κανω ip who και τα πουμε απο κοντα...
Mar 06 2009 19:08
Dante80
→
Kyuubi
Είναι [URL="http://www.anime.gr/forums/members/kyuubi.html#vmessage24796"]η δεύτερη φορά[/URL] που προκαλείς πρόβλημα στους συνφορουμιστές σου με την υπογραφή σου. Επιπρόσθετα, αυτή την φορά επιτέθηκες και σε εθελοντή της ΣΟ του site.
Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε την συμπεριφορά σου.
Mar 06 2009 08:10
iristella
→
Kyuubi
Hello
Δοκιμασε τα
[url=http://anime-media.com/about-3/]Anime Media - Watch Episodes Online | About[/url]
[url]http://www.animevenue.com/[/url]
Ελπίζω να εξυπηρετούν ^^
Feb 27 2009 11:11
Kyuubi
→
iristella
Καλησπέρα Ιριστέλλα
θελω να σε ρωτησω εαν εχεις υποψη σου (ή αν υπάρχει κάποιο thread γιατι έψαξα και δεν βρήκα) καποια sites οπου να μπορει να βλέπει καποιος ανιμε μεσω streaming πχ οπως το [url=http://www.crunchyroll.com/]crunchyroll - feed your need![/url] που έχει το ναρουτο,το γκινταμα κ.α.
Feb 26 2009 23:14
Dante80
→
Kyuubi
Καλημέρες. Σου αφαίρεσα την signature στο post σου καθώς ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια μεγέθους που επιτρέπονται στο site μας (467.52 KB flilesize O_o)
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...
Feb 01 2009 07:35
Nighteyes
→
Kyuubi
1)33
2)16
3)---
Βρήκα και γι' αυτό τη λύση. Εξ αγχιστείας.:congrats:
Jan 31 2009 21:58
Kyuubi
→
Nighteyes
lol
ο ανθρωπος εχει 3 ηλικιες
1)αυτη που πραγματικα ειναι
2)αυτη που νιωθει
3)και αυτη που φαινεται ;)
συγγενεις ε;
πες μου πως εισαι να σου πω εαν μοιαζουμε; :P
Jan 31 2009 21:14
Nighteyes
→
Kyuubi
Well..., εγώ και στα 80 πάλι μικρή θα νιώθω. (Φαντάζεσαι το forum με τους τωρινούς χρήστες, μετά από 40 χρόνια;:hahaha:)
Λες να το παίξουμε συγγενείς μήπως και μας κάνουν έκπτωση;:hahaha:
Jan 31 2009 19:49
Kyuubi
→
Nighteyes
ενα τμημα που ειδα οταν πήγα,οι ηλικίες τους ηταν 20-25 και εγω το ιδιο πιστευω κατα 99% αυτοι που θελουν να μάθουν ιαπωνικα ειναι ανιμε-μανγκα-φαν
λολ τωρα ειδα την ηλικια σου (νομιζα εισαι 40-φευγα) ακομη σε αυτην την ηλικια θεωρείσαι πιπινι!!!!
αν και ακομη φοιτητης,οι ηλικίες μας ειναι κοντα (ειμαι 27 ;) )
οταν ειναι να γραφτεις πες να παμε μαζί!
Jan 31 2009 19:28
Nighteyes
→
Kyuubi
Το ξέρω, αλλά λογικά οι υπόλοιποι θα βρίσκονται σε άλλο τμήμα και φυσικά άλλη ώρα, αφού μία είναι η δασκάλα. Κι εγώ γι' αυτό κυρίως ήθελα αρχικά εκεί. Τώρα γι' αυτό που λες, μπορεί να μην έχει άτομα από το φόρουμ στο άλλο, αλλά otaku θα χει πιστεύω. Ποιος λογικός άνθρωπος πάει να μάθει σήμερα Ιαπωνικά στην Ελλάδα.(Και να μην είναι anime otaku, κάτι άλλο otaku, θα ναι σίγουρα.) Οι περισσότεροι που θέλουν να μάθουν κάποια σπάνια γλώσσα προτιμούν τα κινέζικα για ευνόητους λόγους.
Η Kazuko πάντως με ρώτησε αν είμαι φοιτήτρια, άρα οι περισσότεροι είναι φοιτητές που ενδιαφέρονται. Φοιτητές-anime, σαν να ταιριάζει δε νομίζεις;(Η γιαγιά θα είμαι εκεί μέσα.:Crying2:)
Σκέψου και το άλλο, κάποιοι μπορεί να είναι γραμμένοι στο φόρουμ και να μην θέλουν να δείξουν την αληθινή τους ταυτότητα παραέξω. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη που στην πραγματικότητα είναι μικρότερη απ' όσο φαίνεται(υπάρχει πάντα κάποιος γνωστός γνωστού που σε ξέρει). Διαφορετικά, στα διάφορα πάρτυ-συναντήσεις που γίνονται, θα πρεπε να κλείνανε club και όχι καφέ. (Δες μόνο το σύνολο χρηστών στην 1η σελίδα και υπολόγισε πόσοι είναι από Θεσσαλονίκη.)
Λίγο το παράκανα πάλι στο γράψιμο μου φαίνεται...:bahhh:
Jan 31 2009 16:50
Kyuubi
→
Nighteyes
(τελικα τα βρήκα τα ελληνικα σε αυτον τον υπολογιστη :) )
οκ thanks για τις πληροφορίες
μην ανησυχεις για την καζουκο ειναι πολυ καλη,απλα απο εδω ολα τα παιδια μαζευτηκαν εκει για να ειναι μαζί
Jan 31 2009 16:10
Nighteyes
→
Kyuubi
Δεν ξαναπήρα, αλλά και στα 2 μου είχαν πει ότι θα ξεκινήσουν μετά τις 15 του μηνός(αν ξεκινήσουν). Μέχρι το τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται αν δεν ξέρουν, θα πάω να γραφτώ στην Kazuko. Άσε που πιο πολύ τείνω προς τα κει τελικά γιατί έχει και πρωινό τμήμα και αν και τώρα με βολεύει το απογευματινό, αργότερα μπορεί όχι. Έτσι λογικά θα μπορέσω να μεταπηδήσω στο πρωινό που σίγουρα θα έχει λιγότερους, αν χρειαστεί.
Jan 31 2009 16:02
Kyuubi
→
Nighteyes
kalhspera Nighteyes!!
sygnwmh gia ta greeklish!!!!
emathes tipota gia to language-lab tha ginei telika tmhma? giati sthn kazouko nomizw apo vdomada ksekinane!!
Jan 31 2009 15:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed