Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hellraider → Melkor
Αυτη την στιγμη καθαριζουνε την μαυρη τρυπα.Ε βρηκανε εκει ενα post που αναφεροτανε για το SR και σβησανε το δικο μου για να βαλουνε 3 posts που μιλαγανε για αυτο.Ενταξει δεν εγινε και τιποτα αλλα δεν καταλαβα με τι λογικη το κανανε αυτο.Πηγενε στο Thread και δες.Το Post της Orion19 ητανε το πρωτο οταν ειχα φτιαξει το Thread.
Ιούν 03 2008 11:35
Anyparktos → Hellraider
Τhat's my 3rd seat!!Ωραίος ρε!!Ναι αλλά έχεις καεί τόσο πολύ που να το έκανες rip σε mp3??:hahaha: btw δεν ξέρω γιατί περηφανεύομαι που είμαι τόοοοοσο καμμένος...
Μάι 31 2008 17:45
Hellraider → BarbasSs
Το καλο ειναι οτι τελειωνω με τα torrents.Τα μονα που μου μενουνε ειναι το shakugan no shana η 1η σεζον και το his and her circumstances.To 1o ειναι 40% και το αλλο 1%.Το θεμα ειναι οτι κατεβαζω και αλλα πολλα που θελω να δω:wis:.Ασε που βλεπω να μην αρχιζει κιολας:nosey: Παντως ευτυχως εχω βρει οσα αλλα μου λειπουν απο direct:bath:Thnx για την προθυμια αλλα τελειωνω:congrats:
Μάι 31 2008 12:55
BarbasSs → Hellraider
τι κατεβαζεις ???πες μηπως μπορω να βοηθησω
οσο για το Sig βαλε και συ αμα θελεις ζητα οδηγιες απο τον Chief and Founder Me loves Neliel
Μάι 31 2008 11:54
Hellraider → BarbasSs
Here vice captain downloading for my damn chain but if it keeps like that it wont even start.:emptyonexg1:
Που πας με 1mb/s κακομοιρη...
Μηπως να αλλαξω και εγω την sig?:hmmm:
Μάι 31 2008 10:57
Hellraider → Darthnicolas
Thnx για το request δεν θα το μετανοιωσεις :hiding_something:
Μάι 30 2008 09:36
ichigo13 → Hellraider
sorry ρε μόλις τώρα είδα ότι σου είχα στείλει λάθος link για το eyeshield
Ορίστε το σωστο [URL="http://www.deimonhigh.com/"]link![/URL]
Μάι 26 2008 18:20
ichigo13 → Hellraider
Kαλή επιτηχία σου εύχομαι ρε!Τίποτα απλά να σκέφτεσαι οτί μετά σε περιμένει ένα ολόκληρο καλοκαίρι γεμάτο School Rumble!
Μάι 20 2008 20:58
Hellraider → ichigo13
Ναι το ειδα που να μην το εβλεπα:ill:
Ξεκιναω και απο αυριο εξετασεις και δεν θα περνανε και οι μερες:madtodeath:
Μάι 20 2008 20:49
ichigo13 → Hellraider
Heli είδες το video που δημπσίευσε ο Lord of blues?[URL="http://sr.kc.kodansha.co.jp/pv/kokuchi.html"]School rumble 3rd term video [/URL]
Μάι 20 2008 20:39

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται