Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Seirios → Zoro
φταιει που είμαι καλος εραστής..η αγαπη περνάει πρώτα απο το στομάχι,μετά απο το κρεβάτι και μετά απο το heal hurt!
Δεκ 01 2008 05:48
iristella → Zoro
Σου εύχομαι τα καλύτερα ^^.............Και με γειά τα καινούρια μυαλά..... Στην επόμενη αλλάγη να μας κεράσεις όλους σαλέπι για να το γιορτάσουμε....
Δεκ 01 2008 05:48
Seirios → Zoro
έπρεπε να με είχατε καταλάβει εξ αρχής!παίζω με τις καρδιες τον γυναικων!δεν πουλάω την ψήφο μου σε καμία γυναίκα...(εκτος από την ιριστελλα ανα δειαστείματα)αχαχα
καταραμένε τσίρε κατάσκοπε τησ μόνο!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
Δεκ 01 2008 05:29
Seirios → Zoro
ενώ εγώ μιλάω μέσα στην σοβαρότητα από ότι κατάλαβες...:)
όχι η ψήφος μου δεν θα πήγενε ποτέ υπερ ρει γιατί είμαι ρει χειτερ.....με τον τρίφτη δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτος ή άλλος.ποτέ δεν εμφάνισα μίσος προς το μέρος του...
heal hurt is serius bsns... xaxaxaxa
Δεκ 01 2008 05:15
Zoro → mono
Yeap,rei από δω και πέρα και μυαλά στα κάγκελα:drinks:
(κυριολεκτικά όμως xDD...a new alliance is born then xP)
Δεκ 01 2008 05:14
mono → Zoro
zoro kun παλι καλα εσυ εισαι πιστος στη φιλια μας...αστους να λενε οτι θελουνε,εμεις ξερουμε...
οποτε ξερεις ε? απο δω και περα u heal rei like theres nothing else to do in the world!
(αντε και καλα καινουρια μυαλα...τα παλια τα φαγε η μλκια:hahaha:)
Δεκ 01 2008 05:12
Seirios → Zoro
zoro kun...ο έρωτας είναι μεγάλο παιχνίδι..ακόμα και αν τα βρήκαμε η ζήλια με έχει τυφλώσει...πληγώθηκε η αντρική τιμή μου! δλδ μου λες ότι πήγες με την μόνο ,μόνο για μια ψήφο και μετά ξεμπέρδεψες?!ξεπέτα ήταν λοιπόν?
ο έρωτας οδήγεί στο μίσος,και το μίσος στην εκδίκιση!
αυτή την στιγμή νιόθωσαν ένα μικρό μικρό πληγομένο σκιουράκι μέσα στην ζούγκλα περιμένοντας κάποιο άγριο ζωο να έρθει να με κάνει το θύραμά του...πρέπει να το ξεπεράσω και να σταθώ στα πόδια μου! δεν θα γίνω το θήραμα κανενός!
Δεκ 01 2008 05:02
Zoro → iristella
It was a mistake I made and I apologised many times...I wanted to fix it if you gave me some time,but you just made it impossible...ok then,rei from now on...it was nice knowing you ^_^
Δεκ 01 2008 04:54
Seirios → Zoro
λυπάμαι ζόρο κουν.......αλλά αφού μπήκες ανάμεσα σε μένα και την μονο έχασα κάθε σκοπό στην ζωή μου...για αυτό και εγώ θα στραφώ στην ιριστελλα...
if she is a witch,i will become a warlock.
σε αντίθεση με εσένα,εμένα κάθε της επιθυμία είναι διαταγή! δεν χριάζομαι παρακάλια!γιατί εγώ όταν αγαπάω κάποιον θέλω να τον δω ευτηχισμένο,ενώ εσύ πρόδωσες τα τρυφερά της αισθήματα...και αυτό είναι ασυγχόρητο !
Δεκ 01 2008 04:33
iristella → Zoro
Επαγγελματική αλληλεγγυη 0 βλέπω....... Καλάααααααααααα................. Αυτά τα βλέπουν τα ayakashi........
Όταν θα σε κυνηγάει κανένα αφηνιασμένο Bake neko ( έχω ένα πρόχειρο) να δώ ποιος θα βρει τa Katachi, Μakoto, Kotowari Και θα σε ξελασπώσει......
Και να δω όταν θα δίνεις εξετάσεις βοτανολογία από ποια ανώτερη δυναμη θα ζητάς επιφοίτηση...... :nosey::nosey::nosey:
Δεκ 01 2008 04:13
Yunancy → Zoro
[B]ελλλλαααα πεσ για την ροζομαλλα,δεν αντεχω την αγωνια,δεν αντεχω να μην ξερω λολ
ειμαι κουτσομπολα!αφου να φανταστεισ σινεμα πηγαινω να δω μια ταινια μονο αν εχω μαθει απο πριν το τελοσ τησ,..δηλαδη αν πεθαινει καποιοσ κ.τ.λ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-kyaha.gif[/IMG]
τι ειδοσ ταινιων σου αρεσουν???[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG]
δεν προκειτε να το δω αν πεθαινουν ολοι οι πρωταγονιστεσ γιατι θα σκασω αο τη στεναχωρια μου λολ
μπα μην το λεσ..εγω δεν βλεπω καθολου κοριτσιστικα ανιμε...δεν μου αρεσουν τα χαζορομαντικα λολ..θελω μαχεσ,ψωφαω για δραση λολ
αληθεια λεσ?εγω τοσο καιρο νομιζα οτι τα κοριτσια πηγαιναν τη μισα και οχι τα αγορια,,..τα περισοτερα αγορια δεν την πηγαιναν γιατι ειναι χαζη...
λολ αντε ρε παρε καμια μαγκουρα γεροξουρα και παρατα μασ λολ
κοιτα παω για υπνο,θα σου απαντησω αυριο στο μυνημα....παω να ξεραθω σαν βοδι λολ[/B]
Δεκ 01 2008 03:44
Seirios → Zoro
σε καταλαβαίνω....καλύ τύχη με την ιριστ... εννοω με την άλλη που λες. χααχααχαχ
Δεκ 01 2008 03:34
Seirios → Zoro
ζόρο ή όπως αλιώς σε λένε...κάποια μέρα θα κοροιδέψει και εσένα όπως κοροόιδεψε και μένα...αλλά αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι....αυτή η ντροπή θα ξεπλυθεί με αίμα!
(το δικό της)...ε...εννο.ς το δικό σου!
i challenge you in a children's card game!
Δεκ 01 2008 03:28
Zoro → mono
Μα για σενα δουλεύω ουσιαστικά,να ζηλέψει να σου κολλάει ακόμη πιο πολύ(seirie-kun sry:nanana:...πάρε εσύ το μπαστούνι του House και εγώ τα σπαθιά του Zoro να μονομαχίσουμε κάποια στιγμή xD)...
Για τις ψήφους ναι,είπα ότι που και που θα σου κάνω κι εσένα το χατήρι μιας και heal/hurt is srs bsns >.< αλλά σήμερα δεν ήταν να ψηφίσω rei,απλώς έτυχε μέρα διπλής ψήφου και καταλαβαίνεις xP
Για την επόμενη ανανέωση θα δείξει...θα προηγηθούν σίγουρα άλλες προσφορές/απειλές από διάφορες πλευρές:tensai:
Για την ώρα πάντως χαίρομαι που το εκτίμισες:bath:
Άντε,θα τα πούμε σύντομα...σε εκκλησία:hihi2:
Δεκ 01 2008 03:15
mono → Zoro
καλε μην τα λες αυτα και σακουσει ο αλλος και ειναι και ζηλιαρης:nanana:...σαυτην την ανανεωση εδωσες κανα heal? παντως σευχαριστω zoro-kun:wooi2: για της ψηφους σου...ξερω οτι ενα συγκεκριμενο προσωπο σε εκβιαζει και μαλιστα εχει προσπαθησει με δολιους τροπους να μου κλεψει την πελατεια:wis: οποτε το εκτιμω ακομα περισσοτερο...
Δεκ 01 2008 03:09

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται