Community Status Updates
Vagelio → SkullKaizer
Thanks a lot :D. Yup, εχει μονο μια εξοδο, και θα προσπαθησω να μην σε στησω παλι (παλι καλα που ειναι μονο δυο στασεις απο το αιγαλεω). 10:30 απ' εξω απο την πυλη ^_^.
Εγω το εμαθα απο μια συμφοιτητρια μου της οποιας ο νονος (νομιζω) ειναι και ο διοργανωτης του παρτυ. Αυτη μου προτεινε να παω και στην αρχη ειχα αμφιβολιες αλλα μου ειπε πως τα event τους εχουν μπολικο χαβαλε και πως δεν θα το μετανιωσω αμα παω.
Feb 12 2011 14:15
SkullKaizer → Vagelio
ok αρα 10:30 στο κεραμικο απεξω; νομιζω εχει μονο μια εξοδο ..
Feb 11 2011 22:35
Vagelio → SkullKaizer
Και παρωδια να ειναι πιστευω αν τα διακωμοδει και δεν τα θαβει θα αξιζει :).
Και παιδια απο το τμημα μου στο ΤΕΙ θα πανε (μα κοπελα απο εκει με ενημερωσε). Η ειρηνη και η Ισμηνη ξερουν γι' αυτο;
Ηθελα επισης να σε ρωτησω αν ειναι ειναι ευκολο να συναντιθουμε στο μετρο του κεραμεικου για να παμε μαζι στο κατσικα κλαμπ οπου διεξαγεται το event (γιατι δεκαμισι η ωρα να περπαταω μονη σε μια περιοχη που δεν γνωριζω ειναι λιγακι επικινδυνο...
Feb 11 2011 17:09
SkullKaizer → Vagelio
αν και δεν ξερω ποσο ειναι αφιερομενο ειναι στα ανιμε ή ειναι απλα μια anime parody... οπου σε αυτη τη περιπτωση no good:( αλλα οκ παμε κ βλεπουμε :P
να δω και πιον αλλον θα φερω και ποσοι θα ειναι εκει ..στο Facebook λεει θα παραβρεθουν 400 ατομα XD
Feb 11 2011 01:07
Vagelio → SkullKaizer
[SPOILER][QUOTE=DaimonHand;471061]Χουχ ;;;:hahaha::hahaha::hahaha:
τι καφροι κανουν ενα καφρο ανιμε/κιριλε party XD
το ψηνω ασχημα:wooi2:
more infos.. γιατι το πεταξες αποτομα [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=119694974770026:himitsu:[/URL][/QUOTE][/SPOILER]
Μην μου πεις οτι ψηνεσαι και εσυ:himitsu:.........
Feb 10 2011 20:03
SkullKaizer → Guest-13157
[QUOTE=Gbak;470121]Δεν σκοπευω να κάνω κάτι τέτοιο είναι ανούσιο, αν διάβασες έστω και τον πρόλογο απο το παραπάνω βιβλίο θα έβλαιπες ότι δεν μπορείς να αποδειξείς μία 'άρνηση' δηλαδή δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν παθαίνεις ΤΙΠΟΤΑ απο το κάπνισμα ή και απο οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Βέβαια είναι δυσκολο να αποδείξεις και ότι γίνεται κάτι (πχ καρκίνος) απο κάποια συνήθεια (πχ απο το κάπνισμα) γι'αυτό βγαίνουν συνέχεια έρευνες και δεν υπάρχει μία κύρια η οποία να τα αποδεικνύει όλα. Δυστυχώς για το αντικαπνιστικό λομπυ δηλαδή γιατι αν υπήρχε θα την αναφέραν συγκεκριμένα και όχι νούμερα στον αέρα...
[FONT=Arial]
[/FONT][/QUOTE]
^^ ναι δεν εκατσα να to διαβασω too big και no time
αλλα/και κατανοω πως δεν υπαρχει εξοδος σε αυτο το λουκι και δεν κατανοω που το πας.. αν σκοπος αυτου ειναι να βαλεις το κοσμο να σκεφτει λιγακι και να πει αν το τσιγαρο δεν με σκοτονι τοτε τι( τοτε ειναι αλλη συζητηση...;)
[QUOTE=Gbak;470121] [FONT=Arial]Με το τελευταίο που είπες με έβαλες σε σκέψεις. Γιατί τόσα άρθρα με καθαρά αντικαπνιστικό ρόλο, εδώ είναι 'Περι καπνίσματος' δεν είναι ούτε 'Ερευνες που αποδυκνείουν ότι το κάπνισμα είναι κακό' ούτε 'Αντικαπνιστική Προπαγάνδα'. Ναι σίγουρα μπορεί να συζητηθεί αλλά εδώ έχει γίνει ένας βομβαρδισμός μηνυμάτων, άσκοπων προς την άσκηση του καπνίσματος. (εδώ δείχνω τον αγαπητό raxephon[/FONT][FONT=Arial]o οποίος με είπε ναρκωμανή, υπήρχαν και αλλα φαινόμενα βέβαια άσχετα με το θέμα, για τις απόψεις μου αλλά δεν του έγινε καμία επιπληξη απο κανέναν μοδερατορ, πώς να γίνει βέβαια αφου την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζουν και οι ίδιοι...)
[/FONT]
[/QUOTE]
χμ αυτος που αρχισε το thread εβαλε δυο ερωτηματα.. τωρα αν το thread εχει σκοπο να μιλας Περι Καπνισματος" ή "περι του θετοντος θεματος"... εγω πιστευα πως το δευτερο ειναι το σωστο... γιατι το πρωτο ξεφευγει αρκετα γριγορα :/
κατα τη αποψη μου ολοι ημαστε ναρκομανης:himitsu:
μιας και αυτο που μας κρατει στη ζωη ειναι η χαρα/γαληνη, οπου χαρα ειναι ενα συναισθημα που δεν διαρκει πολυ παρα μονο οταν την ενεργοποιης (οτι και αν ειναι αυτο... φαγητο νερο φιλοι κτλπ...)
[QUOTE=Gbak;470121] Αντί λοιπόν να συζητάμε για τους καπνούς που μας αρέσουν, τις προτιμήσεις μας στα χαρμάνια και την ελειπή συλλογή καπνών στην Ελλάδα είτε για τσιγάρα είτε για πούρα είτε για πίπες, πεύτουμε σε μία άσκοπη κυκλική συζήτηση που πάντα αρχίζει απο αρνητικό σχόλειο μη καπνιστή ή αντικαπνιστή...
[/QUOTE]
αφου λες οτι δεν εχει τελος αυτη η συζητηση γιατι ριχνης και αλλα ξυλα στη πυρα; εχω διαθεση για συζητιση οσο δεν θιγει το εγω μου... (δεν λεω πως δεν δεχομαι αλλαγες... μονο με τροπο plz :hahaha:)
Feb 07 2011 01:17
SkullKaizer → ZeD
[url]http://skullkaizer.deviantart.com/art/Berserk-cosplay-WIP-196026378[/url]
my cosplay (Work In Progess)
Feb 05 2011 23:58
SkullKaizer → iristella
hi :P
βρικά συνεντευξη με το Kentaro Miura (αλλά ειναί στα Γερμανικά...) που λεει πως επνευστικε και απο το Hellraiser ! οπως και το "the name of the rose"
εδω το illustration book που εμπεριέχει και Interview!([SIZE=1]στα γερμανικα[/SIZE])
[URL="http://www.bakabt.com/144698-kentaro-miura-berserk-illustration-book.html"]http://www.bakabt.com/144698-kentaro-miura-berserk-illustration-book.html
[/URL][FONT=Arial]
[/FONT]αν ξερεις γερμανικα αξηζει να το κατεβασεις :wooi2:
Feb 04 2011 15:50
SkullKaizer → ZeD
[QUOTE=ZeD;465479]The 100 spoiler post!
[SPOILER]Caution! It contains 100 spoiler buttons[SPOILER]Are you tight enough to reach them?[SPOILER] Note: I warned you, plz don't blame me for anything!![SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]
See, it was 99!! Now,I owe you your lost time!!:mador2::mador2::madtodeath::madtodeath:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]And with this one the post reached 100 spoilers! Now I owe you nothing!! IJust to know, I'm never lying~~:riiight:[/SPOILER][/QUOTE]
εμ ξερεις πατας το "quote" και το βλεπεις ολο αμεσως... δεν χριαζεται να το ανοιξεις ενα ενα :P lol ξενερωσες;
Jan 22 2011 18:39
ZeD → SkullKaizer
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=465479&postcount=45382[/url]
Jan 22 2011 17:37
SkullKaizer → Kai
XD ναι απλα ειδα το messege στο profile :P
ενω οταν μου postaroyn δεν το βλεπω αμεσως .. ^^
Jan 04 2011 16:35
Kai → SkullKaizer
Είναι licensed από Tokyοpop και δεν τους παίρνει και πολύ να το ανεβάσουν, γι' αυτό πιθανόν. XD Στο mangatraders έχει αρκετά παρότι είναι licensed παρόλα αυτά σε σχέση με άλλα sites και βολεύει. :)
ΥΣ. Με είχαν πορλάβει και στο thread XD
Jan 04 2011 16:21
SkullKaizer → Kai
ααα thanks θα το κοιταξω (γιατι πολλα σιτες διχνουν μονο το manga ενω θελουμε κ το υλίκο που περιλαμβανει..)
Jan 04 2011 16:14
Kai → SkullKaizer
Γεια, σχετικά με το Clamp No Kiseki, υπάρχει όλο εδώ αν δεν κάνω λάθος
[URL]http://www.mangatraders.com/manga/series/4734[/URL]
Θέλει να δημιουργήσεις λογαριασμό βέβαια.
[QUOTE]
Note:
Scanlator released each chapter as one volume therefore c01-12 equals v01-12. The file on MT is the complete manga with 12 volumes/chapters.
[/QUOTE]
οπότε μάλλον είναι και ολοκληρωμένο αν είναι αυτό που ψάχνεις.
Jan 04 2011 16:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed