Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Ελα κι εμενα δεν θα ναι ευκολη περιοδος με το διαβασμα και την ζεστη!!:(
[τουλαχιστον εχω καβατζωσει μερικα επεισοδια naruto για οταν δεν θα χω net!]
Θα μου λειψετε κι εσεις και ολο το τρελο group και φυσικα ο Captain GK και τα αστεια του/ψεματα!
Αλλα οπως και να παει,θα περασουν κι αυτες οι μερες!!
{το πως δεν ξερω!!:hahaha:}
Long-hana-kun GK,θα ξανακουσουμε συντομα,δεν ξεχναω κανεναν σας!!:bye::gn2:
Jul 17 2008 01:45
GkLoc → Zoro
Δεν ΚΑνει τιποτα Zoro,για σενα και μονο το εκανα!!:gotit:
Να Με Θυμασαι και εσυ!!:cry:
ΑΑΑΑΧ,What Im Going To Do Without MArimo???:nanteee:
AAAAX,What A Cruel World!!!!:sadist:
Jul 17 2008 01:07
Franklin → Zoro
Kι εγω χαιρομαι πολυ! Ηταν πολυ γλυκο το σεντονακι σου :*
edit: καλο διαβασμα και κουραγιοοοο!:smart:
Jul 17 2008 00:54
Zoro → Franklin
Aν και στα πα ηδη στο group,
Χρονια Πολλα και παλι!!:hbd:
Χαιρομαι που ημουν εδω αυτη την ημερα!!
Μια μερα αργοτερα να τα χες και θα ελειπα...ευτυχως που πηγαν ετσι τα πραγματα!!:riiight:
Jul 17 2008 00:52
Zoro → GkLoc
GK-kun,τωρα το δα!!!
Πραγματικα δεν το περιμενα,φοβερος οπως παντα!!:respect:
Θα θυμαμαι παντα το δωρο της τελευταιας ημερας απο τον Biggest Liar Ever,που τελικα ειπε την αληθεια!!:cry:
Να σαι καλα!!:blingeye2:
Jul 17 2008 00:46
GkLoc → Zoro
Zoro,Το Δωρακι Που Ηθελες,Its Done!!!!
I Would Never Let You Down!!!!
Jul 17 2008 00:20
endless_inspiration → Zoro
καλα δεν με εχεις γνωρισει και πολυ καιρο.......
xpppppppppppppp
Jul 16 2008 23:24
tsintori → Zoro
Λοιπόν λέω μόλις τελειώσω το death note να καθήσω να διαβάσω τη γράφατε μέσα.
Α πάντως στο επεισόδιο που είδα μου την έσπασε απίστευτα η Misa. Τέσπα τα λέμε μετά, θα ξαναμπώ για να δω τις γνωστές καφρίλες του group. See you later nakama.
Jul 16 2008 21:34
Zoro → tsintori
Ρε δεν το ανοιξες το post να δεις τι γραφει,γι αυτο!!
Δεν αντιλεγω οτι αν στο μελλον βρω την ορεξη ισως απαντησω,αλλα για την ωρα....μακρια!!
Δεν μπορω αλλο!!:nanana:
Kαλυτερα να φυλαω το Death Note thread για την ωρα μιας και η iri απεδειξε οτι η misa hater μερια της ειναι πιο δυνατη απο την misa fan μερια μου....damn:if:[the force is strong in her!]
Που θα παει ομως,θα μας δεις συντομα και σε αλλες διαμαχες,δεν τελειωνουμε ετσι εμεις!!:wis:
Jul 16 2008 21:27
tsintori → Zoro
Kαλέ ρε Zoro παραδίδεις έτσι τα όπλα; This is not like you. Περιμένω να δω το comeback σου.
Jul 16 2008 21:20
Zoro → tsintori
[πεταγομαι mode on:kill4u:]
Οχι βασικα εμενα[και υποθετω μπορω να πω εμας]μου αρεσουν οι καλες συζητησεις που γινονται αναλυτηκα και με λεπτομεριες...
Σαν συνολο παντα απανταω σε καθετι που δεν συμφωνω αλλα με την iri σημερα τις "εφαγα" λιγο και ειπα να τα παρατησω...
Τις το χαριζω το thread λοιπον γιατι το κερδισε με την αξια της....αλλα το death note thread ειναι δικο μου....:hehehe:
[για την ωρα δλδ:sigh2:εχω την εντυπωση οτι προετοιμαζεται πραξικοπημα!]
Jul 16 2008 21:16
Zoro → Korkofilaki
Xεχε ωραια χαιρομαι που παρακολουθεις την σειρα κι εσυ!!
{ναι,luffy is goku!!}
Οταν την προχωρησεις αρκετα πιο κει γινεται πολυ ωραια....κυριως απο το 80-90 και μετα...βεβαια και προς το 30 ειναι πολυ καλη απο πλευρα ιστοριας...
Dragonball ναι ωραιος και ο gohan απλως μου φανηκε οτι δεν αξιοποιηθηκε πληρως σαν χαρακτηρας(οπως και ο Vegeta:if:)....ενω ο Goku μου φανηκε πιο ολοκληρωμενος τυπος....αλλιως πιστευω θα ειχα προτιμησει Vegeta..
Το site που μου δωσες το ξερω,εχω δει μερικα videakia αλλα θα το δω αλλη στιγμη το δικο σου[χμμ,να δω τι θα μας κανει παλι ο vegeta!XD]
Αυτα λοιπον,αν θελησεις ποτε να ρωτησεις τπτ περι one piece μην δυστασεις,ελα ρωτα με....ειμαι αρκετα εξπερ στο να απανταω ερωτησεις και να βρισκω links...και βασικα οχι μονο εκει...
[ψωνιο mode off:P]
Τα λεμε λοιπον,καλη συνεχεια απο μενα^^
Jul 16 2008 21:11
Korkofilaki → Zoro
(Thx για το comment :3) Μην ανησυχεις... εχω ασχοληθει και με One Piece. Απλως πιο "χαλαρα", ξερω τα βασικα της σειρας και εχω δει και τα πρωτα επεισοδια/κεφαλαια. Σιγα σιγα την προχωραω κι αυτη τη σειρα :) πιο πολυ χρονο να εβρισκα και θα σου ελεγα εγω τι ειχε να γινει. Κι αλλα δυο πραγματακια: α) Ναι, ο Luffy ειναι πρακτικα κλωνος του Goku XD και Β) Αγαπημενος μου DBZ χαρακτηρας ειναι ο Gohan βασικα (μου μοιαζει στον χαρακτηρα), αλλα εβαλα τον Vegeta για avi επειδη ειχε πλακα (παρεμπιπτοντως προερχεται απο αυτο το φλασακι αν ενδιαφερεσαι: [url=http://www.newgrounds.com/portal/view/237699]DucktaleZ 3[/url])
Jul 16 2008 21:02
Zoro → tsintori
oi tsintori,οτι ειπε η iri απο κατω,μονο βγαλε το "λιγο",βαλε "παρα πολυ" και εισαι OK!
XDXD
Jul 16 2008 19:18
Zoro → endless_inspiration
Χαχαχα μην χασει κι ο GK!!
Btw endless καλο παιδι,εγκρινω κι εγω!!!XDXD
Jul 16 2008 19:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed