Community Status Updates
Shikamaru → Zoro
αν και το ξερα ηδη το photobucket δεν ειχα σκεφτει να ψαξω και τελικα βρηκα κατι λιγες εικονες πιο ωραιες βρηκα απ'το google γραφοντας fan art μπορει να ηταν σκορπια αλλα μου αρεσαν περισσοτερο,παντως σ'ευχαριστω με βοηθησες αρκετα
Dec 07 2008 11:21
Zoro → Yunancy
Δεν είναι απλά ταινίες με ζόμπι...είναι και αρκετά άγνωστες και για να τις έχεις δει από τώρα μου φάνηκε κάπως παράξενο/προχωρημένο:P
Λες δεν έχεις χρόνο για τπτ...και που φεύγει ο χρόνος σου αυτός δλδ για να χουμε λόγο?xP
Για την Misa τώρα....ναι ε?:oo:
Μπράβο μνήμη...δλδ,τώρα που μου τα πες θυμήθηκα κι εγώ τις σκηνές αυτές,αλλά πριν τις είχα ξεχάσει(και περηφανεύομαι ότι έχω καλή μνήμη σε τέτοια xP)...
...εύκολη λοιπόν η τύπισσα....και καλά να μ'αρέσει εμένα για εμφανείς λόγους...εσένα πως και σ'άρεσε?:P
Κρίμα για την Sayu λοιπόν...blame Kira :S (...misa was innocent xD)
Για τις ταινίες εγώ λέω δες τες,ολόκληρες όμως,και μετά έλα να μου ξαναπείς...οι ερμηνείες ήταν όντως κάκιστες,στο ξανάπα,αλλά αν τις αγνωήσεις και τις δεις για τις αλλαγές που έγιναν από την σειρά ίσως και να σ'αρέσουν...μερικές αλλαγές τις βρήκα ισάξια καλές με την σειρά,ενώ άλλες ακόμη και καλύτερες...ειδικά το τέλος της 2ης ταινίας,που το βρήκα καλύτερο απ αυτό του anime...επίσης υπάρχει και 3η ταινία αλλά αυτή ήταν στ αλήθεια πατάτα,καμία σχέση με το Death Note και είχε μόνο τον L και όχι Light,όποτε καταλαβαίνεις δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον...δες τις 2 πρώτες ταινίες λοιπόν λέω εγώ..πιθανώς να σ'αρέσει πιο πολύ το τέλος και σένα...σαν σύνολο βέβαια προτίμησα το anime δεν λέω,απλώς ήταν πιο καλές απ όσο διαφημίστηκαν,για μένα).
Χμμ λες εμένα αλλά ούτε και εσύ απάντησες στο pm μου:smokingg:
Δεν σε συμπαθώ πια και εγώ xD
Dec 07 2008 02:40
Zoro → Shikamaru
Κοίτα,το καλύτερο μέρος για τέτοια θεωρώ είναι το [URL="http://photobucket.com/images/shikamaru/shikamaru/"]photobucket[/URL],αν δεν το ξέρεις ήδη :)
Μετά βέβαια θέλει να ψάξεις google για διάφορα forums όπου ανεβάζουν τα fan arts τους κάποιοι..εκεί θεωρώ μπορείς να βρεις ακόμη καλύτερα έργα από το photobucket,αλλά το κακό είναι ότι συνήθως δεν είναι κατηγοριοποιημένα...δλδ βρίσκεις έργα για όλους τους χαρακτήρες και δεν ξέρεις αν θα βρεις shikamaru.
Εγώ λέω τσέκαρε αρκετές σελίδες από photobucket μπας και βρεις τπτ που σε ενδιαφέρει και αν όχι,googlare σε διάφορα fan art forums στο net...πχ γράψε naruto fan art forum ή τπτ τέτοια στο google.
Ελπίζω να σε βοήθησα,κι εγώ έτσι βρήκα τόσες καλές εικόνες από One Piece...αν δεν σε βοήθησα αρκετά,ρώτα καμιά iristella,είναι πιο ειδική από μένα σε narutardισμό και εικόνες:P
Dec 06 2008 21:30
Shikamaru → Zoro
sorry που ρωταω ρε συ zoro αλλα επειδη βλεπω οτι postαρεις αρκετα στο art gallery θελω να σε ρωτησω αν ξερεις κανα site με εικονες γιατι ψαχνω για εικονες του shikamaru και οπου εχω βρει ειναι λιγες και καθολου ωραιες.Αν ξες και δεν βαριεσαι απαντα μου ρε συ
Dec 06 2008 17:12
Yunancy → Zoro
[B]λολδεν σε πιανω,θεωρεισ τισ ταινιεσ με τα ζομπι προχωριμενεσ για την ηλικια μου?δεν ειμαι και κανα 5χρονο ξερεισ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/006.gif[/IMG]
τυχεροσ εισαι που τουλαχιστον προλαβαινεισ να δεισ και κανα ανιμε....
εγω ουτε χρονο για βιντεοπαιχνιδια δεν εχω...ουτε για ανιμε,για παραδειγμα το vampire knight το εχω αρχισει πριν 2 μηνεσ,και ακομα να το τελειωσω
λοιπον υπηρχαν 2 σκηνεσ στο death note....
η μια σκηνη ηταν η Μισα με μαυρα εσωρουχα και ζατιερεσ και ψηολχαιδευε τον Κιρα,αλλα μασ την εκοψε τη σκηνε
και η αλλη σκηνη ηταν οταν η ΜΙσα φορουσε τα ροζ τησ εσωρουχα και μπηκε με αυτα την ωρα που εργαζοτα με τουσ αλλουσ αστυνομικουσ ο Κιρα και εβαλε το δαχτυλο στο στομα τησ προκλιτικα και τον ρωτησε πονηρα"αποψε μονη μου θα κοιμηθω,να μην σε περιμενω"?
επισησ στην αρχη του κανει μονη τησ προτασει να ερθει και να κοιμηθει σπιτι τησ!!!λολπου μολισ την ειχε φιλησει...ασε πολλυ τσολη και πολλυ ευκολη η τυπισα.....
παντωσ μην κοιτασ που εμεισ οι ελληνεσ ειμαστε θερμοαιμοι..στο εξωτερικο ειναι ποιο ψυχροι σαν ατομα..οι γιαπωνεζοι εχουν ανακυριχτει οι χειροτεροι στο σεξ,καθωσ οι 7 στοσ 10 γιαπωνεζουσ κανουν σεξ 1 φορα το 6μηνο λολ
η αδερφη του Κιρα ηταν η αγαπημενη μου ρε γαμωτο και στεναχωρηθηκα πολλυ,αλλα φοβαμαιπωσ εμεινε ετσι για παντα γιατι η μανα τησ καθωστην εβγαζε βολτα κατι ειπε μωρε..."ετσι θα ειναι τα πραγματα απο εδω και οερα"η' κατι τετοιο και εσκασα ρε..ηταν θεααααααααααα!!!!!!
εχω ακουσει τα χειροτερα για την ταινια,....και ομωσ εσενα σου αρεσε?
δεν την εχω δει ακομα....παντωσ ειναι χαλια ο Κιρα και η Μισα,μα καλα τι ηλιθηοι?βαλανε την Μισα μελαχρινη?λολ
λολ τι βαρεθκεσ να απαντησεισ στο pm μου?λολ δεν σε συμπαθω πια μπουαχαχχαχαχχαχα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-pori-1.gif[/IMG][/B]
Dec 06 2008 03:57
Zoro → Yunancy
Δεν είναι οι ταινίες προχωρημένες...εσύ είσαι που τις είδες από τέτοια ηλικία:P
(αν και δεν ξέρω τι περιεχόμενο είχαν xD)
Για το RE4 είναι απλώς ότι αυτή την περίοδο βαριέμαι τρομερά vgs όπως είπα:nanana:...μόνο anime αυτό τον καιρό :3
(ταινίες ομοίως,τις έχω παρατήσει :P)
Tώρα,αν δεν είναι πολύ explicit για να το πεις με vm,πες μου με pm που είδες αυτή την επαφή που λεγες μεταξύ Light-Misa,γιατί νομίζω μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...πέρα από ένα επεισόδιο που θυμάμαι πήγε και κάθισε στα γονατά του απλά.:P
Η αδερφή του απ όσο θυμάμαι έπαθε σοκ από το όλο περιστατικό της απαγωγής και γι αυτό την είδαμε σε καροτσάκι...δεν νομίζω ότι έμεινε σωματικά ανάπηρη,αλλά απλώς εκείνη την στιγμή την είχαν βάλει εκεί.
Τώρα για το αν τρελάθηκε ή θεραπεύτηκε τελικά διάλεξε εσύ την εκδοχή που σε βολεύει μιας και δεν νομίζω να μας εξηγήθηκαν αρκετά στο anime(στις 2 live action ταινίες,που σου συνιστώ να δεις,πήγε αλλιώς ενώ η όλη ιστορία και το τέλος...και μου άρεσε πιο πολύ από το anime το τέλος...αν αγνωήσεις τις κάκιστες ερμηνείες κατά τ'άλλα πρόσφεραν ικανοποιητικές αλλαγές στην σειρά...ειδικά όσο αφορούν τον L...δοκίμασε να τις δεις λέω εγώ...για το manga πάλι δεν έχω ιδέα xP)
Χεχε αν με συμπαθείς γιατί μιλάω πολύ θα με συμπαθήσεις ακόμη πιο πολύ σιγά σιγά(ή αλλιώς,δεν θα βαρεθώ ποτέ να γράφω:P) ^_^
Το pm το πήρα ναι,απλώς βαριόμουν να απαντήσω τότε:hot:...έρχετε απάντηση σύντομα;)
Dec 06 2008 02:04
Yunancy → Zoro
[B]λολ γιατι τισ θεωρεισ προχωριμενεσ αυτεσ τισ ταινιεσ?Ο.Ο"
ρεεεεε βλακαααα ακομα να τοπαιξεισ?σου λεω ειναι καταπληκτκο...η ποιο τελεια ατμοσφαιρα,,..σε κανει να νιθεισ οτι εσυ εισαι ο πρωταγονιστησ...η ιστορια ειναι τελεια..ο Λεον ειναι εξισου τελειοσ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thlovely.gif[/IMG]
βασικα το να νιωθω οτι εγω ειμαι οπρωταγονιστησ μου το εχουν βγαλει μονο το resident evil 4 kai kingdom hearts 2....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009-1.gif[/IMG]
ναι ρε συ..ασε φετοσ δεν εχω καθολου χρονο για να νοικιασω να δω καμια ταινια....περσυ οτι ταινιεσ με ζομπι υπηρχαν τισ ειχα παρει λολ..φετοσ υπαρχουν πολλεσ αλλα που να βρω χρονο...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thii2-Opt.gif[/IMG]
ρε ειχε ο Κιρα επαφη σεξουαλικη με την Μισα και μαλιστα αυτο το εχει δειξει 2 φορεσ!!!λολ απλα ο Κιρα τησ καθοταν τησ Μισα για να μην του παραπονιεται η Μισα οτι δεν την αγαπαει...λολκαι δεν ενδιαφερεται για αυτη..βασικα η Μισα δεν εχει καμια σχεση με γιαπωνεζα.εχει τελειωσ αμερικανικα χαρακτηριστικα.....
αυτο που θελω να σε ρωτησω για την αδερφη του Κιρα ειναι οτι θυμασαι που τη ναπηγαγαν?θυμασαι που ηρθε ο πατερασ τησ να την σωσει?και τελιακ σωθηκαν με ενα ελικοπτερο?
η απορια μου ειναι η εξησ
αφου την αδερφη του Κιρα δεν την τραυματισαν....γιατι εμεινε αναπηρη?
και αλλημια απορια
δειχνει ξαφνικα στο ξεκαρφωτο την αδερφη του σε ενα καροτσακι και η μητερα τησ την κανει βολτα.....η αδερφη εμεινε αναπηρη στα ποδαι η' επαθε σοκ και τρελαθηκε γενικα?
ειναι θεοκουφο αυτο
λολ σε συμπαθω γιατι σε αντιθεση με αλλα αγορια ,εσυ μιλασ πολλυ^^λολ
αστα αυτα...μωρε εισαι εσυ ενασ κουτσομπολησ....απλα δεν σε εχουν ανακαλυψει ακομα οι μεσημεριανεσ εκπομπεσ...λολ κια θα σου πω εγω
το πηρεσ το προσωπικο μυνημα που σου εστειλα?[/B]
Dec 05 2008 17:25
Zoro → Anelis
Και μ'αρέσει που ολόκληρη συζήτηση κάναμε για το ότι μένω έξω:hahaha:
(anw πάντως όντως δεν το βλέπω να πηγαίνω xD)
Dec 05 2008 09:36
Anelis → Zoro
[url]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/6073-2o-screamin-athens-horror-festival.html#post263206[/url]
αχ ξέχασα ότι μένεις έξω, μάλλον δεν έχεισ γτ είναι αυτό το 3ήμερο κ αρχίζει σήμερα
Dec 05 2008 09:08
Zoro → Anelis
[I][B]άσχετο, στο φεστιβάλ ταινιών τρόμου που γίνεται αυτό το 3ήμερο θα πας μικρέ μαθητή;[/B]
[/I]Που θα γίνει αυτό είπαμε πάλι sensei?:orly:
Έχουμε καμία ευκαιρία εμείς στα ξένα?
Dec 05 2008 09:07
Anelis → Zoro
εγώ στην 1η ταινία είχα βαρεθεί, ίσως επειδή ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί + του ότι δεν υπήρχε κάποιος επιβλητικός χαρακτήρας να μου κινήσει την προσοχή (όχι πως δεν είχε τη φασούλα του ο scarecrow)
άσχετο, στο φεστιβάλ ταινιών τρόμου που γίνεται αυτό το 3ήμερο θα πας μικρέ μαθητή;
Dec 05 2008 08:50
Zoro → Yunancy
Καταρχάς να πω ένα μπράβο που έχεις δει τέτοιες ταινίες στην ηλικία σου...πολύ προχωρημένα πράγματα:oo:
RE4 δεν το έχω παίξει αν και το έχω ήδη αγορασμένο(τα αγαθά copies κτώνται:P)και έτοιμο να το αρχίσω όποτε βρω την κατάλληλη όρεξη...πάντως σαν σύνολο τα πάω πολύ τα RE...έχω τερματίσει το 2 και το 3 και έχω παίξει αρκετά το Code Veronica.
(κι εγώ zombie fan δλδ:P)
Καλά τα πες για τον Kira δεν λέω,αλλά μου φάνηκε λίγο παράξενο να μην έχει κανονική σχέση-επαφή με γυναίκα επί τόσο χρόνια,ενώ είχε έτοιμη μια μπροστά του...βέβαια αν διαβάσεις το επιθετό του ανάποδα νομίζω εξηγούνται όλα :P
Την αδελφή του φυσικά και την θυμάμαι...Sayu λεγόταν αν θυμάμαι καλά...τι ήθελες να μου πεις πάνω σε αυτήν?
Χαίρομαι που με συμπαθείς πάντως...δεν το ακούω καθημερινά να μου το λένε:ureshii:
(και δεν είμαι κουτσομπόλης...stalker είμαι παρακαλώ...δεν μου ξεφεύγει τπτ από το forum:tensai:)
Dec 05 2008 05:07
Zoro → Anelis
Όχι κι εσύ ρε sensei:sadist:
Το BB,πέραν των κακών όπως ήδη είπα(οι οποίοι ήταν μακράν καλύτεροι στο DK),το βρήκα ανώτερο γιατί είχε μια πολύ ρεαλιστική εξιστόριση του πως δημιουργήθηκε ο Batman(σκοτώθηκαν οι γονείς του,διαφθορά στην πολή,απρώσοπο σύμβολο δικαιωσύνης,πως δημιούργησε την στολή και τα gadgets κλπ).
Στο DK ενώ βρήκα μερικά αρκετά σημαντικά κενά,τα οποία είχα αναλύσει το καλοκαίρι στο ανάλογο thread(σε μερικά όχι και τόσο μικρά posts όπως θα φαντάζεσαι xD) που το χάλασαν ελαφρώς για μένα,σε αντίθεση με το BB που το βρήκα πολύ καλοφτιαγμένο για ξεκίνημα της ιστορίας...το DK ενώ ήταν καλό,δεν αντιλέγω(ο Joker από μόνος του έδωσε άπειρα kudos στην ταινία),αλλά όχι τόσο καλό όσο το 1ο θα έλεγα.
Feel free to disagree tho:P
Dec 05 2008 02:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed