Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → Tenshi

Τι ειναι αυτο το tzamba.tv ρε συ? :P
Apr 06 2011 15:46
Photo

acid black cherry → Tenshi

καλως, θα δω αν μπορει να γινει!
Mar 30 2011 15:12
Photo

Tenshi → acid black cherry

Ναι είναι ο Κεννυ εδώ πάνω, ο phm , και ο Adventurer (oi 2 τελευταίοι είναι στρατό, αλλά έρχονται συχνά). Υπάρχουν και άλλα άτομα που ξέρουν/μαθαίνουν. Έχει και το Washizu set o Kenny ,αλλά δεν παίξαμε ακόμα. Όποτε μπορέσετε πάντως γιατί οχι? Ανεβαίνετε και κανονίζουμε ;)
Mar 30 2011 15:05
Photo

δαμν! εχεις ομως τον kenny στην πολη που μενεις και δεν παιζετε? οσο για τριημερο, λιγο δυσκολο αλλα χμ! δεν αποκλειεται κιολας
Mar 30 2011 15:01
Photo

Μωρέ εγώ μέσα είμαι, αλλά μένω Θεσσαλονίκη. Και όσοι παίζουν ( οι περισσότεροι δηλαδή ) είναι από Θεσ/νίκη. Κανονίστε κανά 3μερο για Mahjong :P
Mar 30 2011 14:57
Photo

ναι, πετρουπολη. αν εισαι μεσα, να βρεθουμε με οσους απο το φορουμ θελουν να παιξουμε μια μερα
Mar 30 2011 14:55
Photo

Από Αθήνα είσαι/μένεις?
Mar 30 2011 14:50
Photo

Nighteyes → Tenshi

Καταλαβα...:emptyonexg1: Ελπίζω να με δεις.:hihi2: Θα δείξει...
Mar 29 2011 23:36
Photo

didimakia → Tenshi

p2planet.net (το καλυτερο κατ εμε) mimistracker.com hellenic-world.net ntelogo.org και τα 4 δεν εχουν τεραστια γκαμα. ειναι σχετικα καινουργια.οτι καινουργιο βγαινει ομως (ταινιες,παιχνιδια,μουσικη κλπ) σιγουρα θα το εχουν. :)
Mar 29 2011 23:35
Photo

Tenshi → Nighteyes

Έπρεπε να έρθω γιατί έγινε κάτι άσχημο. Δεν αφορά εμένα. Θα στα πω από κοντά όταν σε δω. :) Ακόμα ψάχνω για δουλειά...περιμένω από αρκετές δουλειές απάντηση, αλλά τίποτα ακόμα. Θα ξανακατέβω Κρήτη, αλλά θέλω να μαζέψω χρήματα πρώτα.
Mar 29 2011 23:32
Photo

Nighteyes → Tenshi

Και τι ήρθες να κάνεις... Από το κακό στο χειρότερο πάμε εδώ πέρα.:P
Mar 29 2011 23:28
Photo

Tenshi → didimakia

Μου ξαναδίνεις μια όλα τα Links με τα ελληνικά torrent trackers που έχεις!? :)
Mar 29 2011 23:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

E he he! Καλά, η φωτογραφία τα λέει όλα, δεν το συζητώ! Εξάλλου για να κάνεις τέτοια han δε μπορεί, κάτι έπαιρνες! xD Τίποτα, enjoy~! Κι αν κάνεις 6πλό Yakuman, ε τι να σε πω, θα πρέπει να σε βάλουμε στο hall of fame των mah jong players. Άσ'το global moderator, τι να σε κάνει...xD
Mar 27 2011 12:59
Photo

Tenshi → Kenny

[IMG]http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6090073/U-mad-Bro.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Spongebob-Face[/IMG] Έλααααααααα, την επόμενη φορά που θα κάνω εξαπλό Yakuman Θα είσαι και εσύ μπροστά!! (Πάντως έτρεμαν τα χέρια μου ρε συ, που να με έβλεπες κάθε φορά που τραβούσα tiles). H πλάκα είναι ότι τα είχα όλα και μου έλειπε μόνο Red Dragon and South Wind...Κάποια φάση βλέπω να τα τραβάει ο phm το ένα μετά το άλλο....και είμαι σε φάση..... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU θα πάθω καρδιακό. Έλα ντε που τραβάω μου έρχεται Κόκκινος ,δηλώνω Richi Και είμαι σε tenpai περιμένοντας τον South. Δυστυχώς ήταν τtsumo αλλά δε βαριέσαι!! :P
Mar 27 2011 12:10
Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Hohohoho!! Ohhh the greatness Με την μαστουρωμένη φάτσα μου!! Χαχαχα! Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! Την επόμενη φορά θα γίνει 6πλο Yakuman!! ;)
Mar 27 2011 12:05