Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Ritsuka → Tea-chan
Ειναι κορυφαιa funny pic που εβαλες στο picture of the day:hahaha:
Φεβ 27 2009 16:19
Ritsuka → Blue Samurai
Γεια σου! Μου αρεσει και εμενα παρα πολυ το Rolling Star απο την Yui :awww: τα σπαει! Κατεβασα πριν κατι μερες τα Αλμπουμ της... εχει πολλα ωραια κομματια :joyful: Just my way, Life,no way ..
Φεβ 26 2009 18:18
Adventurer → Ritsuka
[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2257-%D0%FE%F2-%ED%E1-%EC%F5%DE%F3%F9-%EA%DC%F0%EF%E9%EF%ED-%F3%F4%E1-anime%3B.html"]Click here, imouto-chan.[/URL]
Φεβ 22 2009 02:26
Ritsuka → Adventurer
whats going on? :oo:Τι εγινε με το Heal Hurt game? ps. τι κανειs ''onii chan'' ? :kakaka:
Φεβ 20 2009 17:32
Zauk-Lain-
→
Ritsuka
Yup παω να ακουσω τους Rise Against και να δω το Βερολινο!hehehe!Ζουλεβε!
Τι κανεις?Ολα οκ?
Φεβ 05 2009 02:18
Ritsuka
→
Zauk-Lain-
hi! tha pas aurio germania? :nanana: se zileuo!! kai ego thelooo! ps. kalo taksidi
Φεβ 05 2009 01:13
mariapap15 → Ritsuka
αρκετα καλα νομιζω αλλα ακομα μαθαινω. ευχαριστω για το μηνυμα. ναι μου αρέσει πολυ η lafee.
Ιαν 31 2009 12:00
dennisuke → Ritsuka
Μα γιατί το έσβησες; Και λάθος να ήσουνα, που λέει ο λόγος... δεν έπρεπε να το σβήσεις. :oo: Μάλλον εγώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. :'D Δηλαδή για τον χαρακτηρισμό, τον οποίο και θα σβήσω πάραυτα. Φυσικά και έχουμε το δικαίωμα να θέλουμε να ξαναπάμε σε συναυλία άσχετα με το τι κάνουν οι άλλοι. Τώρα αν ήθελα κι εγώ τόσο πολύ να πάω στη συναυλία τους [όσο δλδ άφησα να εννοηθεί από το ποστ μου στο γκρουπ], παρ' ότι είμαι Θεσσαλονίκη, θα κατέβαινα. :)
Όμως ελπίζω να ξανάρθουν κάποτε οι LP :music: αν και κάτι τέτοιο δε φαίνεται να συμβαίνει σύντομα. :emptyonexg1:
Ιαν 30 2009 23:19
Ritsuka → mariapap15
Hi! Εισαι LaFee fan βλεπω! Μαρεσουν καποια songs τηs.. Heul doch k wer bin ich ειναι ωραια κομματια [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/aaacf4.gif[/IMG]!Ξερειs γερμανικα?
Ιαν 30 2009 20:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται