Jump to content

Community Status Updates

Photo

zweistein → SkullKaizer

Hello!! nai ontws exw polu kairo na 3anasxoli8w. Einai edw kai mines pou exw stenepsei genika kai to programma mou exei alla3ei.. Exw dustuxws stamatisei na vlepw entatika anime opws palia. Kapoia sunexomena format to kalokairi kai i anagki na prolavw polla ma8imata pou exw afisei pisw sti sxoli me katestisan se duskoli 8esi. Pros to parwn prolavainw na asxoli8w me to paintball ka8ws i summetoxi se kapoia agwnismata me 8elei energo ws arxigo tis omadas mou... Ta kala nea einai oti to apo to kalokairi arxisa na etimazw senario gia diko mou comic (maybe manga oriented :P ) -book. Euxomai na pane ola kala kai na sunexisw me epituxia ;) esu ti nea? PS: eimai ligo innactive sto posting sto anime//gr alla den pauw na diavazw ta topics ;)
Oct 28 2009 20:25
Photo

Night Wizard Seal → SkullKaizer

Το ξέρα ότι θα ήσουν πάνω από δύο μέτρα:hahaha:. Εγώ σε είδα μόλις έφευγα για αυτό :) Αλλά δεν πειράζει την άλλη φορά που θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο θα σε αναγνωρίσω σίγουρα :bike:.
Oct 25 2009 14:37
Photo

SkullKaizer → zweistein

σκονταψα απο το profile σου παλι μετα απο πολυ καιρο και αναροτιεμαι τι κανη η ζωγραφικη σου δεν βλεπω τιποτα καινουργιο :try: κατα τα αλλα τι κανεις;:drink:
Oct 24 2009 22:35
Photo

SkullKaizer → Night Wizard Seal

εμ ειμαι 2μετρα και 7 εκατοστα :D και γω που περιμενα να μιλισω με κανεναν ...αμα ρωταγες ισως αρχιζαμε καμια σιζιτηση ^^ παρα ειμουν αφοσιομενος με το event για να θυμιθω οποιονδιποτε μη cosplayer γκομεν VωV'
Oct 24 2009 22:04
Photo

SkullKaizer → nemesis96669

hi απλα περασα απο το profile σου:kakaka: καλος ηρθες στη παρεα .... τι κανεις;
Oct 24 2009 21:25
Photo

Six Winged Angel → SkullKaizer

Ela re Gattsu xD Vlepw exeis valei kai ta sxedia! Allright ante ta leme!
Oct 14 2008 17:24
Photo

SkullKaizer → Six Winged Angel

:hahaha:Γεια ο ψηλος ειμαι ^^ σε εκανα add τα λεμε αυριο ^.^
Oct 14 2008 15:51
Photo

SkullKaizer → MaSaKa

lol exeis hi5 :P i add u
Sep 02 2008 16:39
Photo

SkullKaizer → ZeD

στο meeting για θεσσαλονικη δεν θα μπορω μαλον θα παο παρο...>____<' στα 32 pots εφτασα 10% ..και οποιος καταλαβε καταλαβε
Jun 17 2008 20:59
Photo

JoHnAroC → SkullKaizer

ποτο,αλκοολ,σεξ,απειρο καπνισμα δουλειες ξενυχτια παρανοια... mix them up and θα χεις ολα τα σκατα του κοσμου ^^ 0κ
Jun 17 2008 14:07
Photo

Zoro → SkullKaizer

Χεχε τον Guts με/χωρις πανοπλια τον εχει ανετα,αλλα να δουμε ο Griffith πως θα τον διαλυσει!! Γιατι σιγουρα τον εχει..και αν ο Griffith εχει τον αυκρατορα,που ειχε τον Guts,αυτος ειναι ακομη μικροτερος μπροστα στον Griffith.... Να δουμε τι θα του δωσει ο Elf King για να νικησει τον Griffith γιατι αλλιως δεν εχει ουτε μια ελπιδα...μονο στο νησι ισως γινει κατι... Αντε καλη συνεχεια και σε σενα:P
Jun 17 2008 00:50
Photo

MaSaKa → SkullKaizer

Εγω δεν μπορω να πω, καλα περναγα στο la2. Αλλα μολις εφτασα 75 βαριομουνα παρα πολυ να xparw κι αλλο και το παρατησα εκει. Το αλλο κακο ειναι οτι αυτην την περιοδο ειχα σταματησει τα ανιμε και φετος αρχισα να βλεπω παλι οπως πιο παλια. Και εξαλου, μετα απο μερικους μηνες που το παρατησα εκλησε κ ολας o server. Ακομα καλυτερα για μενα:P
Jun 17 2008 00:27
Photo

SkullKaizer → MaSaKa

και εγω σταματισα το l2 και αφιερονω τωρα το χρονο μου στα anime-manga ^^ ασε που μου κλεψανε εναν χαρακτιρα κατι "Φιλοι" δεν εχω και τοσες καλες αναμνισεις απο το l2 αν και σιναντισα πολους ανιμαδες εκει ^.^ και με λιγο pk με τη ναμι lv26 elfmage διασκεδασα λιγακι δεν ξερω πως το βλεπεις με το pk users αλλα εδω make a look [URL]http://www.youtube.com/watch?v=UGIbf32GscA[/URL] >< edit: στην αρχη φενεται και ο SasukeUshiha...
Jun 16 2008 18:18
Photo

MaSaKa → SkullKaizer

Να σου πω την αληθεια δεν σε θυμαμαι και πολυ καλα....:/ Επαιζα global αλλα εχω σταματησει εδω και πανω απο ενα χρονο. Και λογικα εγω ειμουν αυτος που ειχες μιλισει:P masakou με λεγανε. Αλλα τωρα που μου το λες.....ναι!! σε θυμαμαι, ηταν χαρακτηριστηκο το ushiha^^
Jun 16 2008 17:07
Photo

SkullKaizer → MaSaKa

:emptyonexg1:πριν μερικα χρονια ειχαμε μιλιση στο Lineage τελικα εγινα και γω μελος... και σε φιμιθικα δεν ξερω ποσο με θιμασε εσυ ηταν μικρη σιζητιση ^^ τοτε με λεγανε SasukeUshiha ... μου ειπες για το anime.gr και εγω τοτε σου ειπα πως ειμαι στο anime.de τωρα αλλαξε κατοχο και ειμαι εδω πως παει το λιοσημο ή σταματισες ...:hahaha: αν παλι δεν σου θιμιζει τιποτα απο αυτα κατι με σινχορης μπορει να κανω και λαθος εμιαζε το ονομα με το δικο του *που μου ειπε* και επαιζε και αυτος lα2 νομιζω global ηταν:erk:
Jun 16 2008 16:06