Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

ouf!!! το εβγαλα...Και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να μην σου δωσω credit....Ευχαριστω για την βοηθεια και ελπιζω να διασκεδασεις και με αυτο το poll...
Jun 02 2008 19:05
Photo

kazmir → Zoro

Χεεχ thanks για το καλωσόρισμα... Μου λείψατε ρεμάλια :P
Jun 02 2008 18:22
Photo

Zoro → GkLoc

Τα σπαει η υπογραφη σου!! Ελπιζω να την κρατησεις!!!Zoro ftw!!
Jun 02 2008 17:19
Photo

Zoro → iristella

Παλι καλα που εχω εσενα να ελαφρυνεις το κλιμα!!!:hihi2:(γιατι βραζω λιγο,εβαλα αυγο πανω απο το μετωπο και φτιαχτηκε!!:ill2:) Να σου στειλω pm με το πως φτιαχεις πολλ??
Jun 02 2008 17:07
Photo

iristella → Zoro

τι παραπονιεσαι που συζητανε για σενα αντι για την Misa στο thread???Εχεις μεγαλη ζητηση και γινεται συζητηση γυρω απο τ ονομα σου.....XDDDD Εdit: Στειλε
Jun 02 2008 16:50
Photo

Zoro → Gaia

Το χω το χω:wooi2: (εμ μα δεν μπαινει και κανενας φαν παροτι ειμαστε πλειοψηφια!!εχουν μαζευτει αγελη οι haters και κανουν κυρηγμα....)
Jun 02 2008 16:31
Photo

Gaia → Zoro

Zoro, και ξανα κανεις θραυση στα threads....:hahaha::hahaha:
Jun 02 2008 16:26
Photo

Zoro → usagi 19

Οχι,σοβαρα μιλωντας δεν ηταν μελετημενο,απλα εκεινη την στιγμη ετσι μου ρθε και το βαλα,δεν φανταζομουν οτι θα δημιουργουσε τοσα προβληματα(μαλλον θα συμβουλευτο εσενα την αλλη φορα!!:hihi2:) Και επισης εξηγησα οτι δεν εχει σχεση αν ηταν σημαντικη για την πλοκη ή οχι... Τελος,αν την μισεις δεν εξυπακουεται οτι δεν την θες και στην σειρα??(κι εγω οταν μισω καποιον χαρακτηρα και δεν ειναι σημαντικος για την πλοκη ευχομαι να μην ηταν μεσα πολλες φορες).. Αν δημιουργει τοσο πολυ προβλημα,ισως πω σε mod να το αλλαξει(αν και δεν ξερω αν γινεται πια)....
Jun 02 2008 16:12
Photo

usagi 19 → Zoro

Δε μου λες κυρ Zoro (τώραπου σε βρήκα μόνο σου θα νιώσεις την οργή μου:hahaha:) γιατί έβαλες αυτό το οχί καλυτερα να μην ήταν στη σειρα...είναι πολυ βαρύ και παραπλανεί εχω να πω! κανονικά θα ήταν πιο ωραιο να είναι Ναι τη βρηκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα Οχι τη βρήκα σπαστκή και χαζοβίολα τοτε θα γινόταν σωστος ανταγωνισμος γιατι παρατίθενται παρόμοια πράγματα.... και αυτο το δε με απασχολει τι ηταν ??αμα δεν τον απασχολεί τον άλλο δε ψηφίζει! εχουμε χάσει ψηφους με αυτό:nanana: γιατί δε με απασχολέι συμώνει είναι αδιαφορη... Νομιζω οτι η ψηφοφορία σου ήταν καλα μελετημενη!:orly: είσαι αδίστακτος τελικά....:hahaha:
Jun 02 2008 15:19
Photo

Zoro → kazmir

Το φανταστηκα,μιας και ειχες βαλει την αλλη ιταλικη,το L'abero degli Zoccoli(ή οπως λεγοταν xD) και κιωλας αυτη ειναι και πολυ πιο γνωστη...anyway,καλως σε βρηκαμε κι εσενα,αποτοξινομενε!!
Jun 02 2008 14:42
Photo

lordofblues → Zoro

Ζορο εχω μια δουλιτσα θα γυρισω σε κανα 2 ωρο και θα postaro μετα. Μεχρι τοτε ανοιξα ενα καινουριο thread με θεμα ηρωες με μπερτα. Πιστευω θα σε αρεσει.
Jun 02 2008 14:24
Photo

kith → Zoro

μπα στο διαβατηριο λεει TOM μιας και ειμαι αλοδαπως χαχααχ ισως και να σκεφτο να το αλαξω Rofl no....
Jun 02 2008 14:16
Photo

iristella → Zoro

Εννοια σου και ετοιμαζω αντεπιθεση...Πραξικοπημα για την ακριβεια XD
Jun 02 2008 14:14
Photo

Zoro → kith

Nice,εχει και ιστορια αυτο το ονομα δλδ...ισως ηρθε η ωρα να αλλαξεις ονομα και στην ταυτοτητα σου!!(ή σε λενε κι εκει ετσι??:lol:)
Jun 02 2008 14:14
Photo

Zoro → iristella

Μην ψαχνεις λογικη στους αντρες!! (αν και εμεις το ιδιο λεμε για τις γυναικες!!) Δλδ να υποθεσω οτι θα σε δω κι αλλο στην συζητηση?? μαλλον ναι γιατι,μην ξεχναμε 21>13:lol::hihi2: (σε πειραζω!)
Jun 02 2008 14:13