Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → 4rtemis

Οhayo!! Δεν την ειδα την εικονα ακομη,τρεχω τωρα!!^^ Χαιρομαι που τελικα μου κανες το χατηρι...μιας και εχω αδυναμια στο θεμα!! Το εκτιμω πολυ....απο δω και περα παντα οτι χρειαστεις,αν μπορω να βοηθησω,summon Zoro-kun!! At your service!!;)
Jul 26 2008 18:12
Photo

Zoro → Emmanouela

Ohayo Emmanuela-chaaaannn!!!:hi: Συγγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα αλλα αν ειδες το μυνημα που ειχα αφησει στο προφιλ μου,δεν ειχα ιντερνετ για μια περιοδο περιπου 10 ημερων και κιωλας ειχα και εξετασεις!! Τωρα ξεμπερδεψα ευτυχως και επεστρεψα δρυμιτεροτατος στο forum,αν και θα λειψω ξανα σε μια βδομαδα περιπου!! Τεσπα,σ'ευχαριστω παρα πολυ για το link σου,χαιρομαι πολυ που καθισες και μου το βρηκες αν και....χεχε οντως την εχω δει εδω και αρκετο καιρο!:P Παρ ολα αυτα μην πτωεισαι,η σκεψη ειναι που μετραει για μενα παντα,σε ολες τις περιπτωσεις!!:wooi2: Το οτι καθισες και μου την εψαξες με τιμα πολυ!Χαιρομαι που με σκεφτηκες κι εμενα!^^ Αρα μην ανυσηχεις,χαρηκα πολυ για την πραξη σου και παντα οπως ειπα,οτι θες ελα ζητα το σε μενα!!! Btw η 3η ταινια,εκανα και review στο thread,ηταν η χειροτερη των 3ων για μενα!! Στις αλλες 2 βρηκα θετικα σημεια συγκριτικα με το ανιμε,αλλα σ'αυτη μονο ο L αξιζε! Εσυ την ειδες τελικα?? Τι αλλες 2?? Αν ναι,πως σου φανηκαν?? Τεσπα,και τελος....χεχε sorry αν γινομαι ενοχλητικος αλλα....με το one piece τι εγινες?? Το ξεκινησες?? Απλα απο περιεργεια ρωταω,οπως παντα:nanana:...αν δεν προλαβαινεις,εχεις αλλες ασχολιες/ανιμε εννοειται οτι δεν με πειραζει! Αυτα,εσυ θα πας πουθενα διακοπες αυτη την περιοδο?? Αν ναι καλα να περασεις!! Ευχομαι να σε δω καθολου αυτες τις μερες!! Τα λεμε λοιπον,ΒΒ!!:byejg9:
Jul 26 2008 15:41
Photo

iristella → Zoro

Οι εχεις ωρα? Μου εσπασε το ρολοι μου.......
Jul 26 2008 15:40
Photo

GkLoc → Zoro

Οi Newbie,Problem Being A Slave???
Jul 26 2008 02:01
Photo

tsintori → Zoro

Έλα ρε μεγάλε. Τι γίνεσαι; Η yoga και ο διαλογισμός πως πήγε; Πέρα απ' την πλάκα πως έγραψες στα μαθήματα. See you later nakama!!!!!
Jul 25 2008 23:46
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Zoro ακουω κ Zoro δεν βλεπω.....
Jul 25 2008 22:45
Photo

iristella → Zoro

Καλα εισαι πολυ Marimo τελικα....... Αν γυριστει το Op σε ταινια εσενα πρεπει να βαλουν για Zoro στανταρ :hahaha::hahaha::hahaha:....... Εμαθα και τα υπολοιπα και ζηλευω πολυ τωρα... Αντε ελπιζω να σε προλαβω καθολου σημερα (αν επιβιωσω).
Jul 25 2008 16:04
Photo

GkLoc → Zoro

ZOROOOOROORORORO YOU ARE BAAAAAAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 BANZAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Jul 25 2008 14:50
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Φιλαρακι το Berserk ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ !!!!! Ελα με το καλο γιατι εχω κατι ερωτησουλες κ δεν μπορω να περιμενω να το δω ολο......
Jul 25 2008 00:50
Photo

GkLoc → Zoro

Oi Marimo,Για να μην παρεξηγηθεις μετα, Εχω Βαλει Avatar k Signature Zoro,[B]Οχι[/B] για να σου παρω την θεση,Το τονιζω αυτο!!! επισης, Εχει πεσει απιστευτη Νεκρα Στο Forum,Αφου να φανταστεις,Χθες κατα τις 5.30 Το Πρωι,Ημου ο Μοναδικος Στο Forum,Ολομοναχος!!! Επισης, Αρχισα Death Note,και εχω ΤρισοΠορωθει,Πιστευω ειναι το καλυτερο Anime Ever,και θα το τελειωσο πριν να ερθεις Σιγουρα!!! Επισης Light FTW!!!(Δεν πολυσυμπαθω τον L)και επισης ουτα και η Misa δεν Με Πολυενοχλει,Μια Χαρα ειναι,Και ειναι και πολλυ Kawaii!! Αυτα Marimo,επισης την κοπανησε και Ο Ichigo,και δεν υπαρχει καθολου συζητηση και στο Thread t One piece αλλα και Στο Group,οποτε το Forum θα το βρεις ετσι οπως ηταν μαλλον!! Σε Περιμενουνε Zoro-Kun!!! Yosh,GK Zoropp has finished his reports,Waiting for your return now!!!
Jul 20 2008 20:29
Photo

4rtemis → Zoro

Γεια ! αν πασ στο groop death note L fans θα βρεις μια φωτογραφια L + Misa :wooi2: <3 !
Jul 18 2008 20:12
Photo

Emmanouela → Zoro

[url=http://www.dramacrazy.net/japanese-movie/death-note-l-changes-the-world/death-note-l-changes-the-world/]Death Note: L Changes the World | Watch Death Note: L Changes the World Drama online[/url] για να μην ψαχνεις μονο εσυ για μενα!!! αυτη ειναι η τριτη ταινια του death note! ειναι χωρισμενη σε 6 parts και με το link που σου στελνω μπορεις να την δεις online! (αν δεν την εχεις δει δλδ...!) anw, αυτο ειναι κατι σαν ευχαριστω για τα οσα εχεις βρει για μενα!!!:byejg9:
Jul 18 2008 14:33
Photo

Zoro

[B]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM: [/B]Τις επομενες 7-10 μερες θα λειψω τελειως απο το net! Καλη συνεχεια σε ολους ευχομαι,σε αυτους που δουλευουν,εχουν εξετασεις ή ειναι διακοπες! Θα τα πουμε ξανα συντομα!:byejg9: [eri σ'ευχαριστω για το σχολιο απο κατω!παντα διακριτικη!:P]
Jul 17 2008 11:17
Photo

Erisadesu → Zoro

:puke::puke::puke::puke::puke::puke:pw pw eisai emetika glikanalos
Jul 17 2008 08:42
Photo

GkLoc → Zoro

Oυτε Και Εμεις Θα Σε Ξεxασουμε Ποτε Zoro!!! Θα Μας Λειψουν Πολλυ Τα SUPER-MEGA-POST Σου!!! Θα Μας λειψουν Πολλυ Οι Φοβερες ιστοριες σου με εικονες!!! Θα Μας Λειψει Πολλυ Το Πρασινο!!! Τα Λεμε Great Zoro-Kun!!!:cry::bye:
Jul 17 2008 01:49