Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zoro77 → SkullKaizer
εσυ ησουν xD Στο τελος της προβολης ημουν ορθιος και σου ειχα φραξει τον δρομο:P
Μάι 25 2011 20:16
SkullKaizer → zoro77
χχαχαχαχαχα ναι τα εχω ξεπερασει 2.05μετρα :P
αβ εκεινη τη βραδα ειμουν πτωμα και δεν προσεξα το γυρο περιβαλον μου XD
Μάι 25 2011 08:02
zoro77 → SkullKaizer
μεγαλε τα 2 μετρα τα φτανεις? (για να δω αν ησουν οντως εσυ που περασε απο μπροστα μου xD)
Μάι 24 2011 23:36
SkullKaizer → Vagelio
ok ma8e ti wra telioneis alliws na perasw 12+ sto sta8mo pou 8es
Μάι 09 2011 23:25
Vagelio → SkullKaizer
Vagelio was there.
Για παρασκευή, τι ώρα θες να περάσω από το μετρό να σε πάρω? Βασικά θα είμαι κεραμεικό διότι η καθηγήτρια θας μας βγάλει να ζωγραφίσουμε έξω οπότε μπορεί το μάθημα να τελειώσει και στις 12 το μεσιμέρι... θα ρωτήσω τα άλλα παιδιά για διευκρινήσεις και θα δω ^_^
Μάι 09 2011 22:45
SkullKaizer → DeLGaDo
[QUOTE=DeLGaDo;496141]Η κατσίκα η γκόμενα.[/QUOTE]
thanx για τη απαντιση
Μάι 08 2011 20:58
SkullKaizer → Vagelio
ok εμεις ουτος ή αλλως ειμαστε κεντρο γιατι εχουμε μονο δευτερα σχολη κ η προβολη πεφτη gg δυο ωρες μετα το σχολασμα μας ^^
οπως τη τελευτεα φορα..
xμ δεν ειναι ολοι 100% σιγουρει αν θα πανε "the group" XD αλλα λογικα 6:30 να συναντιθουμε παλι μοναστιρακι ^^
Μάι 04 2011 19:16
Vagelio → SkullKaizer
Kαι τα πιάτα ποιος θα μου τα πλείνει??? Είδη έχω μια ξεχασμένη στοίβα στο νεροχύτη να σαπίζει :sadist:.
Ναι, στο δωμάτιο μου είναι η σπαθάρα και σε περιμένει σώα και αβλαβής. Άμα σε βολεύει έλα μια επίσκεψη την δευτέρα μετά την προβολή (να ψήσω και την θεϊκη πίτσα της μαμάς μου), ιδάλλως θα σου την κουβαλάω εγώ όταν με το καλό έρθουμε σπίτι σου.
Βtw, omg! Θα μας κάνεις το τραπέζι? Γουστάρω!:awww:Και το καλό με την παρασκευή είναι ότι πρόκειται για την πιο ανάλαφρη μου μέρα (με 1 μόνο εργαστήριο).
Πάντως για τα τηγανητά κολοκυθάκια δεν παίρνω όρκο ότι θα φάω, είμαι πολυυυύ δύσκολη με τα λαχανικά XD.
Όσο για την Δευτέρα, sure, απλώς πες χρόνο και τόπο (να κανονήσουμε και με την υπόλοιπη παρέα, εγώ είμαι ελεύθερη τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας οπότε δεν έχω θέμα :D).
Μάι 04 2011 19:03
SkullKaizer → Vagelio
yes im mean :P
αν και δεν ειναι τιποτα να φτια3εις κρεπες
ενα ποτιρι γαλα μισο ποτιρι νερο 4 αυγα και αλευρι12-14 κουταλιες αλευρι με κουταλι σουπας:8):
δευτερα μαλον θα παμε αρα θα συναντιθουμε πιο πριν;
ουυυυ εχεις ακομα τη σπαθα :P πρεπει να κανονισουμε να σου το παρω...:hot:
την επομενη παρασκευη ισως να εχω αδιο σπιτι οποτε θα σας καλεσω ολους για κρεπες XD και τιγανιτα κολοκι8ακια... τρομαρα μου μονο αυτα και μακαροναδα 3ερω να κανω :kakaka:
ελπιζω τη επομενη παρασκευη να εχεις χρονο :kill4u:
more infos εντος ημερων!
α επησης θα παω στο asian colors united 13 maiou! :hehehe:
Μάι 04 2011 18:15
Vagelio → SkullKaizer
Hahahahahah! Σκανδαλίζουμε το forum, το ξέρουμε :kakaka::kakaka::kakaka:.
Για στην ακρίβεια όλα ξεκίνησαν οταν η kai συζητούσε με τον jorg για έναν χαρακτήρα που τον λέγαν break και έγραψε καταλάθος bread αντί για το name του. Έβαλε την μαρμελάδα ο jorg, αλλά επειδή μαρμελάδα με ψωμί χωρίς βούτηρο δεν λέει είπα να συνεισφέρω. That's all :hehehe:
Kρέπα με μερέντα και μπανάνες.... α να μ χαθείς!!!!!!:run: Τι μου το είπες αυτό τώρα... έχω ξεμίνει από προμήθειες και βαριέμαι να πάω να ψωνίσω Τ^Τ.
Μάι 02 2011 17:00
SkullKaizer → Vagelio
the voutiro?:hahaha::hahaha::hahaha: αχ.. καλο
τι παθατε και εχεται... μαρμελαδες ψωμι βουτηρο... για avatar/sig... πηνασα:sadist:
που ελεγε ο λογος... αν δεν ειχα φαει κρεπα με μερεντα και μπανανες :hehehe:
Μάι 01 2011 23:48
SkullKaizer → Vagelio
hi and thanx
αβ.. δεν ξερω πιος ηταν.. αλλα μολις τον ηδα μου φανικε για τρολ :P
απο τα ατομα που κανουν account για να spamμαρουν και να κοροϊδευουν ολο το κοσμο......
αλλα ουσιαστικη παρουσια εχω εδω και ενα χρονο.. no clue who he/she was :P
Απρ 29 2011 20:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται