Community Status Updates
Hellraider → BarbasSs
btw κανε και μια τυπικη επιβεβαιωση στην αλυσιδα μου..
μπορεις ακομα να γλιτωσεις παντως...:P
Jun 19 2008 00:30
Zoro → Hellraider
Το Berserk αν και ημουν παντωτινος φαν(απο τοτε που γεννηθηκα:P)προσφατα το τελειωσα γιατι το διαβαζα αργα για να το εμπεδωσω ολο...
Τωρα δεν βλεπω καμια σειρα αυτη την περιοδο γιατι εχω εξετασεις,αλλα μου προτεινε ο Radagast μερικες σειρες..οι πρωτες που θα δω το καλοκαιρι μετα την εξεταστικη ειναι Monster,Seirei no Moribito και 12 Kingdoms...τις εχω ηδη κατεβασει,χρονο θελω να τις δω...
Και οι δικες σου με ενδιαφερουν αλλα τις αφηνω για πιο κει....
Αυτα....τα λεμε,την κανω!!^.^
Jun 15 2008 02:29
Hellraider → Zoro
Βλεπεις και αλλες σειρες?Εσυ μονο Op και berz ησουνα πηρες αποφαση να δεις τιποτα αλλο? :P Για πες τι βλεπεις τωρα
Jun 15 2008 02:25
Hellraider → ichigo13
Εμα ρε "κατσε να βρω το Thread του Manga και θα γινω καλο παιδακι" δεν αντεξα.Ειρωνευοτανε και απο πανω....
Παντως ελπιζω να το βρει γρηγορα γιατι αλλιως...:terror2:
Jun 14 2008 20:31
ichigo13 → Hellraider
[quote/]Πες και κανα συγγνωμη δεν θα σου φυγει ο κωλ!@[quote]
:hahaha::hahaha::hahaha:!!!!
Καλά του τα 'πες!
Jun 14 2008 20:24
Hellraider → Radagast
Αμαν τοσο καλοι ειναι?Με εκανες να νιωσω ασχημα που πρωτη φορα τους ακουσα σημερα...
Jun 13 2008 22:09
Radagast → Hellraider
Ρε καμμένε αμφιβάλλεις για PSNR?
Για να καταλάβεις PSNR>>> THORA>>>ALL αλλά δε παίζει ρόλο πλέον μιας και έχουν κάνει disband πλέον. Αλλά ότι υπάρχει εννοείται!! (πχ Planetes, Rahxephon movie)
Jun 13 2008 22:06
ichigo13 → Hellraider
Φίλε οι πούσ**δες τα κάνουν πολλύ καλά!
Ο Harima αν είδες ήταν ίδιος!
Καλά για Eri και Yakumo δεν το συζητώ
Kawai!!!:nbleed::nbleed::nbleed:
Jun 13 2008 18:14
Hellraider → ichigo13
Τι ειναι αυτα και μας σατανιζεις ρε Φραουλιτσα..
Ειχα ξεχασει να σου απαντησω για το τι ειναι η εκμεκ αλλα βλεπω μια χαρα στα ειπε και ο Zoro^_^
Jun 13 2008 18:07
ichigo13 → Hellraider
Heli το ξέρω είμαι ιερόσυλος αλλά μπές [URL="http://www.hentaitraders.com/hentai/series/346/page/1/#"]εδώ [/URL]και δες το manga που λέγεται Harimaro
Jun 13 2008 00:53
Hellraider → Adventurer
Ποιος honey ποιος tamaki εδω ειδα το επεισοδιο με τον πατερα της haruhi και κοντευα να πεσω απο την καρεκλα:hahaha:.Μονο που το σκεφτομαι γελαω μονος μου:hahaha:
Jun 12 2008 22:21
Adventurer → Hellraider
Βλεπω το συνεχιζεις οντως το Ouran. Για πες, ο Honey οταν τα πηρε στο κρανιο δεν ηταν ολα τα λεφτα; :hahaha:
Jun 12 2008 17:14
ichigo13 → Hellraider
Ηeli μπορείς να μαυ εξηγήσεις με λίγα λόγια τι είναι η E.K.M.E.K.?
Jun 12 2008 10:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed