Jump to content

Community Status Updates

Photo

Etemon → Phantom Duck

Μα και ποιος σου είπε οτι τα έχουνε Postarei?Τα επεισοδεια κυκλοφορούνε επίσημα μονο στην Anime-Greek.
Oct 09 2008 17:23
Photo

titi → Etemon

Hello narutard -mate thanks for the request...
Oct 08 2008 22:15
Photo

dbgoku → Etemon

Hello narutard thanks for the request... +one piece fun e?Εγω κανω catch up ακομακαι το εχω ψιλο(χοντρο)παρατησει γυρω στο 100... Βλεπω slam dunk αυτο τον καιρο το εχεις δει καθολου μηπως??Λιγα episodes εχει το τελειωνω οπου ναναι...
Oct 08 2008 21:43
Photo

the goblin → Etemon

πως παει τη γηνεται:bike:
Oct 08 2008 19:24
Photo

redarion → Etemon

χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν θεωρο οτι τα ντιτζιμον και τα ποκεμον ειναι για 15 αντε 17 και κατω ..... και εβλεπα παλια οταν ειχαν πρωτοερθει ντιτζιμον και ποκεμον (ποκεμον ειχα και ταπες χαχαχαχαχα) αλλα τωρα δεν μου κανουν αισθηση.. καταλαβες?? :p ΥΓ: ευχομαι καλη τυχη:thatsit: και συνεχεια:hero: και κουραγιο :hahaha:στο site οπoυ εισαι admin.
Oct 08 2008 17:24
Photo

Dark_Venus → Etemon

thanks για το friend request etemon :)
Oct 08 2008 17:22
Photo

Etemon

Cassiel...χμμ οχι δεν εχουμε τυχει να συναντηθουμε σε κανενα παρτι γιατι πολύ απλά δεν έχω πάει ποτέ. @redarion δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η ηλικία,δηλαδή αφου νομιζεις εισαι αρκετα μεγάλος για να βλέπεις τετοια τοτε γιατι εισαι γραμμενος στο anime.gr?Κατάλαβες? Τα Anime δεν έχουνε μια συγκεκριμένη ηλικια γιατι απευθυνεται και σε ανθρωπους μεγάλης ηλικίας(40 και...) EDIT:Τωρα προσεξά που αναφερεις μονο συγκεκριμένα τα Digimon και τα Pokemon.Κοιτα οντως ειναι λιγο ποιο παιδικά να το πω ετσι...δηλαδή δεν έχουνε τοσο σοβαρη υποθεση...ειδικά τα Pokemon...για τα Digimon δεν νομιζώ...πιστεύω αξίζει μια προσπάθει να παρακολουθήσεις την σειρά... Υ.Γ Την σειρά Pokemoνn την βάλαμε λόγω οτι έχει μεγάλη αξία και πολλά ατομα την αναζητούνε με ελληνικό ηχο και τελεια ποιοτητα.
Oct 08 2008 15:58
Photo

redarion → Etemon

χαχα οκ τοτε .. κριμα που εχω δει το DB:unlucky: αλλιως θα το δοκιμαζα το site δυστιχως ειμαι αρκετα μεγαλος για digimon η pokemon:hahaha: ty anyway:nod:
Oct 08 2008 14:59
Photo

*sivila* → Etemon

:hi:thnx for the req!
Oct 08 2008 11:36
Photo

hakura → Etemon

thnx gia to friend request kai kalh epityxia!!!
Oct 08 2008 09:26
Photo

Six Winged Angel → Etemon

Hey there! Tnx gia to request! Digimon sta ellinika?? kali fasi xD
Oct 08 2008 09:05
Photo

Cassiel → Etemon

Hey hey:drink:.Σε γνώρισα στο πάρτι;Αν ναι δείξε μου σε πια φώτο είσαι στο θέμα του πάρτι, για να σε θυμηθώ, γιατί το nickname σου δεν θυμάμαι να το συγκράτησα σε κάποια φάση:if:.
Oct 08 2008 08:34
Photo

Kangel87 → Etemon

konichiwa mina-san. thanks for budding me...
Oct 08 2008 06:13
Photo

Mercyful → Etemon

Hello !
Oct 07 2008 22:36
Photo

pagama → Etemon

thanks for the friend request mate
Oct 07 2008 22:00