Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → Zoro

Χμμμ. Αρα να ετοιμασω κατι σε Tomb Raider μιας κ εχει την περιπετεια κ τον τσαμπουκα μεσα της
Jun 24 2008 23:08
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Η iri τι θεση εχει?? Αν εννοεις αυτο ειναι η αρχαιολογος μας!!^^
Jun 24 2008 23:00
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Yoshi !!! Βασισου πανω μου. Ολα θα ειναι στην εντελεια. Τι θεση ειπαμε εχει στο καραβι (με τοσες αλλαγες μπερδευτικα);; Για να φτιaξω αναλογο ντεκορ. Βασικα εψαχνα αν υπαρχει στο πληρωμα αλλος 24ρης, συντομα 25ρης
Jun 24 2008 22:47
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Τα γενεθλια της iri?? OMG τωρα το δα...να τις ετοιμασουμε παρτι εκπληξη στο πλοιο!!! Master Deck Boy,περιττο να πω οτι 27 Ιουνιου το πλοιο θα τυφλωνει απο την λαμψη του....αν χρειαστεις κι εγω θα.....φωναξω τον βοηθο μου να σε βοηθησει!!xD Btw,δεν εισαι ο μονος 24ρης,υπαρχει και ενα αλλο παιδι,ο Cassiel,απλα τον βλεπουμε στο thread μονο και οχι στο group,αρα μην ανυσηχεις...κι αλλα πειραματοζωα για τον doctora!!:hihi2:
Jun 24 2008 22:40
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Ειχα περιεργια να δω ποιος ειναι ο καπετανιος μας.Λυπαμαι που στο λεω αλλα οσο φανταστικος-καταπληκτικος-υπεροχος εισαι με τα κατανα τοσο ασχετος εισαι απο navigation.Τι θες να πεις λεγοντας υποπτοι;; Εμεις ειμαστε αθωοι σαν μωρα. Ε μα καθαριζοντας το πλοιο μονος μου ειπα να το κανω επισημο το ποστο.Ασε κ τωρα πρεπει να καθαρισω το deck μιας κ πλησιαζουν τα γενεθλεια της iri. Ναι.Μολις γυρισα σημερα απο την σχολη το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να δω το τελευταιο επεισοδιο.
Jun 24 2008 22:29
Photo

Zoro → iristella

Χαιρομαι που σ'αρεσε γιατι μου πηρε περιπου 30-45 λεπτα να το κανω+μερικες εικονες τις εφτιαξα εγω,μιας και δεν υπηρχαν.... Τελικα οταν ξαναδιαβασα την ιστορια οντως ταιριαξαν καλα με τα λογια οι εικονες!!! {και πιστευω εισαι συμφωνη με τις τελευταιες 2 προτασεις ε??:hehehe:} Παντως ολως παραξενως στο group δεν φοβασαι να δειξεις και την...εχεμ εχεμ...dark side σου??πως κι ετσι?? Να υποθεσω οτι ειναι λογω του οτι ολοι ειναι παραξενοι εκει??:hihi2: Και τελος,καλα τα λεει ο ichi απο κατω,for every problem ask zoro!!:Blissfull:
Jun 24 2008 22:26
Photo

Zoro → Umi no Ossan

αχα αχα....κατασκοπεια βλεπω!!! Μην ανυσηχεις...παρ οτι εσυ και η ομαδα iri+ori+sere+frank-enstein τελευταια ειστε λιγακι υποπτοι,δεν νομιζω να κινδυνευουμε απο ανταρσια....we re all nakamas!!!(baka is he who beleives it:hehehe:) Το πα για να ξαναφερω πισω των καπετανιο μας που εχουμε βδομαδες να τον δουμε και καθεται πισω απο ενα βουνο πιατα και ποτα....ξερεις,για να τον βγαλω εξω!! Αλλα δεν παιρνει απο λογια νομιζω!!!Αντε να μ'ακουσει!! Επισης,κι εγω με τα κατασκοπικα μου μεσα ειδα οτι ειπες οτι αν ηταν σε μενα θα φταναμε στην κοκκινη γραμμη σε 20 χρονια!!! This is the trust you have to your master swordsman??? Παω να οδηγησω το πλοιο μονος μου να σας δειξω ποσο ευκολο ειναι να φτασεις εκει!! {good luck making circles forever!!xD} Χεχε,παντως το ονομα κατω απο το user name σου παει πολυ...αυτοπροαγωγηθηκες απο μουτσος βλεπω,αλλα τ'αξιζεις...ο αλλος ο τεμπελαρος μας παρατησε και αφησε ολη την δουλεια σε σενα!!! Αρα δικαιως πηρες την προαγωγη σου!! Τελος,OP τα χεις δει ολα μεχρι το τελευταιο ep??
Jun 24 2008 22:22
Photo

iristella → Zoro

Απαιχτο το ποστ στο OP group!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχααχα
Jun 24 2008 22:05
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Zoro με πληγωνεις...Διαβασα οτι φοβασαι ανταρσια απο τους μουτσους.Σου εδωσα εγω τετοια δειγματα;;; Εγω που προσπαθω να ειναι ολα στη τριχα;;;(γιατι δεν ειμαστε κ πολυ κ ο αλλος μας ο μουτσος εχει εξαφανιστει).
Jun 24 2008 22:02
Photo

Zoro → iristella

Δεν ηταν προφορικη εξεταση??(το λεγα επειδη σε μενα στις προφορικες το ξερεις αμεσως αν περασες ή αν οχι...οπως κι αν ειναι ευχομαι να πηγε καλα^^) Χεχε παντως κι εγω πτωμα ειμαι τωρα,εγκεφαλος στο 50%...οτι πρεπει για op talk!! Και απο την μια καλυτερα που εχω ξανα την αλλη βδομαδα,θα κοιμηθω περισσοτερο αυτη την φορα... Ναι ασε,εγω συχναζα πολυ στο movies forum και απο κει μου αφαιρεθηκαν,ενω εσυ με το vampire knight/naruto κλπ σωθηκες... Χεχε μην ανυσηχεις,ban δεν τρως μεχρι να ειναι 100% σιγουρο οτι εισαι τοσο επικινδυνη(αλλα τοτε θα ναι πολυ αργα:hehehe:) Παω να δω λιγο το DN/OP thread να δω τι επαξε...αν μπορεσω και αντεξω,ισως απαντησω και στο 1ο!!
Jun 24 2008 19:25
Photo

iristella → Zoro

Εγω δεν ειδα μεγαλη διαφορα στα δικα μου.... Ισως επειδη ουτως η αλλως μιλαγα για anime manga Και οχι στα community....... Πλακα πλακα οντως σε πεθαναν εσενα... Kαι δεν βρισκω και Posts σου στο black Hole... Τουλαχιστον τα σκηνικα που μου ελεγες...... (Μυριζομαι συνωμοσια) Τελικα και εγω το ελυσα το προβλημα. Μου εμφανισε τους ορους και εκανα submit.Αλλα για μια στιγμη λεω "παει με κανανε ban αυτο ητανε. Προεβλεψαν σε τι θα εξελιχθω και ειπαν να με προλαβουν οσο ειναι νωρις XDDDD"...... Για το μαθημα ελπιζω να περασα. Απλα οταν τελικα εξεταστικα ημουν τοσο χωμα που ο εγκεφαλος μου πραγματικα was fried.....Ως αποτελεσμα κανα δυο γελοια πραγματακια δεν τα απαντησα....και μετα που τα θυμηθηκα τραβαγα τα μαλλια μου,,,
Jun 24 2008 18:08
Photo

Zoro → Elo

5-6 χρονια OP?? Πολυ καμενος βλεπω:P Δεν το περιμενα...εγω απο τον προηγουμενο νοεμβριο περιπου ξεκινησα op και ανιμε..πριν μονο απο tv εβλεπα...παντως καλυτερα απο την μια γιατι το water 7 δεν θα αντεχα 2 χρονια μεχρι να τελειωσει...ετσι το πηρα ολο ετοιμο τουλαχιστον...
Jun 24 2008 17:29
Photo

ichigo13 → Zoro

Οκ ρε το έφτιαξα thanks! Βασικά αυτό θα πρέπει να έγινε γιαλτι ανανέωσαν τον επεξεργαστή κειμένου!
Jun 24 2008 17:11
Photo

Zoro → iristella

Μου το πε και ο ichi το θεμα με τα posts..δοκιμασα και απλα με εβαλε να διαβασω τους ορους του site και να τους αποδεχτω ξανα...πατησα submit και ξαναειμαι ΟΚ...εσενα δεν σου εμφανισε τους ορους??
Jun 24 2008 17:07
Photo

Zoro → ichigo13

Μου το πε και η iristella..δοκιμασα και απλα με εβαλε να διαβασω τους ορους του site και να τους αποδεχτω ξανα...πατησα submit και ξαναειμαι ΟΚ...εσενα δεν σου εμφανισε τους ορους??
Jun 24 2008 17:07