Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin

You know I always love your avatar,robin-chwaaannn <3 (even though you still didn't show me a sig xD) Take care too,αν δεν ξανακουστούμε καλά χριστούγεννα και καλές γιορτές να περάσεις...εγώ μετά θα έχω εξεταστικές,αλλά όλο και κάποια στιγμή θα ακουστούμε ξανά:) Joyeux Noel:byejg9::bye:
Dec 16 2008 15:34
Photo

Robin → Zoro

Love the avatar XD Take care Zoro-kun :333
Dec 15 2008 14:33
Photo

Zoro → GkLoc

Τπτ ρε,όπου μπορώ βοηθάω :P Καλά να δω εσένα να κρατάς αβα μέχρι τον Απρίλι και τπτ άλλο(εδώ πέρα άλλαζες κάθε βδομάδα):hahaha:...χάλασες xD
Dec 12 2008 14:20
Photo

GkLoc → Zoro

Οσο για το avi k sig,ετσι για pwn το εβαλα,θα τα κατησω μεχρι τον απριλιο(που θα βγει η ταινια)κατι τελειως παραξενο απο μερος μου,αλλα who gives a shit
Dec 12 2008 12:01
Photo

GkLoc → Zoro

πωωω Thanks a ot again Zoro~Kun... Χιλια ευχαριστω,συνεχεια το ακουω τωρα και εχω ποροθει αφανταστα,μην σου πω οτι το θεορω ισαξιο του Chala-Head-Chala
Dec 12 2008 12:00
Photo

Zoro → GkLoc

[URL="http://rapidshare.com/files/172479357/animethemes.zip.html"]There u go little one[/URL] Σε όσους spybottαρουν το προφιλ του GK,είστε ευπρόσδεκτοι να το κατεβάσετε επίσης,είναι ένα zip με 10 περίπου τραγουδάκια από ανιμέ:)
Dec 11 2008 21:51
Photo

Zoro → Anelis

Ναι ο Monsieur Pignon απλά τέλειος...η σκηνή που κάνει τηλεφώνημα και μιλάει με Βέλγικη προφορά ακόμη μου έχει μείνει:hahaha: Luis Defines μόνο ακουστά τον έχω,για τον φαντομά αν δεν κάνω λάθος...αλλά λογικό είναι να έχεις δει και τέτοια εσύ:P Πάντως θενξ για την προσφορά βοήθειας,γιατί πολύ σύντομα θα αλλάξω αβα και ήθελα κάποιον/α να με βοηθήσει με τα σκουφάκια,μιας και είμαι phοtoshop noob...καλά που βρέθηκε:P Μόλις βρω κάποιο αβα που μ'αρέσει στο προωθώ στο κατάλληλο μέρος λοιπόν...arigato και πάλι teacher:)
Dec 11 2008 20:28
Photo

Anelis → Zoro

όχι κ τόσο πριν από 2-3 χρόνια το είδα αλλά δεν θυμόμουνα τίτλο είχα πεθάνει στο γέλιο κ είχα λατρέψει τον "ηλίθιο" καλά οι Γάλλοι έχουν γαμάτο χιούμορ, ιδίως κ παλιότερες Luis Defines φάση φενκς είπα να το ανανεώσω να εγκλιματιστώ κ σκούφωσα τον hatter μου άμα θες βοήθεια με το δικό σου να μου πεις....μικρέ :hahaha:
Dec 11 2008 20:21
Photo

Zoro → Anelis

Δείπνο Ηλιθίων-Le Diner de Cons...γαλλική του '98 αν θυμάμαι καλά:) Άστα,μέσα σε μόνο μια ώρα και ένα τέταρτο νομίζω,πολλά γέλια...πολύ τους πάω τους Γάλλους όσο αφορά τις ταινίες τους(Leon-Jean Reno φδγ!)... Εσύ το δες πολύ παλιά δλδ σενσέη? Btw μεγιές το αβα,πάει πολύ με το κλίμα...πρέπει σύντομα να βρω κι εγώ κάτι ανάλογο:(
Dec 11 2008 20:09
Photo

Anelis → Zoro

απλά θεϊκή η ταινία που έβαλες στο trivia, γέλαγα συνέχεια όταν την έβλεπα (δεν θυμάμαι τον τίτλο γι αυτό στα λέω εδώ κ όχι στο θρεντ)
Dec 11 2008 16:33
Photo

Zoro → GkLoc

...τότε γιατί έβαλες αβα τον Chatwin?:oo:...μην τους υποστηρίζεις:P Τέσπα την κάνω...λέητερς xD
Dec 11 2008 15:58
Photo

GkLoc → Zoro

το συγκεκριμενο το εχω δει δεν ξερω ουτε και εγω ποσες φορες[ειχε ξαναγινει ποστ στην προηγουμενη κιολας σελιδα..xD],οντως φοβερη δουλεια απ'τα παιδια που το φτιαξανε,και ειλικρινα κριμα που διαλυσανε την ταινια τοσο μα ΤΟΣΟ πολυ...
Dec 11 2008 15:56
Photo

Zoro → GkLoc

...το είδα δυστυχώς*facepalm*...με κατάνα θα πάω σινεμά(αν πάω πάντα :P)... Πάντως στο thread της ταινίας δες πάνω πάνω στην τελευταία σελίδα...έχει μπει ένα quote μου,όπου έχει ενα fanmade trailer της ταινίας και σκέψου,fanmade και έγινε κατά πολύυυυ καλύτερη δουλειά από τους άλλους που πετάνε τόσα λεφτά...δες το,θα σ'αρέσει σίγουρα...τα λέμε αργότερα:)
Dec 11 2008 15:52
Photo

GkLoc → Zoro

ok no wories Thanks πολυ και παλι!^^ p.sΕιδες το καινουργιο trailer της ταινιας Dragonball? p.s2Αμα οχι,μην το δεις καλυτερα...xD
Dec 11 2008 15:47
Photo

Zoro → GkLoc

GK κάνε λίγο υπομονή,έχω εργαστήριο όπου να ναι και δεν προλαβαίνω να τα φορτώσω:nanana:...με βρήκες σε κακή ώρα:P Σε μερικές ώρες που θα γυρίσω θα στα δώσω...^^ (και ναι πάντα και παντού hidden μπαίνω...δεν κάνω διακρίσεις στο site...με ξέρεις xD)
Dec 11 2008 15:44