Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Τωρα με το κρυμμενο νοημα με μπερδεψες ποιο πολυ... Ασε που με τοσο διαβασμα που μυαλο για ψαξιμο.
Ιούν 26 2008 23:04
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Εγω ειμαι παντα light side.............Απλα ισως δεν εννοουμε το ιδιο πραγμα αλλιως θ συμφωνουσαμε...( ψαξε για το κρυμμενο νοημα
Ιούν 26 2008 23:01
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Βλεπω ειδες την συζητηση με τον Zoro. Ενταξει μπορεις να μας πεις οτι εισαι στην dark side δεν θα σε παρεξειγησουμε.
Ιούν 26 2008 22:58
Φωτογραφία

FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εδω εχεις καποιο δικιο με το μανγκα. Λες να αρχισω να το διαβαζω αφου δω ολα τα επισοδεια?
Ιούν 26 2008 22:56
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce

ναι εχεις δικιο σ αυτο... αλλα το μανγκα σου λεει τι θα γινει σε επεισοδια που εσυ 8α δεις το 2012...εχεισ τετοια υπομονη? Wow :P
Ιούν 26 2008 22:53
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

1) Ναι Zoro την ειδα την profile pic με το βλητο απλα δεν σχολιασα απο ευγενεια.... 2)Παιδια μην παιδευεστε.... Iristella is always on Lights side.........Τι Darth Vader και βλακειες μου λετε.... Darth is my bitch... Οταν με βλεπει και πιανω στυλο βαζει τα κλαμματα....XDDDDDDDDDDDDD
Ιούν 26 2008 21:27
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Αντε να δουμε... Τα λεμε mate!
Ιούν 26 2008 20:16
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Ωραια να δουμε τι θα πει για την συζητηση μας απο κατω τοτε....την κανω mate,ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα το βραδυ και τους 2(θα μπω σιγουρα λογικα!!) :byejg9:
Ιούν 26 2008 20:14
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Mου το ειπε και η ιδια χτες οτι το εχει, δες to profil μου και θα καταλαβεις. Και μενα μου αρεσε η εικονα.
Ιούν 26 2008 20:12
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

"Ναι αλλα λεω να σταματησουμε μηπως δουμε το ονομα μας σε εκεινο το τετραδιο που ειπες....." Με αυτο το statement παραδεχεσαι οτι α)εχει εκεινο το τετραδιο β)ειναι ικανη να τo κανει:P Χαιρομαι που το βλεπεις σαν κι εμενα:bleh: Και τελος...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ:nbleed:,αντε να την δει και καποια..μην την αλλαξεις με τπτ!!!(παω να την ειδοποιησω,θα πεσει γελιο:hehe:)
Ιούν 26 2008 19:55
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..... Ναι αλλα λεω να σταματησουμε μηπως δουμε το ονομα μας σε εκεινο το τετραδιο που ειπες.....
Ιούν 26 2008 19:40
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

(μα ηδη ειναι στην dark side,ηρθε πριν τον Vader αυτη...αλλα αν την ρωτησεις θα το αρνηθει σιγουρα....την πιστευουμε??ΟΧΙΙΙΙΙ!!!:hehehe:)
Ιούν 26 2008 19:31
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

ΧΑΧΑΧΑ... "Come over to the dark side iristella..."
Ιούν 26 2008 19:29
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Σοβαρα??τοτε αλλος/η... Τεσπα,το ψαξα αλλα δεν βρηκα πως κανουμε invite...ισως μονο ο/η creator μπορει να κανει γενικως... (αν ειναι ετσι να ζητησουμε απο την glastenen να της κανει...τετοιο group χωρις αυτην δεν υφισταται!!:P)
Ιούν 26 2008 19:26
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Δεν σου εκανα invite εγω. Στην Darth Iristella κανε....
Ιούν 26 2008 19:21