Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Sunabouzu

Δεν το χα σχεδιασει...μια συζητηση ειχαμε κανει με την iristella και απλα ειπαμε να κανουμε καμια ερωτηση και στο thread,οτι θα φταναμε εκει που φτασαμε δεν το περιμενε κανεις!!! Παντως οτι ειμαι τυπος που γραφει τις αποψεις του/ερωτησεις...ΕΙΜΑΙ!!! Και ξερω οτι το χεις παρατηρησει....:himitsu::hiding_something:
Μάι 31 2008 17:23
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Puck ftw!!!Αυτες οι εικονες λεγανε πολυ παντως....(ελπιζω να τις ειδες γιατι μερικες ηταν πολυ αστειες!!)...:)
Μάι 31 2008 17:21
Φωτογραφία

Zoro → BarbasSs

Νice,Long Live E.K.M.E.K. λοιπον!!!!
Μάι 31 2008 17:19
Φωτογραφία

Sunabouzu → Zoro

:nod2:Zoro-kun, προσκυνω!:nod2: χτες του αλλαξες τα πρεκια, του Death Note οι Mods τα παιξαν παντα ετσι:hahaha::hahaha::hahaha:
Μάι 31 2008 10:26
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Puck!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Μάι 31 2008 09:15
Φωτογραφία

BarbasSs → Zoro

ειναι και o Lieutenant της παραταξης ο HeLiRaiDeR....
Μάι 31 2008 07:24
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Τσεκαρε στο Berserk Group εκανα ανανεωσεις!!! Τα λεμε!!
Μάι 31 2008 03:52
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Τσεκαρε στο Berserk Group εκανα ανανεωσεις!!!
Μάι 31 2008 03:51
Φωτογραφία

Zoro → JoHnAroC

Ο κοσμος των ονειρων του [URL="http://img61.imageshack.us/img61/262/pandatv1.jpg"]Γιανναρου[/URL]!! Kαποια μερα θα ειναι πραγματικοτητα!! (U like??)
Μάι 31 2008 01:55
Φωτογραφία

Zoro → Korkofilaki

Το videaki με τον Jackie τα σπασε!!!! Λυθηκα στα γελια!! (τελικα δεν εγινε στην ταινια City Hunter αυτο ε??παρωδια ειναι??ή κανονικα,κομματι της ταινιας??)
Μάι 31 2008 01:45
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

εχω δει το 1 και το 2+εχω ετοιμα τα SAC..χρονο θελω να τα δω:bleh: Αλλα δεν καταλαβα,οταν αλλαζε σωμα η major,μπορουσε να μεταφερει και την "ψυχη" στο αλλο σωμα δλδ??(καπως κουφο μου ακουγεται αυτο)... Εγω το ειχα πιασει σαν να ειναι το συνολο των αναμνησεων/λετουργιων και αυτα μετεφερνε...αρα ουσιαστικα στο νεο σωμα πηγαιναν οι αναμνησεις της,που κατα καποιον τροπο ειναι και το "ειναι" της... αν δεν ειναι ετσι,enlighten me στο τι μετερφερνε στο σωμα(ψυχη??)και πως...(οπως θες,και με pm...οποτε μπορεις..)
Μάι 31 2008 01:02
Φωτογραφία

Zoro → BarbasSs

και τα συνολικα μελη???2 τελικα??:hmmm:
Μάι 31 2008 00:53
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Μα στο gits το ghost δεν ειχε να κανει με το εσωτερικο των cyborgs?? Ειχε να κανει με την τεχνολογια απ οσο ειχα πιασει(βεβαια εδω που τα λεμε παντα το χα απορια..) ..δλδ καμια σχεση με την ψυχη,το φαντασμα του ανθρωπινου σωματος ...το ghost ηταν κατι σαν η μνημη,το συνολο των κυκλοματων του cyborg που του επετρεπε να αλληλεπιδρα με τον τεχνολογικο κοσμο,η ψηφιακη ταυτοτητα(να συνδεεται με το νετ,να του τροποποιουν την μνημη κλπ)... Δλδ νομιζα οτι το ghost εναι κατι "man-made" και ειναι λογικο να μην σχετιζεται με θεους(κατι σαν η "εικονα" που απεμενε στο Matrix απο αυτους που εμπεναν μεσα,ξερεις,που ηταν διαφορετικοι με τους εξωτερικους τους εαυτους,χωρις βησματα κλπ..αυτο νομιζα ειναι το ghost) Αν δεν θελει πολυ μεγαλη εξηγηση δεν με φωτιζεις λιγο(εφ οσων ειναι λαθος αυτα που εγραψα βεβαια)??ή δωσε κανα link αν εχεις αλλα να μην ειναι πολυ θεωρια..μια σουμα θα θελα(βαριεμαι να διαβασω λιγο τωρα:bleh:)
Μάι 31 2008 00:17
Φωτογραφία

BarbasSs → Zoro

οπως λεω και στο sig... E.K.M.E.K.:Επιτροπη Κανιβαλισμου και μοναδα καταστροφων του anime//gr... XEX ειναι κατι που σκαρωσαμε με τον Me Loves Neliel.... κατι σαν νεολαια του ΚΕΗΚ...
Μάι 31 2008 00:17
Φωτογραφία

Zoro → BarbasSs

Btw το E.K.M.E.K. τι ειναι?? Καμια σχεση με το Κ.Ε.Η.Κ.?? Αντε οποτε μπορεις βαλε εικονα στο trivia:)
Μάι 30 2008 23:39