Community Status Updates
Etemon
Ημουνα αρρωστος δυστηχως.Καλα εμενα δεν με νοιάζει καθολου η προεδρια αφου ετσι και αλλιως [EMAIL="μ@λ@κ!e$"]μ@λ@κ!e$[/EMAIL] θα κανουνε.
Sep 28 2008 13:30
zade → Etemon
Δεν ρωτάω με προσβλητικό τόνο ,αλλά κυρίως με απορία. Πως και μου έκανες friend request ?
Sep 22 2008 08:16
Etemon
Shanks εννοειται οτι βλέπω One piece.Μια χαρά ειμαι...σήμερα γύρισα απο τις διακοπές και είμαι αρκετά κουρασμένος απο το ταξιδη της επιστροφής....πάω να κάνω ένα μπανάκι και να πέσω για ύπνο μέχρι αν ξυπνήσω το πρωί και να κάστω στο πολυπόθητο μου PC.
Aug 17 2008 23:26
Shanks → Etemon
thanks για το request etemon
nice to meet yaa
βλεπεις one piece απο οτι ειδα ε????
σε ποιο επεισοδιο εισαι??
Aug 17 2008 20:55
GkLoc → Etemon
Εvery One Piece Fan Is Welcomed Here!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/../../groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL]
Eιναι το πιο τρελο group στο Forum,και αξιζει να περασεις για ενα Join!
Xε,Χε,
Αμα Σε Πληζαρω να μπεις θα το κανεις???
Εχω βαλει στοιχημα με αλλο μελος(Zoro),και πρεπει να μαζεψω καμποσους!!
Οσο για Spoiler,στο Group μην ανυσηχεις καθολου,μιας και εκει μεσα μιλαμε για τα παντα εκτος One Piece,και επειδη εχουμε και καινουργιους φαν,δεν λεμε κανενα Spoiler!!
Παντως Περνα,Θα με υποχρεωνες πολυ!
Aug 01 2008 17:39
Etemon
Ναι φίλε μου,το λινκ ειναι Anime-Greek.forumotion.com θέλει μια εγγραφή μόνο και εισα έτοιμος να κατεβασεις οχι μονο Digimon στα ελληνικα αλλα και Pokemon Και πολλά αλλα anime.
Jul 19 2008 14:11
alexandros_16 → Etemon
p.s. an ta exeis kai mporeis na mou ta dwseis den me xalaei....ka8olou
Jul 18 2008 16:23
alexandros_16 → Etemon
kalispera....
eida mia sizitisi pou simeteixes gia ta digimon...kai eipes oti ta exeis sta ellinika...(elpizw san ayta pou edeixnan to star kai to alter) mipws mporeis na mou peis pws 8a to vrw kai egw.....ta psaxnw apegnwsmena.....
thnx...
Jul 18 2008 16:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed