Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Zoro
που καλε??????Παω να δω...Αν λες τα ασπρα γραμματα τα ειδα....... Οχι που θα μου ξεφευγαν.......Pervert!!!!!!!!!!!!!κολλησες κι εσυ...... Nα δω η σειρα μου ποτε θα ερθει και δεν σας βλεπω καλα αγορια και κοριτσια τοτε......
Ιούν 25 2008 03:43
Zoro → iristella
Btw,ας μην το πω στην ori,αλλα στο μηνυμα που λες οτι δεν σε προστατευσα εχει κρυφο μυνημα...I hope kira-sama noticed it!!!:hehehe:
Α,ξεχασα ο Ace ειναι........ωραιος:hehe:...απιστευτο,εσυ να μην θες ν'ακουσεις σποιλερ....μετρησες την πιεση σου??
Ιούν 25 2008 03:40
iristella → Zoro
χεχε καλο αυτο....τουλαχιστον αν δεν τα πιανει η ori δεν τα πιανουν και οι shinigami......
Δεν μπορω κι εγω να βλεπω αnime με πιεση....Θελω τον χρονο μου....το καλοκαιρι εχει οντως να γινει μαραθωνιος.....Εχω βγαλει και προγραμμα...
Ιούν 25 2008 03:05
Zoro → iristella
Ναι αν θυμαμαι καλα στο 2ο εμφανιζεται,αλλα ειναι η αρχη και μοιζει πολυ παλικαρος και σοβαρος,οπως νομιζε η ori στην αρχη...ενω τελικα cool ναι αλλα καμια σχεση με σοβαροςXD
(αν και συγκριτικα με τους αλλους ειναι ο πιο νορμαλ)
Ναι,καλο ειναι να το δεις με ηρεμια..κι εγω γι αυτο δεν βλεπω ανιμε αυτη την περιοδο(+εχω να μπω στο forum)..θελω να ξεμπερδευω με τις εξετασεις...
Παντως θα δεις οτι κι ας ειναι 358 επεισοδια μεχρι τωρα,κι ας προβλεπονται τουλαχιστον αλλα τοσα,απο ενα σημειο και μετα θα θες να μαθεις περισσοτερα και περισσοτερα για τον κοσμο...γιατι πολλα πραγματα ακομη και σε μας ειναι ακομη κενα...358 επεισοδια και δεν φανταζεσαι ποσους κακους εχουν ακομη να νικησουν,ποσα ατομα να επισκεφτουν,περιπετειες,πλακες κλπ...ουτε ακριβως στην μεση δεν ειμαστε....ο κοσμος ειναι πολυ βαθυς...μαλιστα οταν εχεις οσα επεισοδια θες θα ναι ωραιο σε μερικα αρκ...ας πουμε τωρα να τα βλεπω 1 τη βδομαδα βαριεμαι και καθομαι και συγκεντρωνω 3-4 πριν τα δω...(βασικα φταει και το αρκ αυτη την περιοδο που ειναι καλο αλλα οχι οσο τα προηγουμενα..)
Αχχχ,να ναι καλα η κωδιοποιημενη ομιλια...ουτε η ori δεν τα πιασε!!
Ιούν 25 2008 02:59
iristella → Zoro
φυσικα και το επιασα....δεν χρειαζεται να τα ρωτας αυτα....This is kira you re talking to....καπου εκει ειμαι και εγω,,,,,,, στο 2ο δεν εμφανιζεται ο zoro???? Τεσπα θελω να τα ξαναδω αλλη μια γιατι τα ειδα λιγο βιαστικα και θελω να παρω τον χρονο μου για να τα ευχαριστηθω.....
Ιούν 25 2008 02:49
Zoro → iristella
Ναι,καλοκαιρι μας περιμενει μαραθωνιος ανιμεXD...αντε να ρθει!!
Παντως τελικα που το σταματησες???Εκει που βρηκε τον Zoro??(3o-4o επεισοδιο??)
Θα δεις που πιο κει γινετε τελειο...ειδες η ori-chan πορωση!!
Επισης,ελπιζω να πιασες το μυνημα μου( [COLOR=White]με τα γραμματα[/COLOR] )στο group;)
Ιούν 25 2008 02:46
iristella → Zoro
Το απογευμα ειχε πεσει τρελο γελιο......XDDDDDDDDD Ημαστε αρκετα ατομα και επεσε χαβαλες....... Αντε αντε να το προχωρησω κι εγω το OP Να φτασω εκει που ειστε κι εσεις.....
Ιούν 25 2008 02:43
Zoro → iristella
Χεχε κι εμεις χαιρομαστε που εχουμε εσενα,δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται απο τοτε που ειπα να σου κρατησουν θεση γιατι ειχα βρει την τελεια αρχαιολογο!!(παλι καλα που ο gklopp,ο συντονιστης μας,συνηθως συμφωνει μαζι μου και ετσι εμεινε κενη η θεση!)
Και οπως σου χα πει,το group μας ειναι μοναδικο!!
(σκεψου οτι ειμαστε μονο 3 και και παλι το "κραταμε"...φαντασου οταν ειναι και οι αλλοι τρελοι εδωXDXD)
Ιούν 25 2008 02:36
iristella → Zoro
Συμφωνω συμφωνω...... Καλα πολυ πλακα ομως στο group..... καινουριο συκωτι εχω κανει με εσας......
Ιούν 25 2008 02:31
Zoro → iristella
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:[OMG τωρα το δα!!!Οντως με μπερδεψαν τα λογια της και δεν το σκεφτηκα...ειχα αρχισει να νομιζω οτι σε περασε στην πονηρια και υπονοουμενα,αλλα μαλλον αυτη ειναι η τακτικη σου..να το παιζεις "αδυναμη" αλλα μετα τα χες μελετησει ολα πισω....I bow again to you evilness:nod2::nod2:....και εδω αξιζει να πεις...
[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/1531/asplannedrd3lz9.jpg[/IMG]...συμφωνεις??XD]
Ιούν 25 2008 02:23
iristella → Zoro
Σου εκανα ηδη την προταση για να ξεκινησουμε το σχεδιο και επισημα στο Op group ([COLOR=white]R mode ηταν το συνθημα[/COLOR]).... αλλα μαλλον παρεξηγησες το ειδος του υπονουμενου με αυτα της Orion.,,,,,yare yare men...XDDDDDDDDDDD
Ιούν 25 2008 02:13
Zoro → iristella
Εννοειται...αυτη ειναι η πειρατικη ζωη(το ξερα οτι θα σ'αρεζεXD)...σ'ενα duel (το πε ακομη και ενας κακος στην σειρα)μεταξυ πειρατων δεν υπαρχει δικαιο και αδικο αν ο ενας εχει πιστολι και ο αλλος σπαθι πχ...υπαρχει νικησα ή εχασα...τπτ αλλο...
Αρα αν θες να κατακτησεις κι αυτον τον παραλληλο κοσμο(iristella magnus!!)...be my guest...αλλα προσεχε...αν και κλασικα ειμαι με το μερος σου εδω οπως ειδες οι πervs δεν μετριουνται...καμια σχεση με το DN!!!
(σχεδον μονοπωλεις το group πια,αρα ηδη το σχεδιο εχει τεθει σε εφαρμογη:hehehe:-->infiltration succesful!!)
Ιούν 25 2008 02:08
iristella → Zoro
Ολες ολες οι τσατσιες???? Γιατι τωρα με προκαλεις για (kira mode /on)...I wanna be the god of OP world και δεν συμμαζευεται
Ιούν 25 2008 02:03
Zoro → iristella
Χεχε μην ανυσηχεις,κι εγω οταν την πρωτοδιαβασα εκπληχτικα απο το αποτελεσαμ(βγηκε πιο καλη απ οσο περιμενα)και γελασα μεσα μου λιγο!!
Οντως αγγελουδι εισαι,αγγελουδι που βαζει τις ελαφρως κακες πραξεις μεσα σε παρενθεση,γραμμενες στ'ασπρα:hihi2:...αλλα οπως λες,στο op group λιγοι ειναι κανονικοι(εγω πρεπει να ειμαι ο πιο κανονικος απ ολους:hahaha:!!)αρα ολες οι "τσατσιες" επιτρεπονται...
Yo-Ho-Yo-Ho A Pirates Life for Me!!!
(εν το μεταξυ ειδα το DN thread και κλασικα rulares...με πλησιαζεις επικυνδινα...και σε εκτασεις ποστς και σε αριθμο ποστς...πρεπει να λαβω τα μετρα μου,Kira-samaXD...να δω ποτε θα προλαβω να απαντησω κι εκει!)
Ιούν 25 2008 01:35
iristella → Zoro
Οχι απλα μου αρεσε γελαγα μονη μου για κανα τεταρτο σαν το χαζο!XDDD Hταν απλα τελειο και οι εικονες ηταν φανταστικες.... Χαρα στο κουραγιο και την υπομονη σου! Για τις τελευταιες δυο προτασεις χμμ συμφωνω αν και υπαρχουν και εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα!!!
Καλα ναι ο Ichi σωστα το ειπε.... Πρεπει συντομα να παρεις προαγωγη στο forum και να γινεις τουλαχιστον mod. Oσο για την dark side μου που το βασιζεις αυτο???Εγω ειμαι ενας αγγελος. Μεχρι και ο serestrum το δηλωσε οτι εμενα και την Orion δεν μας πειραζει. Μου ζητησε και να τον παντρευτω κιολας.Οχι ενταξει αγριευω λιγο ειναι αληθεια......... Αλλα σε group πειρατων δεν ειμαι? Ολοι ειναι λιγο πιο αγριοι και τρελιαρηδες εκει..... ([COLOR=white]βασικα στο group του vampire knight χτες δαγκωσα μελος οποτε εκει ισως ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματαΧDDDDD[/COLOR])
Ιούν 24 2008 23:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται