Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → zade

[I]"-Sine καταραμένε Κάκαροτ - Με το χέρι του kami-sama θα σε νικήσω vegeta. -Daijobou εσείς οι δύο ; Τι σας έπιασε και τσακώνεστε ; Πιείτε λίγο mizu να συνέλθετε. Kusoπαιδα .. [/I]" Nτάξει...έλιωσα...θα σου έδινα rep αν υπήρχε ακόμα το rep system~
Feb 10 2009 22:12
Photo

zade → Erisadesu

Στο legeon απάντησα εγώ που είπε για τις <<τρεις τελείες>>. :hahaha: Ούτε καν το παρατήρησα αυτό που είπε ο adventurer.
Feb 10 2009 18:22
Photo

Erisadesu → zade

για τη ******* που πεταξε ο adventuer όταν είπα Life is a bitch...και είπες εσύ ότι Ι was owned...ενώ οι adventurer είναι χίλια χρόνια πίσω μου και δεν μπορεί να μου την πει ειδικά με κλισέα ατάκες τέτοιου είδους. .
Feb 10 2009 15:04
Photo

zade → Erisadesu

Αυτό που είπες σε κάποιον "Μόνο ο zade γέλασε" . Αυτό δεν κατάλαβα. Δεν κάθομαι να βρω τώρα το ποστ βαριέμαι .
Feb 10 2009 12:04
Photo

zade → Dante80

Βασικά είδα το ρόστερ μου και από ότι βλέπω δεν έχω στρουμπουλή. Θα ρθώ αυτοπροσώπως να το κανονίσουμε. Πάντως αχόρταγος είσαι . Σχεδόν κάθε μήνα έχουμε και νέο team Member. Και σαν να μην έφτανε αυτό , με το που σου πρότεινα και κάτι παραπάνω ,κατ ευεθείαν δέχτηκες. Turbo Admin . Δεν κουράζεσαι ποτέ ;
Feb 10 2009 12:01
Photo

zade → iristella

Σου μίλησε και γι αυτό ο Dante ; Μα μου είχε πει ότι θα παρέμενε μεταξύ μας ! Το αποκάλυψε όμως. Τελικά ούτε έναν άγνωστο τύπο που συνάντησες τυχαία στο ίντερνετ δεν μπορείς να εμπιστευτείς στις μέρες μας . Αλλά εντάξει είσαι μεγαλόψυχη . οπότε το εκτιμώ αυτό. :P
Feb 10 2009 11:57
Photo

Erisadesu → zade

τι δεν κατάλαβες;
Feb 08 2009 15:10
Photo

zade → Erisadesu

Που γέλασα εγώ ; Που κολλάω εγώ ;
Feb 07 2009 21:44
Photo

Zoro → zade

Καταρχάς σχετικά με το κάπνισμα...ναι,είσαι πιο καλός "αντικαπνιστής" από μένα παραδέχομαι,αλλά κατά λίγο μόνο. : P Δεν δήλωσα ότι σχεδιάζω να δοκίμασω,αλλά ότι ύπο τις κατάλληλες συνθήκες(παρέα,λιώμα κλπ) ίσως και να του έδινα μια προσπάθεια,αλλά ίσα ίσα για να δω πως είναι...δεν πρόκειται να την πάθω,δόξα το θεο έχω άλλες εξαρτήσεις σε αυτή την ζωη και μου αρκούν. Σχετικά με το post σου ναι,εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα...το ξέρω το υφάκι σου και έχω δει και κάποιων άλλων μέλων που παίρνουν παρόμοιο και έχω συνηθίσει πια,γενικώς δεν είναι του στυλ μου να παρεξηγούμαι,άλλωστε δεν είπες και τίποτα το τόσο συγκλονιστηκό... ...όλοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια που περιέγραψες!:hehe:
Feb 07 2009 11:59
Photo

iristella → zade

Ε ναι μωρέ κατάλαβα ότι απλά ζήλεψες επειδή όταν το έκανες εσύ δεν σου έδωσαν θέση εξουσίας οπότε είπα να δείξω μεγαλοψυχία :P... Άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω. Τhanks και πάλι
Feb 07 2009 11:49
Photo

zade → iristella

Λογικό μου ακούγεται . Τι λόγο είχες να παρεξηγηθείς επειδή αποκάλυψα δημόσια ότι κοιμήθηκες με τον admin προκειμένου να αποκτήσεις θέση εξουσίας . Ποιός παρεξηγείται άλλωστε με με τέτοια θέματα. Καλή τύχη σαν mod.
Feb 07 2009 11:43
Photo

iristella → zade

Ευχαριστώ για τις ευχές να σαι καλά :gotit:... Ιt s ok δεν παρεξηγήθηκα, δεν είχα λόγο άλλωστε... Ο οdin εννοεί την πράσινη μπάρα που αντικατέστησε την μπλε...
Feb 07 2009 11:38
Photo

zade → Zoro

Επειδή ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι , γι αυτό έγραψα αυτά που έγραψα στο θρεντ για τον νέο mod. Άμα παρεξηγείσαι , τότε έχω πέσει έξω στην εκτίμησή μου για σένα . Είδες πως το έφερα το θέμα ; Έτσι΄ωστε να μην μπορείς να μου πεις ότι παρεξηγήθηκες . xD
Feb 07 2009 11:30
Photo

zade → iristella

Κατ αρχην μην με παίρνεις σοβαρά , δηλαδή μην παρεξηγείσαι με αυτά που λέω. Ξέρεις με ποιό τρόπο τα λέω και πως τα λέω. Καλή δουλειά από δω και πέρα. Και τι λέει το παιδί-καλόγερος για νέο user bar ; Εγώ δεν το είδα. Που είναι ;
Feb 07 2009 11:20
Photo

Dante80 → zade

Well...για το ADN μου φτάνει και μία...XD (στρουμπουλή όμως)
Feb 07 2009 07:39