Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → Tenshi

[QUOTE=Tenshi;499529]Τι τρέχει στο δάσος και είναι αόρατο? [SPOILER]Ένα κοπάδι τζάμια![/SPOILER][/QUOTE] Εεελα τσωωωπα τσωωωπα, τελειωνουν οι απογραφες... μονο μια δουλεια τωρα.
May 21 2011 11:43
Photo

Tenshi → Strange Loop

Hahahahahahaha!!! Πεθαααίιιιιιιιιιιιιινωωωωωωωωωωωωωωω μπροοοοοοοοοοο!!! Also glad to have you back ! Smoochies smoochies!! Γενικά δεν έχω χρόνο με τις απογραφές και τη ν δουλειά. Δουλεύω 24/24....ΡΟΜΠΟΤ!!!!
May 13 2011 19:12
Photo

Strange Loop → Tenshi

[IMG]http://s3.thehighdefinite.com/wp-content/uploads/2011/05/foreveraloneswordfight.jpg[/IMG]
May 12 2011 13:25
Photo

louna22 → Tenshi

Kalhspera pws eisai?Kane mou mia xarh an exakolouthoun na mhn apantane ta paidia an mporeis steilta se emena. Exeis oso xrono thes!Xerw oti einani se empista xeria! :) Otan me to kalo teleiwseis pes mou na kanoniasoume na mou ta steileis!!
May 07 2011 22:48
Photo

Tenshi → FallenSpiritGR

Έλα φίλε μου. Δεν μένω Ηράκλειο, αλλά πηγαινοέρχομαι συνέχεια για προσωπικούς λόγους. Μένω Θεσσαλονίκη. Τώρα δεν ξέρω πότε θα κατέβω λόγο δουλειάς. Σίγουρα πάντως θα έρθω τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου για να κάτσω όλο το καλοκαίρι, οπότε σίγουρα θα κανονίσουμε κάτι ;)
May 06 2011 00:53
Photo

FallenSpiritGR → Tenshi

Ela re megale menis hrakleio?? kai egw to idio ante na brethoume gia kana kafe kai sizitisi peri tou anime thematos xD
May 04 2011 05:43
Photo

Tenshi → Strange Loop

*Sigh* Θα σε ακούσω λοιπόν. Ελπίζω να είναι για το καλό μου( και το δικό σου...huhu) εξ ντι!
Apr 11 2011 02:29
Photo

Strange Loop → Tenshi

pliz dont AKOUSE ME
Apr 11 2011 02:26
Photo

Tenshi → Strange Loop

AAAAAAAAAAAAAAAAA DAMN YOUU!!! I am one step from clicking the button. misfits fans : Spoiler: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Επίτηδες το κάνεις?
Apr 11 2011 02:23
Photo

Strange Loop → Tenshi

μην πατησεις το spoiler κουμπακι στο αγγλοφωνες σειρες, PLZ DONT, PLZ DONT ΑΚΟΥ ΜΕ BRO
Apr 11 2011 01:56
Photo

didimakia → Tenshi

Σουπερ ουαου xD
Apr 08 2011 19:03
Photo

Tenshi → didimakia

[QUOTE]Ava σου βαζω 6 γτ δεν ξερω τι ακριβως ειναι XD[/QUOTE] Πηγαίνεις γυρεύοντας για Ban!. Άκου εκεί σου βάζω 6. Πφφ...Είναι εξώφυλλο από δισκάκι των [B]Unkle[/B]. To ίδιο και η υπογραφή.
Apr 08 2011 18:15
Photo

iristella → Tenshi

Κανόνισε να πιαστούμε τούφα με τούφα εμείς οι δύο. (Ξερεις γιατί μη μου κάνεις τον αθώο). [SPOILER=edit]:tongue2:[/SPOILER]
Apr 07 2011 22:15
Photo

didimakia → Tenshi

Οοοοκ θενξ ε λοτ :D
Apr 06 2011 17:43
Photo

Tenshi → didimakia

Copy + paste from greek tech forum γιατί μπορώ!! :P [QUOTE]Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την προώθηση της ελληνικής τηλεόρασης και θα προσφέρει στα μέλη του τις πιο πρόσφατες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης με προτεραιότητα στις σειρές, τις ενημερωτικές/ψυχαγωγικές εκπομπές και τα αθλητικά γεγονότα, αλλά και παλαιότερες σειρές που αγαπήθηκαν από όλους μας. Σας καλούμε λοπόν να γίνετε μέλη στην κοινότητά μας και καλές τηλεθεάσεις!![/QUOTE]
Apr 06 2011 16:33