Community Status Updates
Etemon → Phantom Duck
Μα και ποιος σου είπε οτι τα έχουνε Postarei?Τα επεισοδεια κυκλοφορούνε επίσημα μονο στην Anime-Greek.
Oct 09 2008 17:23
dbgoku → Etemon
Hello narutard thanks for the request...
+one piece fun e?Εγω κανω catch up ακομακαι το εχω ψιλο(χοντρο)παρατησει γυρω στο 100...
Βλεπω slam dunk αυτο τον καιρο το εχεις δει καθολου μηπως??Λιγα episodes εχει το τελειωνω οπου ναναι...
Oct 08 2008 21:43
redarion → Etemon
χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν θεωρο οτι τα ντιτζιμον και τα ποκεμον ειναι για 15 αντε 17 και κατω ..... και εβλεπα παλια οταν ειχαν πρωτοερθει ντιτζιμον και ποκεμον (ποκεμον ειχα και ταπες χαχαχαχαχα) αλλα τωρα δεν μου κανουν αισθηση.. καταλαβες?? :p
ΥΓ: ευχομαι καλη τυχη:thatsit: και συνεχεια:hero: και κουραγιο :hahaha:στο site οπoυ εισαι admin.
Oct 08 2008 17:24
Etemon
Cassiel...χμμ οχι δεν εχουμε τυχει να συναντηθουμε σε κανενα παρτι γιατι πολύ απλά δεν έχω πάει ποτέ.
@redarion δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η ηλικία,δηλαδή αφου νομιζεις εισαι αρκετα μεγάλος για να βλέπεις τετοια τοτε γιατι εισαι γραμμενος στο anime.gr?Κατάλαβες?
Τα Anime δεν έχουνε μια συγκεκριμένη ηλικια γιατι απευθυνεται και σε ανθρωπους μεγάλης ηλικίας(40 και...)
EDIT:Τωρα προσεξά που αναφερεις μονο συγκεκριμένα τα Digimon και τα Pokemon.Κοιτα οντως ειναι λιγο ποιο παιδικά να το πω ετσι...δηλαδή δεν έχουνε τοσο σοβαρη υποθεση...ειδικά τα Pokemon...για τα Digimon δεν νομιζώ...πιστεύω αξίζει μια προσπάθει να παρακολουθήσεις την σειρά...
Υ.Γ Την σειρά Pokemoνn την βάλαμε λόγω οτι έχει μεγάλη αξία και πολλά ατομα την αναζητούνε με ελληνικό ηχο και τελεια ποιοτητα.
Oct 08 2008 15:58
redarion → Etemon
χαχα οκ τοτε .. κριμα που εχω δει το DB:unlucky: αλλιως θα το δοκιμαζα το site δυστιχως ειμαι αρκετα μεγαλος για digimon η pokemon:hahaha:
ty anyway:nod:
Oct 08 2008 14:59
Six Winged Angel → Etemon
Hey there! Tnx gia to request! Digimon sta ellinika?? kali fasi xD
Oct 08 2008 09:05
Cassiel → Etemon
Hey hey:drink:.Σε γνώρισα στο πάρτι;Αν ναι δείξε μου σε πια φώτο είσαι στο θέμα του πάρτι, για να σε θυμηθώ, γιατί το nickname σου δεν θυμάμαι να το συγκράτησα σε κάποια φάση:if:.
Oct 08 2008 08:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed