Community Status Updates
Umi no Ossan → Franklin
Arigatou Franklin-chaaaaaan !!!!!! The force is even stronger now that i have a new friend to support me !!!!!!
Thanks για το request, μεγαλη μου χαρα να ενωσουμε τις forces μας απεναντι στην Light Iri !!!!!!
Jul 16 2008 03:05
Franklin → iristella
Καλα κι εγω τους δολοφονους δεν τους κρινω ετσι στην πραγματικη ζωη απλως στα anime υπαρχει παντα η δυνατοτητα για μια πιο ανεμελη θεωρηση του πραγματος. Την κρινω σαν συνολο....Λοιπον σου ερχεται πμ ετοιμασου!
Jul 16 2008 03:01
iristella → Franklin
Ειμαι στο Διεθνολογικο στο Παντειο...... Εσυ? Σπουδαζεις? Ποσων χρονων εισαι αν επιτρεπεται........ Μωρε και εγω καταλαβαινω γιατι την συμπαθειτε ασχετο που δεν συμφωνω.... Απλα πιστευω οτι παντα ειμαστε υπευθυνοι για οσα κανουμε και πολυ σπανια υπαρχουν δικαιολογιες........
@doulis........... ειπες κατι για force douli kun?????? Come over to the Light side dear........:hahaha:
Jul 16 2008 02:53
Franklin → Umi no Ossan
Ετσι! Πεταει η ομαδα πεταει! Τωρα ο Zoro φτιαχνει σεντονακι ωραιο :P
Jul 16 2008 02:38
Umi no Ossan → Franklin
χεχεχε....Μην ανησυχεις!!!! Strong in me the force is !!!! Ρωτα κ τον Ζορο να δεις !!!!
Jul 16 2008 02:33
Franklin → iristella
χεχεχεχε! Παντως ειλικρινα την καταλαβαινω τη θεση σου! Και οπως σου ξαναειπα με εχεις εντυπωσιασει! Τι σπουδαζεις αν επιτρεπεται?
Jul 16 2008 02:26
iristella → Franklin
ναι με την μισα μου βγαινουν λιγο ευκολα ειναι η αληθεια..........XDDDDDD
Oχι οτι γενικα βαζω δαχτυλα κατω αλλα λεμε τωρα............
Jul 16 2008 02:23
iristella → Franklin
:hahaha::hahaha::hahaha: To Κοιταζα για πολυ ωρα τελικα ε????? Πωπω τα ματακια μου......... :hahaha::hahaha::hahaha:
Jul 16 2008 02:14
Franklin → iristella
ωχωχωχ! Σε παρακολουθω που το κοιτας και παιρνω βαθιες ανασες! Χωσεεεε! :P
Jul 16 2008 00:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed