Jump to content

Community Status Updates

Photo

TotalOblivion → Melkor

erm... η ερώτηση σε εμένα απευθύνεται στο D&D tread? ( Γιατί παίζει και κάτι με μια θεατρική παράσταση... και μια άλλη ομάδα.. απ'ότι κατάλαβα )
Mar 25 2009 01:46
Photo

TotalOblivion → legeon

Hurray for DARKMAN!!!
Mar 25 2009 00:50
Photo

TotalOblivion → Zoro

Το Berserk το έχω δει και ομολογώ πως αν και ήταν γαμάτο anime και θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να γίνει πολύ καλό, μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο απλά σιχτίριζα. Τα κατέστρεψαν! Guts πολύ καλοσχεδιαμένος και ως ψυχολογία ήρωα αλλά το τέλος... Απογοητεύτικα, πραγματικά... Έχω σε αναμονή αρκετά από αυτά που ανέφερες. Με κάλυψαν με το παραπάνω τα μέλη του forum σε προτάσεις:P Για να πω την αλήθεια έχω πελαγώσει!!! Ας τελειώσουμε speed grapher για την ώρα και βλέπουμε.. ΑΑ. Και προφανώς στο εν τω μεταξύ ΚΑΥ***ΟΥΜΕ με ONE PIEEEEECE!!!! Kaizoku Oni are wa NARU!!!
Mar 24 2009 23:11
Photo

Zoro → TotalOblivion

Έχω γεμίσει σχεδόν όλο τον φάκελο με τα pms,οπότε,αν δεν σε πειράζει,ας συνεχίζουμε την συζήτηση εδώ με τα vms,που δεν έχουν περιορισμούς.:P Για το 1:Zoro x Robin ftw!Χαίρομαι που συμφωνείς,ταιριάζουν τόσο μαζί,κι ας μην το καταλαβαίνουν!:wooi2: Και χαίρομαι που σ'αρέσει το avatar μου επίσης,το είχα καιρό καβάτζα αλλά μόνο πρόσφατα σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω μάλιστα...και το δικό σου πολύ ωραίο βέβαια,Ες φδγ!;) Για το 2:Kαλά κι εγώ μην φανταστείς ότι έχω δει πολλά Seinen ή και anime γενικά,σχετικά καινούριος είμαι κι εγώ,αλλά αν έπρεπε να σου πω μερικά καλά θα έλεγα:[I]Monster[/I],[I]Gankutsou[/I],[I]Seirei No Moribito[/I](που το βλέπω αυτή την περίοδο-recommended),[I]Mushishi[/I],[I]Berserk[/I],[I]Ayakashi+Mononoke[/I],[I]Cowboy Bebop[/I],[I]Samurai Champloo[/I] και [I]Terra E[/I]. Επειδή εννοείται ότι δεν τα έχω δει όλα όμως,αλλά απλά είναι στα must από την λίστα που μου έχουν προτείνει,θα σου συμβούλευα,απ'αυτά που έχω δει,το [B]Berserk[/B] πρώτο,που είναι μόνο 25 eps και είναι στα top αγαπημένα μου,αλλά δες τουλάχιστον 4-5+ επεισόδια για να μπεις στο κλίμα,αλλιώς παίζει να μην καταλάβεις και τίποτα...και να περιμένεις πολύ βια και σαπίλα,αλλιώς δεν θα σου αρέσει,εγώ πάλι το λατρεύω,ειδικά τον πρωταγωνιστή.:wooi2: Mετά,το [B]Μοnster[/B] που είναι 74 επεισόδια,αλλά trust me είναι ότι πιο αληθοφανές και ρεαλιστικό θα βρεις σε anime και τέλος το [B]Seirei No Moribito[/B] που το βλέπω αυτή την περίοδο και πραγματικά μέχρι τώρα είναι και κορυφή σε σχέδιο αλλά και η ιστορία φανηκέ πολύ ενδιαφέρουσα. Ελπίζω να σε βοήθησα,ότι άλλο χρειαστείς vm me.:D
Mar 24 2009 21:48
Photo

TotalOblivion → Hellraider

Thnx dude:D
Mar 15 2009 15:15
Photo

Hellraider → TotalOblivion

Ναι Yus=Yuurisan:)
Mar 15 2009 15:04
Photo

TotalOblivion → Anelis

whoops...sumimasen.... :P
Mar 09 2009 22:12
Photo

Anelis → TotalOblivion

κοπέλα είμαι βρε! :P
Mar 09 2009 22:07
Photo

TotalOblivion → Anelis

Thnx για την βοήθεια man:D
Mar 09 2009 22:04
Photo

Anelis → TotalOblivion

αφού σου άρεσε το death note το monster θα σου αρέσει σχεδόν σίγουρα, και τα άλλα 2 είναι εξαιρετικά anime!
Mar 09 2009 21:17
Photo

Jiraiya → TotalOblivion

Για δοκίμασε εδώ [url=http://mangavolume.com/manga-archive/mangas-H/]Manga Volume - Read free manga online![/url] και εδώ [url=http://www.stoptazmo.com/]StopTazmo Manga Community! - Powered by vBulletin[/url]
Jul 30 2008 17:28
Photo

TotalOblivion → Jiraiya

Alo Jiraiya Senpai!! Ti leei ? Ola kala? Boreis na m peis apo pou borw na katevasw manga? Psaxnw to Hellsing ch 77 kai meta kai dn vriskw tpt.. HEEEEEEEEEEELP P.S. Auto einai to vid pou vrika sto youtube... ( akoma den exw katalavei PWS to vrika... :P ) [url=http://youtube.com/watch?v=BXdg9l2yAVo]YouTube - HOT Asians French-kissing[/url] Enjoy :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Jul 30 2008 17:20