Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
TotalOblivion → Anelis
hahahaha... Ποτέ δεν δήλωσα ότι δεν μου αρέσουν τα shounen:P
Shounen FTW!!!:D:D:D
Seinen are for the fools xD
Φεβ 10 2010 16:22
Anelis → TotalOblivion
σκεφτόμουν να σε κοροϊδέψω που μιλάς με τον κύριο γκαντέμη από κάτω μου για shonen αλλά μετά είπα "too easy"
Φεβ 10 2010 15:56
TotalOblivion → Zoro
Συμφωνώ με ακριβώς αυτό που είπες στο τέλος.
Κοίτα... Οι κακοί στο Naruto , αν θεωρούνται κακοί μιας και από την πλευρά τους είναι σωστοί, είναι από τους καλύτερα σχεδιασμένους και πιο προτότυπους. Sasori, Kakuzo, Pain, ό άλλος ο τρελός με τον θεό του είναι καυλωτικοί :P
Και οι μάχες είναι όντως όπως λες με στρατηγική. Είναι βασικά έξυπνες. Και όπου μας με ωμό ξυλίκι (βλέπε Naruto στην αρχή) μάλλον δεν θα κάνεις τίποτα.
Εκεί που τα χαλάει το Naruto είναι η υπόθεση, με την οποία πλέον δεν έχουμε καλές σχέσεις... Ειδικά το σχέδιο του Madara είναι.... άστα να πάνε...
Δεν σου λέω περισσότερα μιας και δεν γνωρίζω αν έχεις διαβάσει το manga. :P
Υ.Γ. Έχω ενθουσιαστεί κομματάκι η αλήθεια είναι:P
Υ.Γ.2 Όλα αυτά σε shounen βάση γιατί υπάρχουν seinen Που τα πατάνε και τα 2:P
Φεβ 10 2010 15:52
Zoro → TotalOblivion
Χαχα πορώθηκες λίγο νομίζω. :P
Ναι όπως τα λες πάντως, από αυτό το γεγονός το OP ανέβηκε ένα βήμα (ακόμη) πιο πάνω. Plot-wise ειδικά είναι ανωτερότερο του Naruto.
Πάντως, σαν σύνολο και μόνο, τις μάχες και τους κακούς του Naruto δεν τους έχει και πάλι imo, μιας και οι μάχες (του OP) βασίζονται πολύ στο καθαρό ξυλίκι χωρίς πολύ/καθόλου στρατηγική (όχι ότι είναι κακό γενικά, μιας και μιλάμε για shonen, αλλά πάντα δεν λέει... ) και οι περισσότεροι κακοί - και όχι όλοι, ευτυχώς έχουμε admirals/crocodile/lucci κλπ - είναι χάλια, δες Moria, Wapol, Satori κλπ. Σαν σύνολο και πάλι βέβαια, όπως είπα, υπάρχουν και καλύτερες μάχες στο OP και κακοί από Naruto.
Θα σου έλεγα και σοβαρότητα ότι χάνει στην σύγκριση, αλλά αυτή ανήκει στο παλιό Naruto, που προσπαθούσε να περάσει ωραία νοήματα... στο τωρινό ψιλοχάθηκε κι αυτή, ενώ στο OP μαζεύεται όλο και περισσότερη. :P
Φεβ 10 2010 13:31
TotalOblivion → Zoro
One Piece, όπως είπα και στο post έχει χτύπησε ssj, gear second, όπως θες πές το. Πλέον θα σταματήσει να είναι το shounen που ξέραμε και προφανώς ξεπερνάει με διαφορά το Naruto, μιας και απέδειξε ο Oda πως, όχι μόνο ξέρει να σκοτώνει και να κρατάει την πλοκή και το ενδιαφέρον στα ύψη, αλλά το κάνει και με απίστευτη αριστοτεχνεία!!! One Piece είναι το καλύτερο anime! Εξάλου δεν είναι τυχαίο πως όταν παίζεται One Piece με DB Kai στην Ιαπωνία η ώρα λέγεται Dream 9 :D:D
Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια για το One Piece, ξαφνικά τα σενάρια γίνονται από 5 σε 1000000000....
Ένα είναι σίγουρο. Ο Akainu κάποια στιγμή θα φάει ξύλο... ΠΟΛΥ και άγριο ξύλο από τον Luffy. Μπορεί να μην είναι τώρα μιας και δεν μπορεί να τον ακουμπήσει αλλά θα ανέβει και άλλο επίπεδο, και τότε o Akainu δεν θα ξέρει που να κρυφτεί!
Μέχρι και Garp και o Whitebeard κλάψανε!!!! O Garp έλεγε κιόλας στον Sengoku, κράταμε γιατί αν με αφήσεις θα τον Akainu θα τον σκοτώσω!!!!
Dunno what else to say...Είμαι απλά εξστασιασμένος!
Φεβ 10 2010 07:57
Zoro → TotalOblivion
Α καλά, αν είναι ξανανταλλάζουμε msn κάποια στιγμή πάλι... δεν πολυμπαίνω κι εγώ αυτή την περίοδο πάντως.
Χαχα ναι όντως, στο Naruto δύσκολο να βρεις κάποιον καθαρόαιμο κακό, αν και αυτό δεν τους μειώνει απαραίτητα (όχι όλους τους δλδ, πχ o Itachi τα 'σπασε στο τέλος imo). Τους πάω όλους σε γενικές γραμμές (δύσκολο να ξεχωρίσω, ίσως Itachi, Hidan και Deidara έχω λίγο πιο πάνω), απλά ο Pein με ψιλοχάλασε στο τέλος, σαν σύνολο. Είχε ωραίο παρουσιαστικό και σαν αρχηγό του group περίμενα να έχει κάποια τρομερή δύναμη, αλλά το να πρέπει να κουβαλάει 6 μαντράχαλους όπου πηγαίνει δεν μου πολυάρεσε σαν ιδέα. Το ότι 3 και μετά 6 άτομα τα βάλαν με τον Jiraiya μόνο του, σχεδόν, δεν το θεώρησα τόσο κατόρθωμα, προτιμώ τους στυλ Itachi που μόνοι τους νικάνε και έναν στρατό, αν θέλουν. :P Μετά που μπήκε και ο Madara στο σκηνικό έπεσε αρκετά η υπόληψή μου γι' αυτούς πάντως, ήταν πολύ καλύτερος σαν Tobi, πήγαινα και την φωνή του πολύ.
Ω ναι, η CC όντως τέλεια, όπως και η Kallen απ' όσο έχω δει (παρ' ότι την σειρά ακόμη δεν την έχω παρακολουθήσει)... καμιά τους δεν φτάνει την Hammock όμως (και ακόμη πιο πολύ καμία την Robin-chwan :P).
OP ελπίζω να ξανάπιασες το manga γιατί έχουν πολύ να κάνουν με το τωρινό σου avatar τα τελευταία νέα, μάθαμε συνταρακτικά πράγματα και θα σου συμβούλευα να τα δεις αν δεν το έχεις κάνει ακόμη. Πάθαμε πλάκα!
Καλά Berserk με το πάσο σου, γιατί το πάσο του mangaka θα δεις είναι ακόμη πιο αργό από το δικό σου, οπότε μην βιαστείς!
Και ναι, Konan ftw... μου θύμισε αρκετά Robin σαν παρουσιαστικό και κρίμα που δεν την ανέπτυξε ο Kishi τόσο όσο κάτι άλλες ψωνισμένες που βλέπουμε τελευταία.
EDIT: D'oh, άκυρο για το OP, τώρα είδα το post σου. :P
Φεβ 09 2010 20:41
TotalOblivion → Zoro
Όντως είχα να μπώ άααααααπειρο καιρό. Msn μπαίνω, αλλά άλλαξα mail. Άσε κιόλας που αυτό το διάστημα δεν είχα καν ασχοληθεί με anime. Ούτε καν με One Piece να φανταστείς. Naruto δεν βλέπω αλλά διαβάζω και οι Akatsuki είναι γαμάτοι ΟΛΟΙ. Άλλωστε ο Pain και ο Sasori είναι οι αγαπημένοι μου "κακοί", αν και μόνο κακούς δεν μπορώ να τους χαρακτηρήσω. Όσο για το avatar είναι από το ένα, μοναδικό και ανεπανάλυπτο Code Geass!!! Άπαιχτο αυτό το anime!
Αν και οι κοπέλες εκεί εξακολουθούν να μην πιάνουν μία μπροστά στην wifu μου, την Hebihime Boa Hancock (Hammock κατά Luffy:P )
P.S. Άρχισα πάλι Berserk... Που θα πάει δεν θα τελειώσει το αναθεματισμένο κομμάτι που αντιστοιχεί στο anime...Θα τελειώσει και μετά κάψημο!
P.P.S. Η Konnan είναι μου***α, πολύ καλά σχεδιασμένη;)
Φεβ 05 2010 13:49
Zoro → TotalOblivion
O.o Απ' τις 4 Απρίλη του προηγούμενου έτους έχουμε να τα πούμε βλέπω κολλητέ... τι έγινες κι εσύ; Καιρό έχω να σε πετύχω στο forum, αλλά και στο msn... μου φαίνεται τελευταία σύχναζες ακόμα πιο λίγο από μένα, που ήδη συχνάζω σχετικά λίγο. :P
Χαίρομαι που σου άρεσε το προφίλ μου, το οποίο έχει τους Akatsuki στο background, aka τους κακούς του Naruto και μάλλον τους αγαπημένους μου shonen κακούς ever (απ' τις λίγες φορές που τους προτιμώ από τους καλούς σκέψου), μιας και όλοι έχουν καλές κινήσεις/τεχνικές ή χαρακτήρα/ιστορικό και σχεδόν όλες οι μάχες τους έχουν ωραία στρατηγική. Παρακολουθείς Naruto btw;
Το avatar σου δεν πάει πίσω πρέπει να παραδεχτώ πάντως... από που οι κοπελιές; :rolleyes:
Φεβ 04 2010 21:36
TotalOblivion → Zoro
Zoro-kuuuun!! Ti leei trele? Wraia exeis diamorfwsei to profile s... alla dn vlepw kan ti grafw twra:P
Φεβ 03 2010 19:04
TotalOblivion → thakis
Thaki-chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~n!!!!!
Φεβ 03 2010 18:55
TotalOblivion → zade
Thnx man! Μόλις είδα το Post. Στείλε msg όποτε μπορείς με τους τίτλους;)
Αύγ 03 2009 19:35
zade → TotalOblivion
Hey pal ? Wassup ? Διάβασμα να υποθέσω έ ; Σου βρήκα τρια βιβλία που ήθελες , για βιοπληροφορική. Approved by Bolis. Για τα άλλα θέματα δεν είχε βιβλία. Όποτε θελήσεις τα λέμε να στα δώσω. Βασικά όχι όποτε θελήσεις , όποτε μπορέσω εγώ , γιατί τώρα έχω τρεχάματα με διαφορικές εξι΄σωσεις και τέτοια...
Ιούν 14 2009 21:12
Anelis → TotalOblivion
ο καθένας με τα γούστα του
εμένα το 1ο μ' άρεσε και είχα γελάσει και πολύ κ το θεωρώ καλό, το 2 ήταν χλιαρό και τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει
το gore/splatt που υπάρχει σε αυτές τις ταινίες όμως είναι καλό
τουλ στις 2 πρώτες
Απρ 15 2009 17:34

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται