Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

η boa ειναι ομως ποιο kawaii :P moreover Ολλο το στυλακι της ειναι καλυτερο απο της αρχαολογου :P
Apr 06 2009 20:11
Photo

Ame Warashi → Zoro

αλήθεια???εγώ τη λατρεύω!!!!μα οι γραμμές με το αίμα είναι π κάνουν τιν εικόνα απίστευτη!!!νταξ το βλέμμα είναι ψυχάκικο αλλά εγώ τη βρήσκω kawaiiiiii *fungirl mode on* :P δ ξέρω για berserk,το ψιλοφοβάμαι η αλήθεια είναι...έχω διάφορα όμωσ απο splaterιές τελευταία,παίζει να το αντέξω... :)
Apr 06 2009 17:28
Photo

Zoro → Ame Warashi

Πάντως από χτες ήθελα να στο πω, όσο κι αν λατρεύω τον Law, στην pic που έβαλες παραείναι creepy! :terror2: Και οι γραμμές που κάνει με το αίμα ... :colddd: Χειρότερη από μενα είσαι, παίζει και να λατρέψεις το Beruseruku τελικά!:P
Apr 06 2009 17:20
Photo

Ame Warashi → Zoro

βσκ στις 3 το μεσημέρι κάθησα να κοιμηθώ... :P όλη τη μέρα έτρεχα για κάτι δουλειές και να τυπώσω ένα μπλουζάκι π χω σκάσει...τελευταία με την καήλα π με δέρνει δ με φτάνει κανείς...ευτυχώς στις αίθουσες έχει ζέστη στη σχολή οπότε είμαι πάντα σε μια κατάσταση ημιύπνου :P ψάχνω να βρω anime να κατεβάσω γιατί το πάσχα δεν παίζει να επιβιώσω αλλιώς... :(
Apr 06 2009 17:12
Photo

Zoro → Ame Warashi

Το νωρίς είναι σχετικό, είχα βάλει ξυπνητήρι για 8 και ξύπνησα 10! ... πάλι καθυστερημένος στο μάθημα!:frozen: Εσύ όμως είδα γύρω στις 10 ξάπλωσες, σύμφωνα με το last activity ... αν ήμουν στις πάλιες καλές μου μέρες θα με συναγωνιζόσουν επάξια:P,ενώ τώρα ... έχω χαλάσει. [B];_;[/B]
Apr 06 2009 17:07
Photo

Ame Warashi → Zoro

δε με βλέπει ο ήλιος εδώ ρεεεεε... :P έχω λυώσει σε σελίδες και msn από τη βαρεμάρα...τελείωσε και η κάρτα του wow... :P εσύ τι κάνεις?κ εσύ νωρίς ξύπνησες... :P
Apr 06 2009 17:00
Photo

Zoro → Ame Warashi

Ναι, είπα να κάνω μια αλλαγή, πρωτοπορία πάνω απ'όλα!;) Ε απόγευμα είναι, τέτοια ώρα κανονικά θα 'πρεπε να κοιμάσαι! XD
Apr 06 2009 16:57
Photo

Ame Warashi → Zoro

ωωωω,φαίνεσαι online!!!! :P τι σπάνιοοοο...ναι,χαζολογάωωω....και ακόμα νυστάζωωωω
Apr 06 2009 16:45
Photo

Zoro → Ame Warashi

Hop, καλώς την, διαθέσιμη τώρα; °w°
Apr 06 2009 16:39
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Πφφφ, η Rob νικάει με διαφορά ... ήθους! [IMG]http://danbooru.donmai.us/data/71cb8aaa779d139cef5f12541a19b7e6.jpg[/IMG] :bleh:
Apr 06 2009 14:21
Photo

Zoro → Orion19

Το ότι δεν με αντέχουν ούτε οι σεισμοί είναι κάτι καλό ευτυχώς, για μια φορά! XD
Apr 06 2009 14:15
Photo

Mad_Hatter → Zoro

να σε καλα για την εικονα, ελαμψε το σκοτεινο profile μου :)
Apr 06 2009 14:11
Photo

Ame Warashi → Zoro

δεν είμαι spoiler addict ρε συ,απλά άμα με βάλεις στη διαδικασία του ξέρω κάτι κ δ θα στο πω με πιάνει κρίση!!!καλύτερα να μην το ξέρω... :P περιέργεια το λένε κ όχι μαζοχισμό! :P απλά ότι μ πεις με το μαλακό,μη μ πεις μια μέρα πχ "Α!!!δ σου πα,ο Ace τα τίναξε τα πέταλα" γιατί θα με κυνηγάνε με το πιεσόμετρο !!! :P άντε καληνύχτεεεεεες! :)
Apr 06 2009 06:09
Photo

Zoro → Ame Warashi

Πωωω σε προσανατολισμούς κι εγώ τα ίδια, GPS/φίλοι/χάρτες/περαστικοί are my mentors! :nanana: Ποτό so so, δεν πίνω και τόσο αλλά δεν την παθαίνω όποτε αρχίσω.:P Είσαι το πρώτο spoiler addicted άτομο που γνωρίζω πάντως, πολύ μαζοχισμός, I like that. XD Θα φροντίσω να σε σποιλεριάσω λοιπόν όταν ο Luffy μάθει το Gear 4th ή ο Zoro χάσει ένα χέρι και πολεμάει με το σπαθί στο αφτί XD ... για την ώρα όμως, ένα opening σου δωσα και το μαμ ... αλλάξαμε τα φώτα ... θα τα πούμε σύντομα, cya - καλό τάφο! : P [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4821/onepiecezoro49.gif[/IMG]
Apr 06 2009 06:00
Photo

Ame Warashi → Zoro

όχι όχι,σε μερικά το επιβεβαίωσα μόλις τώρα γιατί είχα σκάσει από την περιέργεια! :P η δύναμη του Law με ενθουσίασε,αυτό θα πει τεμαχίζω!!!! :D p.s. κάνε καμιά πλάκα να μ πεις ότι έμαθες spoiler χοντό και να μη μ το λες,θα σε τεμαχίσω εγώ μετά!!! :P τώρα το πιασα περί φύκη,η νύστα π λέγαμε...ααααα,εγώ δ του μοιάζω μόνο στον ύπνο! :P αυτό περί προσανατολισμού το έχω σε όλα τα άκρα!!!έχω πραγματικά χαθεί με χάρτη,έχω πάρει λάθος δρόμο ενώ θεvρητικά ξέρω την πορεία...για να μη μιλίσω για το ποτό! :P
Apr 06 2009 05:34