Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Ritsuka → dennisuke
Για σου. Gomenasai για το αυτο που ειπα για τουs LP.Το εσβησα το post μου.
Ιαν 30 2009 20:46
narkissa → Ritsuka
umm... den to 'piasa auto me to spoiler
a k den dialekse ton kaname gt o zero egine o dunatoteros vampire slayer kai afou eide oti h yuuki egine vampire ths uposxethhke oti tha gurisei kapoia stigmh gia na thn skotwsei.auth katalavainei posh monaksia eniwthe o kaname ola auta ta xronia pou exase thn mnhmh ths kai dialegei auton
Ιαν 30 2009 15:36
Ritsuka → psofia
μηπωs ειναι 5 χρονακια στην σχολη η στην φυλακη ? :smokingg: pew pew pew XD
Ιαν 28 2009 16:57
Ritsuka → narkissa
Εχω διαβασει τα πρωτα 2 manga τou vampire knight. Και εγω Zero fan ειμαι ^x^ a next time πεs μου πρωτα οτι θα πειs spoiler ,hai? Ωστε θα διαλεξει τον Kaname..but why ? Q.Q
Ιαν 27 2009 19:16
narkissa → Ritsuka
xixi na m'arsei to vampire knight. tou zero fusika!! einai kouklos xD hehe
=( krima pou teleiwse... [CRIES] hthela thn yuuki me ton zero kai oxi me ton kaname :\
Ιαν 27 2009 15:20
Ritsuka → Adventurer
Haaai! ε στον αλλο γυρο θα του δωσω +50 heal :P για να βγει Zombie απο το νεκροταφειο!
Φαση εχει το παιχνιδι ^^ arigatou κ παλι for the link
Ιαν 26 2009 23:51
Adventurer → Ritsuka
Ξεφτερι εισαι Φεγγαρουλα-τσα...-κου...-τσαν, μπηκες με τη μια στο νοημα! Γενικα καθε heal προσθετει εναν ποντο, καθε hurt αφαιρει εναν ποντο, ενω τα υπολοιπα ειναι ψηφοφοριες οπου η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι αυτη που προσθετει/αφαιρει ποντους στο τελος της ημερας. Μπορεις να ψηφιζεις μετα απο καθε επισημο update post (που συνηθως γινεται καθε 24 ωρες).
Δυστυχως απ'οτι φαινεται δεν υπαρχουν πολλοι shoujo fans εδω μεσα, οποτε τον Honey τον χανουμε σε αυτον τον γυρο. Δεν πειραζει ομως, εχει αρκετους ακομα χαρακτηρες να διαλεξεις :wooi2:
Ιαν 26 2009 18:56
Ritsuka → Adventurer
Ελα Γιαννη chan! Thanx για το link.Πανω κατω καταλαβα πωs παιζεται το game.. Μα γιατι ο Honey Senpai να εχει τοσουs λιγουs ποντουs? Q.Q
Ιαν 26 2009 15:50
Adventurer → Ritsuka
Φεγγαρουλα, αν θελεις τσεκαρε κι ενα απο τα παιχνιδακια του φορουμ ονοματι Heal/Hurt game [URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-314.html#post279311"]κανοντας κλικ εδω[/URL]. Με απλα λογια ειναι μια λιστα με χαρακτηρες απο διαφορα ανιμε κι εσυ ψηφιζεις εναν που συμπαθεις για να τον κανεις heal και εναν που αντιπαθεις για να τον κανεις hurt, καθως και αλλα παρεμφερη. Αν δεις οτι σου αρεσει θα σου πω λεπτομερειες :)
Ιαν 26 2009 02:51
Ritsuka → narkissa
Thank you^^ Ναι ειναι cool k sweet o Ritsuka.Σου αρεσει το Vampire Knight ,ne? Zero h Kaname fan? XD
Ιαν 26 2009 01:07
narkissa → Ritsuka
xixixi geia sou ritsuka kun
nai m'aresei polu h hinata xD
hehe wraio user name exeis. o ritsuka apo to loveless htan poly kool... lol
Ιαν 25 2009 16:40
Ritsuka → narkissa
Hi narkissa chan ^x^ Ευχαριστώ για το friend request ! Σου αρεσει η Hinata βλεπω. Ειναι πολυ kawaiii >///< Απο ολα τα Naruto girls συμπαθω αυτην παραπανω.
Ιαν 25 2009 01:34
Ritsuka
→
Zauk-Lain-
xaxa thanx Αντε να δουμε ποτε θα φτασω τα 100 post XD never ever..
Ιαν 24 2009 19:27

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται