Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → iristella

Bwahahah! Well,ομοίως σκεπτόμενοι,you're speaking to the new Tesla.
Mar 01 2010 19:44
Photo

iristella → Anyparktos

Συγχαρητήρια ρε συ! Άντε καλή αρχή και καλό κουράγιο για την δουλίτσα! Το team medical dragon θα το κοιτάξω και εγώ (το έχω ήδη σημειώσει στα plan to read). Και όσο για εξεταστική, κάψιμο και manga άσε.Καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις. To σίγουρο πάντως είναι ότι αν διάβαζα τα βιβλία τα βιβλία της σχολής με την ίδια όρεξη που διαβάζω manga θα ήμουν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ atm. xD
Mar 01 2010 15:23
Photo

Anyparktos → iristella

Aσε δε λες τπτ...Σημερα πηγα στον ΟΤΕ για ενημερωση (με πηρανε για τηλεφωνητη) με 6 ωρες υπνο και στα καπακια πηγα για ιαπωνικα.Τωρα γυρισα και διαβαζω εκεινη την ακυριλα το team medical dragon που ειπα και στο currently reading.Μηδεν εγκεφαλος ομως.Ο,τι δεν κάηκε στην εξεταστική θα καεί τώρα :P
Mar 01 2010 15:16
Photo

iristella → Anyparktos

Xεχ μια χαρά είσαι. Και εγώ μια από τα ίδια. Manga, anime και τα όμορφα εγκεφαλικά κύτταρα όμορφα καίγονται. :3
Mar 01 2010 14:53
Photo

Anyparktos → iristella

Thanx Ειρηνιω μου.Το θεμα ειναι οτι: α)Το Asklepios το ξεκινησα,δε μ'ενθουσιασε. β)Στο emerging ειμαι ηδη ongoing και επισης δε βγαινουν καινουργια Τ_Τ Kαμμενος ε? :\
Feb 28 2010 16:12
Photo

iristella → Anyparktos

Ηellooooooooooo. :3 Mιας και είδα ότι ενδιαφέρεσαι για medical manga έχω δύο τίτλους να σου συστήσω (τον ένα τον είπα και στο anime recommendations. Ο ένας είναι μια μικρή shonen σειρά με το όνομα Asklepios (και έχει και ιερά εξέταση μεσα) και είναι σε shonen γραμμές (όχι ηλίθιο πάντως). Το άλλο είναι το Emerging που είναι horror seinen σε φάση ταινίας καταστροφής που έχει όμως περισσότερο κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις (πχ οι επιπτώσεις στην κοινωνική δομή της ιαπωνίας σε περίπτωση επιδημίας). Hope you like them. :3
Feb 28 2010 15:26
Photo

Serestrum → Anyparktos

καλα εδω γουσταρα στα πρωτα 15 κεφαλαια, φανταζομαι μετα! η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι λατρης των ongoing, λιωνω οσες ολοκληρωμενες σειρες εχω και μετα θα πιασω και οτι ongoing ενδιαφερον υπαρχει... υπομονη θελει! XD
Feb 28 2010 14:58
Photo

Anyparktos → Serestrum

Καλα θα γουσταρεις ασχημα πιστευω...Βεβαια απο τη μια καλα κανεις και το πιανεις με ρεγουλα γιατι εχει και irregular schedule...Αυτη η αιωνια γκαντεμια με κηνυγαει στις σειρες που διαβαζω.
Feb 28 2010 14:54
Photo

Serestrum → Anyparktos

^^ no prob, ελπιζω να σου αρεσει! και το vinland saga ειναι επικα επικο... και ακομα δεν εχω διαβασει οσο εχει βγει...
Feb 28 2010 14:47
Photo

Anyparktos → Serestrum

Thanx man.Tαχυτατος!
Feb 28 2010 14:40
Photo

Anyparktos → Franklin

Kαιιι μολις συνειδητοποιησα οτι δε σ εχω στο friend list.LOL
Feb 17 2010 00:02
Photo

Franklin → Anyparktos

Μεχρι τη λεξη ''γκαιφε'' ειχα καποιες αμφιβολιες.. :P Τελειωσε η εξεταστικη , καλο Σεπτεμβρη τωρα. Φευγω σημερα και θα ξαναρθω Θεσσαλονικη τη Δευτερα. Αντε να τελειωσεις κι εσυ να ανασυνταχθουμε ανυπαρκτο πλασμα.
Feb 11 2010 14:02
Photo

zade → Anyparktos

Χτες τελείωσα.Εσύ καημένε πήζεις.Καλό κουράγιο.
Feb 11 2010 11:40
Photo

Anyparktos → zade

Mwahahaha!Τι φκιάνεις ρε θερίο?Τελείωσες εξεταστική?Εγώ ακόμα πήζω...
Feb 11 2010 10:50
Photo

zade → Anyparktos

Μe Loves Borat.Με γειά το new nick.Σου ταιριάζει καλύτερα. Thus spoke the man with "Christ" in his ava
Feb 11 2010 10:49